Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    30. Lipanj 2019. 13:27

Thinkpink ma bit ce to sve ok, vibramo jako za mrvicu 💕
    Meni ipak odgodila stimulaciju 😢 bas sam tuzna jer moram cekati do sredine 10.mjeseca transfer da se imam cemu nadati jer trebam dobiti krajem 9.og. Mozda i nebi bila ovako potonula da mi nije dvaput odlucno rekla da necemo cekati poslje godisnjih i da idemo u 7. Ok, svjesna sam da sad izgleda da ja forsiram ali da mi je otpocetka tako rekla ja ne bih 3 mjeseca mislila da idemo sada, ne bih bila sva odusevljena i ne bih sada bila u klincu sto moram cekati jos sljedeca 3mjeseca.Kaze sada preracunala se. 

• thinkpink1
    30. Lipanj 2019. 13:38

Jenn

Thinkpinkma bit ce to sve ok, vibramo jako za mrvicu 💕
    Meni ipak odgodila stimulaciju 😢 bas sam tuzna jer moram cekati do sredine 10.mjeseca transfer da se imam cemu nadati jer trebam dobiti krajem 9.og. Mozda i nebi bila ovako potonula da mi nije dvaput odlucno rekla da necemo cekati poslje godisnjih i da idemo u 7. Ok, svjesna sam da sad izgleda da ja forsiram ali da mi je otpocetka tako rekla ja ne bih 3 mjeseca mislila da idemo sada, ne bih bila sva odusevljena i ne bih sada bila u klincu sto moram cekati jos sljedeca 3mjeseca.Kaze sada preracunala se.

Ak smijem pitat kod koga si, tj.gdje?

• Jenn
    30. Lipanj 2019. 13:52

U Rijeci sam..

• thinkpink1
    30. Lipanj 2019. 13:55

Jenn

U Rijeci sam..

Ne znam kako oni tamo dišu, kolko si si dobra s mpo i koliko je fleksibilna. Mozda da okrenes na zezanciju i da ju priupitas da se mozda sad krivo preracunala pa da ipak probate sada u 7mj.?

• Jenn
    30. Lipanj 2019. 14:00

Ma nece, probala..jos ja kazem da sam napravila i briseve jer je rekla da idemo..

• thinkpink1
    30. Lipanj 2019. 14:07

Jenn

Ma nece, probala..jos ja kazem da sam napravila i briseve jer je rekla da idemo..

Bas mi je žao...😞😞😞
    Nema sad druge opcije nego pricekat...jer sad i da se odlucis i odes privat, prvo moras proci konzultacije, a u 8.mj.su svi privatnici na godišnjima...

30. Lipanj 2019. 14:14

Jenn a sto ti je rekla iz kojeg razloga odgađa ? 

Vaki
    30. Lipanj 2019. 14:16

To je baš grozno kad se ponadaš i sve planove vrtiš oko postupka, a ono šipak. 😪

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

30. Lipanj 2019. 14:48

Cure koliko mirujte nakon utrogestana, jel dovoljno 20-ak min?! 

• thinkpink1
    30. Lipanj 2019. 15:19

Nada88

Cure koliko mirujte nakon utrogestana, jel dovoljno 20-ak min?!

Ja sam bas pitala ginica vezano za lezanje nakon utrica, reko da je u biti dovoljno pola sata, al ujutro i navecer nek bas odlezim kolko mogu, a dozu preko dana ne moram bas tako dugo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.