Thinkpink ma bit ce to sve ok, vibramo jako za mrvicu 💕
Meni ipak odgodila stimulaciju 😢 bas sam tuzna jer moram cekati do sredine 10.mjeseca transfer da se imam cemu nadati jer trebam dobiti krajem 9.og. Mozda i nebi bila ovako potonula da mi nije dvaput odlucno rekla da necemo cekati poslje godisnjih i da idemo u 7. Ok, svjesna sam da sad izgleda da ja forsiram ali da mi je otpocetka tako rekla ja ne bih 3 mjeseca mislila da idemo sada, ne bih bila sva odusevljena i ne bih sada bila u klincu sto moram cekati jos sljedeca 3mjeseca.Kaze sada preracunala se.
Thinkpinkma bit ce to sve ok, vibramo jako za mrvicu 💕
Meni ipak odgodila stimulaciju 😢 bas sam tuzna jer moram cekati do sredine 10.mjeseca transfer da se imam cemu nadati jer trebam dobiti krajem 9.og. Mozda i nebi bila ovako potonula da mi nije dvaput odlucno rekla da necemo cekati poslje godisnjih i da idemo u 7. Ok, svjesna sam da sad izgleda da ja forsiram ali da mi je otpocetka tako rekla ja ne bih 3 mjeseca mislila da idemo sada, ne bih bila sva odusevljena i ne bih sada bila u klincu sto moram cekati jos sljedeca 3mjeseca.Kaze sada preracunala se.
Ak smijem pitat kod koga si, tj.gdje?
U Rijeci sam..
Ne znam kako oni tamo dišu, kolko si si dobra s mpo i koliko je fleksibilna. Mozda da okrenes na zezanciju i da ju priupitas da se mozda sad krivo preracunala pa da ipak probate sada u 7mj.?
Ma nece, probala..jos ja kazem da sam napravila i briseve jer je rekla da idemo..
Ma nece, probala..jos ja kazem da sam napravila i briseve jer je rekla da idemo..
Bas mi je žao...😞😞😞
Nema sad druge opcije nego pricekat...jer sad i da se odlucis i odes privat, prvo moras proci konzultacije, a u 8.mj.su svi privatnici na godišnjima...
To je baš grozno kad se ponadaš i sve planove vrtiš oko postupka, a ono šipak. 😪
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure koliko mirujte nakon utrogestana, jel dovoljno 20-ak min?!
Ja sam bas pitala ginica vezano za lezanje nakon utrica, reko da je u biti dovoljno pola sata, al ujutro i navecer nek bas odlezim kolko mogu, a dozu preko dana ne moram bas tako dugo...
Sortiraj odgovore
Najstariji