Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    02. Srpanj 2019. 10:49

Medo2711

Cure javljam da je negativno.Nista nije bilo.😪

Kako mislis nista, nisu zrele js ili 😫😫😫

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 11:01

Nikitta

Ajme cure kako loši brisevi? Koma! To me dovodi do iste kaše, ja sam naime vukla e. Coli u mokraći kao infekcija mokraćnih puteva od ljeta 2017, to meni često dođe uslijed žestokog seksa ili učestalijeg.. zato je važno nakon seksa odmah se pomokriti i popiti veliku čašu vode. To umanjuje mogućnost upale mjehura za 50% čini mi se… no svakako sam bila dobila upalu na ljeto 2017 i budala odbila antibiotike, kao ja ću to prirodno, jer mi upalu nekoliko godina prije (2014) nisu riješile ni 3 kure antibiotika, tek Citrofit kapi (to je ekstrakt grejpa što spominjete). I tako sam ja rokala po Citrofitu, pa vodi s limunom, pa soku od brusnice, pa baš prah od brusnice (D manosa).. tek nakon godnu dana je nalaz urinokuluture bio sterilan i prestalo me peći. Odem na postupak u 9 mjesecu i nakon aspiracije toliko me počne peči uretra i mjehur da sam plakala u kadi cijelo popodne, onda se spontano smirilo - ali ja od tada do danas imam problem s mokrenjem. Ništa me ne pece, urinokultura 2x sterilna, svi brisevi negativni, a ja se ne mogu ispiškit iz prve nego se napinjem i po 20puta, kao piškim u mlazovima, bude jako nelagodno. Dobila sam uputnicu za bris uretre da se tamo možda nije začahurila, moje pitanje je - koliko to boli? I tko mi može odraditi taj bris? Ludim… kao i vi sada, pa to je katastrofa te beštijetine… Da i ja probam s receptom Časne? Može link? Bila sam ja kod nje, ona mi je dosta pomogla sa svojim pripravcima!

Neke brisove mora urolog odraditi.Najbolje da odes kod nekog urologa🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Grizli
    02. Srpanj 2019. 11:02

Medo a ljubim mu! Zao mi je!
    Karla sretno onda na fetu! Ja sam 5dnt blastice imala sjeninu sjenu, a 8 je vec bila prava vidljiva crta bez sumnje. 

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 11:04

skoljka

Medo2711

Cure javljam da je negativno.Nista nije bilo.😪

Kako mislis nista, nisu zrele js ili 😫😫😫

Nista nisu nasli,prazno prazno🙄🙄🙄

Lh 8.3
    🤞🤗

• Blacky89
    02. Srpanj 2019. 11:13

Medo2711 😞😞 

02. Srpanj 2019. 11:29

Medo2711 bas bas mi je zao, kako nekad život bude nepravedan pa to je strašno ! Mi smo prošle godine bili tako blizu razmišljanju o donaciji spermija, kad smo mislili da se nece operacijom nista pronaći, danas je jako puno takvih slučajeva oko nas!

• thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 11:31

Medo2711

Hvala svima cure..tako je to nije bilo ni u stimulativnom nista.Ocito ih vise nema….u 8 mj ima konzultacije.Pripremam se za donaciju i mozda jos jedan stimulativan.Tako sam odlucila.Necu muciti sebe i ostale.Odluka je donacija🙏

Medo neopisivo mi je žao...😞😥
    Što se tice donacije, meni je u startu moja profa u Petrovoj rekla da pocnem razmisljat o donaciji kad ispucamo postupke preko HZZO-a. U pocetku bio šok i suze. Ja sam ti se o tome odmah počela raspitivati jer smo se muž i ja dogovorili da su sve opcije otvorene, nebitno čija je čija stanica, makar kod nekih parova to radi velike probleme, bitno da razgovarate odmah od starta i da ste složni u odluci. U Češku najčešće šalju naše na donaciju, cijena prije 1godinu je bila oko 5000€, sada su koliko sam cula poskupili na oko 7000€. HZZO vraca povrat sredstava od oko 1000€, uvijet je da ne smiješ imati više od 38 godina i preporuku ti mora napismeno izdati MPO liječnik i to onda ide na odobrenje tj.komisiju.
    Mi smo dali šansu jednom našem privatnom MPO stručnjaku, ali me odradio šablonski, šta mi se nije svidjelo i nije uspjelo. Dok nisam otisla na jos jedne konzultacije kod drugog MPO-vca koji je doslovce crtao i skicirao mom mužu jer je vidio da ja znam o svemu tome, tako da nam je on sjeo kao nitko do tada. I stvarno se potrudio zajedno sa embriologom, prilagođavao se problematici i tražio rješenje na sebi svojstven način, i kao što sama znaš za sada naš rezultat 💕
    Želim ti da dođes do cilja, za bilo koji nacin da odlucis🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

• Balonka
    02. Srpanj 2019. 11:44

Medo2711

Balonka

Medo2711

Cure moze pitanje.Ako puknu folikumi prije punkcije dali se racuna postupak ili ne?Kad nisu ljekovi u pitanju

Meni je dr rekla da se računa! ☹

Gdje si ti u postupku?

Bila sam na Sv. Duhu. Sad 23.7. idem na prve konzultacije kod dr. Maričić u IVF polikliniku. Imate kakve informacije o njemu? Njega mi je prijateljica preporučila, nahvalila ga jako!!!!!!☺ A i meni je operirao endometriozu i bilo je ok i vodio mi to lječenje i odma me bez odugovlačenja poslao u mpo vode ( onda sam imala 26g, a on se taman spremao isto u te vode 🙂)

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 11:46

Thinkpink1 hvala draga na svojem iskustvu i lijepim rijecima❤🙏.Sve je tesko to ali ja sam od pocetka pricam sa svojim partnerom da idemo na donaciju.Samo sam htije probati prirodni ali pokazalo se ono sta sam i znala.Ja svoje necu ispucati i cuvam za Belgiju jel mi tamo pokrivaju 70-80% od postupka preko hzzo.Daj mi samo reci to odobrenje gdje prvo saljem?Koliko se ceka na postupak? Bitan je jako dobar dr.Zato ja sad cu ici na konzultacije privatno da cujem drugom misljenje.Ako smijem znati kod kojeg si dr isla?hvala ti puno❤😘..svi cemo mi doci do naseg cilja prije ili poslje

Lh 8.3
    🤞🤗

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 11:48

Nada88

Medo2711bas bas mi je zao, kako nekad život bude nepravedan pa to je strašno ! Mi smo prošle godine bili tako blizu razmišljanju o donaciji spermija, kad smo mislili da se nece operacijom nista pronaći, danas je jako puno takvih slučajeva oko nas!

Znam cista nepravda za sve ovdje...moglo bi biti sve lakse u zivotu..ali ne😡

Lh 8.3
    🤞🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.