Bila sam na Sv. Duhu. Sad 23.7. idem na prve konzultacije kod dr. Maričić u IVF polikliniku. Imate kakve informacije o njemu? Njega mi je prijateljica preporučila, nahvalila ga jako!!!!!!☺ A i meni je operirao endometriozu i bilo je ok i vodio mi to lječenje i odma me bez odugovlačenja poslao u mpo vode ( onda sam imala 26g, a on se taman spremao isto u te vode 🙂)
IVF polilkinika mi je bila isto jedna od opcija da probam privat, al kad sam malo zagrebla ispod površine, nisu mi se svidjeli neki komentari žena koje su u zadnje vrijeme tamo išle, te su u postali dosta neodgovorni (u smislu javit ce za oplodene js, na kraju ni ne nazovu, vec ti nijih moras zvati).
Medo zbilja mi je zao.. svaka cast na hrabrosti, prsva si lavica .💖
Cure pitanje stigao nam je proxseed plus i na kutiji pise da se pije po jedna vrecica.. a na netu u opisu pise da se po 2 dnevno uzimaju.. i ja sad nisam pametna kako da mu dam da pije... da mi se vise sviđa ova solucija po 1 dnevno to je jer je skupo dosta ali na to sada necu gledati...
Medo2711 ne mogu vjerovati da opet nema nijedna stanica! Kad kažeš nema ništa - znači da nema ni nezrelih, nego baš prazan folikul? Išla si na jedan stimulirani i jedan prirodnjak do sad? Užasno mi je žao mila. Koliko sam upamtila imaš dijete iz prvog braka i sad imaš želju s novim partnerom za drugo? Koliko vam je godina? Donacija js je samo za najhrabrije i najdivnije duše. Cijelu temu o tome sam istražila (kad sam i sama o tome istraživala, iako ja uvijek imam stanice, ali su lošije kvalitete), pa svakako dobro kotira i klinika u Makedoniji. Mislim da se 100% povrat novca dobija od HZZO, a da je postupak 6.000€. Pisala je jedna cura na Rodi - tema Potpomognuta u Makedoniji, pa ako nisi - baci oko. Grlim te ❤️
Grizli nije li implantacijski prozor odmah drugi dan od transfera blastice? Jer u prirodnoj trudnoći kažu da je implantacija moguća od 6 do 12 dana nakon O. Znam da su neke cure znale imati sjenu već 4dnt nakon blastice, a simptome već 1dnt.
Hvala draga.Prazan opet folikum.Dobro si sve polovila.Svaka ti cast draga😊.Prvi stimulativan ovaj prirodan.Sve je tako,nisam nikad bila u braku.Cudno ce zvuciti ovo ali sam slucaj dobila dijete mlada i nisam ga htijela odbaciti.Sad to cijenim jos vise od svega.Napokon nadem ljubav svog zivota i nemoze dobiti nasu srecicu.Ja imam 32 god.Citala za makedoniju i gledala video.Imaju oko 60-70% uspjesne trudnoce sa donacijom.Jako su me i oni ispirirali.Hvala draga virnu cu formu jako me zanima to.☺😘Zao mi je sta imas lose stanice,sigurno ces dobiti dobru stanicu.Glavno da ih imas.Sve ce se tebi poklopiti,zdravlje i sve sa cim se mucis za svoju srecu.Navijam za tebe i sve naravno ovdje cure.🤞🤞🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Jenn i babylove hvala cure moje..joj sta bi mi bez ove grupe i divnih cura ovdje.Toliko ste divne❤❤
Lh 8.3
🤞🤗
Cure mene dole muci ko pred mengu, i nervozna sam ko pred mengu. Eto da vam se malo pozalim 😫
Medo baš mi je žao.. Ako ćeš ići u Belgiju pitaj što te zanima, ja sam se pripremila da ću rješenje sa Zavoda čekati mjesec dana i ostala iznenađena kada sam ga dobila za cca 10 dana. Bitan je taj potpisani zahtjev i ja sam priložila nalaz sa genetskog savjetovanja da mi preporučuju pgd u inozemstvu. I sve nalaze koje imaš i vjenčani list. A posebno će ti klinika reći što trebaš napraviti prije nego krenete u postupak. Znači prvo odabereš kliniku i onda ideš kod MPO dok. da ti potpiše zahtjev i to šalješ u Zavod. Za to vrijeme možeš početi prikupljati nalaze koje te klinika traži. Rješenje vrijedi 90 dana i samo ga produžuješ po potrebi. Nama su odobrena 3 odlaska- konzultacije, punkcija i transfer. I put za nas oboje. Jedino za transfer ne priznaju putni trošak za mm. Oni direkt rješavaju plaćanje s klinikom tako da s time nemaš brige.
Ja idem u UZ Brussel, sve se preko maila s njima dogovori i stvarno osjećam stručnost s njihove strane, vidjet ćemo sada kako će proći transfer.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Medo baš mi je žao.. Ako ćeš ići u Belgiju pitaj što te zanima, ja sam se pripremila da ću rješenje sa Zavoda čekati mjesec dana i ostala iznenađena kada sam ga dobila za cca 10 dana. Bitan je taj potpisani zahtjev i ja sam priložila nalaz sa genetskog savjetovanja da mi preporučuju pgd u inozemstvu. I sve nalaze koje imaš i vjenčani list. A posebno će ti klinika reći što trebaš napraviti prije nego krenete u postupak. Znači prvo odabereš kliniku i onda ideš kod MPO dok. da ti potpiše zahtjev i to šalješ u Zavod. Za to vrijeme možeš početi prikupljati nalaze koje te klinika traži. Rješenje vrijedi 90 dana i samo ga produžuješ po potrebi. Nama su odobrena 3 odlaska- konzultacije, punkcija i transfer. I put za nas oboje. Jedino za transfer ne priznaju putni trošak za mm. Oni direkt rješavaju plaćanje s klinikom tako da s time nemaš brige.
Ja idem u UZ Brussel, sve se preko maila s njima dogovori i stvarno osjećam stručnost s njihove strane, vidjet ćemo sada kako će proći transfer.
Hvala draga.Znam da ides.Ne brini cuvam te ja za pitanja☺Super da si to sve brzo rijesila.I brzo dobila rijesenje.Misla da se ta papirlogija ceka duze.Tebi zelim puno srece u petak i dodi nam trudna😘☺ Imas dobra iskustva,cujem da je poliklinika na dobrom glasu.Svugdje bi tako trebali raditi odmah bi nama bilo lakse u svemu.
Lh 8.3
🤞🤗
I da još sam zaboravila, kad odaberes kliniku oni ti moraju poslati dokument da te prihvaćaju na liječenje i dati okviran plan postupka i troška. To isto šalješ na zavod sa svim ostalim.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Skoljka nemoj mi to govorit, sve su to normalni pritisci i promjene raspoloženja od hrpe hormona unesenih u organizam!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji