Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    02. Srpanj 2019. 12:48

Medo jako mi je zao draga, drzi se 😢❤️

• thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 12:49

Balonka

Bila sam na Sv. Duhu. Sad 23.7. idem na prve konzultacije kod dr. Maričić u IVF polikliniku. Imate kakve informacije o njemu? Njega mi je prijateljica preporučila, nahvalila ga jako!!!!!!☺ A i meni je operirao endometriozu i bilo je ok i vodio mi to lječenje i odma me bez odugovlačenja poslao u mpo vode ( onda sam imala 26g, a on se taman spremao isto u te vode 🙂)

IVF polilkinika mi je bila isto jedna od opcija da probam privat, al kad sam malo zagrebla ispod površine, nisu mi se svidjeli neki komentari žena koje su u zadnje vrijeme tamo išle, te su u postali dosta neodgovorni (u smislu javit ce za oplodene js, na kraju ni ne nazovu, vec ti nijih moras zvati).

• Babylove
    02. Srpanj 2019. 12:51

Medo zbilja mi je zao.. svaka cast na hrabrosti, prsva si lavica .💖
    Cure pitanje stigao nam je proxseed plus i na kutiji pise da se pije po jedna vrecica.. a na netu u opisu pise da se po 2 dnevno uzimaju.. i ja sad nisam pametna kako da mu dam da pije... da mi se vise sviđa ova solucija po 1 dnevno  to je jer je skupo dosta ali na to sada necu gledati... 

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 12:55

Nikitta

Medo2711 ne mogu vjerovati da opet nema nijedna stanica! Kad kažeš nema ništa - znači da nema ni nezrelih, nego baš prazan folikul? Išla si na jedan stimulirani i jedan prirodnjak do sad? Užasno mi je žao mila. Koliko sam upamtila imaš dijete iz prvog braka i sad imaš želju s novim partnerom za drugo? Koliko vam je godina? Donacija js je samo za najhrabrije i najdivnije duše. Cijelu temu o tome sam istražila (kad sam i sama o tome istraživala, iako ja uvijek imam stanice, ali su lošije kvalitete), pa svakako dobro kotira i klinika u Makedoniji. Mislim da se 100% povrat novca dobija od HZZO, a da je postupak 6.000€. Pisala je jedna cura na Rodi - tema Potpomognuta u Makedoniji, pa ako nisi - baci oko. Grlim te ❤️
    Grizli nije li implantacijski prozor odmah drugi dan od transfera blastice? Jer u prirodnoj trudnoći kažu da je implantacija moguća od 6 do 12 dana nakon O. Znam da su neke cure znale imati sjenu već 4dnt nakon blastice, a simptome već 1dnt.

Hvala draga.Prazan opet folikum.Dobro si sve polovila.Svaka ti cast draga😊.Prvi stimulativan ovaj prirodan.Sve je tako,nisam nikad bila u braku.Cudno ce zvuciti ovo ali sam slucaj dobila dijete mlada i nisam ga htijela odbaciti.Sad to cijenim jos vise od svega.Napokon nadem ljubav svog zivota i nemoze dobiti nasu srecicu.Ja imam 32 god.Citala za makedoniju i gledala video.Imaju oko 60-70% uspjesne trudnoce sa donacijom.Jako su me i oni ispirirali.Hvala draga virnu cu formu jako me zanima to.☺😘Zao mi je sta imas lose stanice,sigurno ces dobiti dobru stanicu.Glavno da ih imas.Sve ce se tebi poklopiti,zdravlje i sve sa cim se mucis za svoju srecu.Navijam za tebe i sve naravno ovdje cure.🤞🤞🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 13:00

Jenn i babylove hvala cure moje..joj sta bi mi bez ove grupe i divnih cura ovdje.Toliko ste divne❤❤

Lh 8.3
    🤞🤗

skoljka
    02. Srpanj 2019. 13:17

Cure mene dole muci ko pred mengu, i nervozna sam ko pred mengu. Eto da vam se malo pozalim 😫

Lemon
    02. Srpanj 2019. 13:29

Medo baš mi je žao.. Ako ćeš ići u Belgiju pitaj što te zanima, ja sam se pripremila da ću rješenje sa Zavoda čekati mjesec dana i ostala iznenađena kada sam ga dobila za cca 10 dana. Bitan je taj potpisani zahtjev i ja sam priložila nalaz sa genetskog savjetovanja da mi preporučuju pgd u inozemstvu. I sve nalaze koje imaš i vjenčani list. A posebno će ti klinika reći što trebaš napraviti prije nego krenete u postupak. Znači prvo odabereš kliniku i onda ideš kod MPO dok. da ti potpiše zahtjev i to šalješ u Zavod. Za to vrijeme možeš početi prikupljati nalaze koje te klinika traži. Rješenje vrijedi 90 dana i samo ga produžuješ po potrebi. Nama su odobrena 3 odlaska- konzultacije, punkcija i transfer. I put za nas oboje. Jedino za transfer ne priznaju putni trošak za mm. Oni direkt rješavaju plaćanje s klinikom tako da s time nemaš brige. 
    Ja idem u UZ Brussel, sve se preko maila s njima dogovori i stvarno osjećam stručnost s njihove strane, vidjet ćemo sada kako će proći transfer.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 13:42

Lemon

Medo baš mi je žao.. Ako ćeš ići u Belgiju pitaj što te zanima, ja sam se pripremila da ću rješenje sa Zavoda čekati mjesec dana i ostala iznenađena kada sam ga dobila za cca 10 dana. Bitan je taj potpisani zahtjev i ja sam priložila nalaz sa genetskog savjetovanja da mi preporučuju pgd u inozemstvu. I sve nalaze koje imaš i vjenčani list. A posebno će ti klinika reći što trebaš napraviti prije nego krenete u postupak. Znači prvo odabereš kliniku i onda ideš kod MPO dok. da ti potpiše zahtjev i to šalješ u Zavod. Za to vrijeme možeš početi prikupljati nalaze koje te klinika traži. Rješenje vrijedi 90 dana i samo ga produžuješ po potrebi. Nama su odobrena 3 odlaska- konzultacije, punkcija i transfer. I put za nas oboje. Jedino za transfer ne priznaju putni trošak za mm. Oni direkt rješavaju plaćanje s klinikom tako da s time nemaš brige.
    Ja idem u UZ Brussel, sve se preko maila s njima dogovori i stvarno osjećam stručnost s njihove strane, vidjet ćemo sada kako će proći transfer.

Hvala draga.Znam da ides.Ne brini cuvam te ja za pitanja☺Super da si to sve brzo rijesila.I brzo dobila rijesenje.Misla da se ta papirlogija ceka duze.Tebi zelim puno srece u petak i dodi nam trudna😘☺ Imas dobra iskustva,cujem da je poliklinika na dobrom glasu.Svugdje bi tako trebali raditi odmah bi nama bilo lakse u svemu.

Lh 8.3
    🤞🤗

Lemon
    02. Srpanj 2019. 13:49

I da još sam zaboravila, kad odaberes kliniku oni ti moraju poslati dokument da te prihvaćaju na liječenje i dati okviran plan postupka i troška. To isto šalješ na zavod sa svim ostalim. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

02. Srpanj 2019. 14:13

Skoljka nemoj mi to govorit, sve su to normalni pritisci i promjene raspoloženja od hrpe hormona unesenih u organizam!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.