Cure, da se razumijemo..nisam ja sad neka ludaca, control freak ili sta ja znam, i da bi stigla negdje privatno ne bih isla sad zbog ta 3 mjeseca..nije da to sad MORA, ali kao sto Vaki kaze, sve sam planirala po tome jer mi je tako vise puta odlucno rekla, nisam j to usput spomenula, lijepo, direktno i tocno sam spomenula njihove godisnje i rekla je da idemo u 7.
Nisu problem ni lijekovi, ni biokemijska nego taj razmak izmedju dva stimulirana. Znaci, doslovno se preracunala, brojala je na prste sada.
Nista sada, to je to..nije kraj svijeta, daj Boze da je to najgore sto ce se dogoditi samo mi je zao..
Ma daj...ko je to uopce pomislio...🤦🏻♀️🙈☺️
Ja te u potpunosti razumijem, jer se ne sjećam kad sam zadnji puta isto isla planski na godišnji, bilo stari ili novi godišnji, nekakav produženi vikend i blagdane...sve sam isto podredila postupcima...tako da se ne zamaraj s time, al opet kad si u glavi nesto zacrtam i isplaniram, isto sam sje..na psihicki jer nije onako kako sam zamislila i splanirala...tak da no šikiriki...😘
ZaraZ neznam sta bi ti rekla.. Ovo sto me sad jajnici muce svjesna sam da je od punkcije.. Niti ne pomosljam niti zavaravam sebe e mozda se primilo. Poslije prosle punkcije sam imala puno vece bolove i probadanja danima i bila uvjerena ma to je to primilo se i onda sok poslije testa. Sad sam se drugacije postavila prema samoj sebi. Poslije fetova sam imala probadanje u maternici i opet nista, tako da uopce ne zelim niti pomisljati kad me nesto probode da je to zato sto se primilo kad sam svjesna da to utrici rade svoj posao.
Mozda zvucim gruba sama prema sebi al jesnostavno sam realna🤔
Ja cu sigurno test napraviti kad bude vrijeme, ne vjerujem da cu izdrzati do bete. A betu mozes raditi bilo gdje, gdje je rade.
Jenn bez obzira na sve, ja vjerujem da ce ti odmor prijati🥰i odvesti te ka pozitivnom rezultatu
ZaraZ, pa naravno da nećeš vaditi betu u nedjelju. Nije to tako striktno da mora biti u dan 😂 Ili prije ili u ponedjeljak. Koji će ti to dan biti? Ja sam vadila i na 10dpt. Nema tu puno filozofije, ili jesi ili nisi. Ja sam prije toga radila test i bio je minus tako da sam se htjela čim prije skinuti s terapije i Beta mi je samo potvrdila.
Prosli petak je bio transfer, 5og bi tribala radit test, 14 dan od transfera.
Mislis da mogu vec tipa sutra test odradit?? Jutanji ili?
S obzirom da nakon stoperice nisan primala nikakve injekcije, bete u tilu nebi smilo bit (nego ove originalne hehe)
💞girl💞
ZaraZ, pa naravno da nećeš vaditi betu u nedjelju. Nije to tako striktno da mora biti u dan 😂 Ili prije ili u ponedjeljak. Koji će ti to dan biti? Ja sam vadila i na 10dpt. Nema tu puno filozofije, ili jesi ili nisi. Ja sam prije toga radila test i bio je minus tako da sam se htjela čim prije skinuti s terapije i Beta mi je samo potvrdila.
S obzirom da nakon stoperice nisan primala nikakve injekcije, bete u tilu nebi smilo bit (nego ove originalne hehe)
To znaci da bi ti sutra bio 10dnt a imala si 4stanicni to je ccjel tako..
Ja kad se zbunim i neznam vise u kojoj sam fazi pogledam ovu sliku da si pojasnim do kud sam na samom startu 😆
ZaraZ neznam sta bi ti rekla.. Ovo sto me sad jajnici muce svjesna sam da je od punkcije.. Niti ne pomosljam niti zavaravam sebe e mozda se primilo. Poslije prosle punkcije sam imala puno vece bolove i probadanja danima i bila uvjerena ma to je to primilo se i onda sok poslije testa. Sad sam se drugacije postavila prema samoj sebi. Poslije fetova sam imala probadanje u maternici i opet nista, tako da uopce ne zelim niti pomisljati kad me nesto probode da je to zato sto se primilo kad sam svjesna da to utrici rade svoj posao.
Mozda zvucim gruba sama prema sebi al jesnostavno sam realna🤔
Ja cu sigurno test napraviti kad bude vrijeme, ne vjerujem da cu izdrzati do bete. A betu mozes raditi bilo gdje, gdje je rade.
Jenn bez obzira na sve, ja vjerujem da ce ti odmor prijati🥰i odvesti te ka pozitivnom rezultatu
Razumin te totalno, ja nastojim uopce ne razmisljat o tome, ali opet svako 6ipo minuti virin u gacice, majkemi. Parin luda ali tako je.
I rekla san sebi necu vise ali opet nemogu. Jednoatavno straj mi nadvlada sve, odma se sitin sva prosla 3 puta kad je bilo sta je bilo i jednoatavno straj me da ce se ponovit.
Iskreno, mozda cu sad zvucat neznan kakva, ali radije bi negativan test nego opet prolazit sve. Taman se poveselin i onda, tuga.
Jos danas me posebno uvatila tuga, srila san poznanicu i rodila je i TUZNA je eto jer je prvo pa curica.
Ja san je tila sakon spicit, majkemi. Isplakala san dusu.
💞girl💞
To znaci da bi ti sutra bio 10dnt a imala si 4stanicni to je ccjel tako..
Daaaa
💞girl💞
Cure, da se razumijemo..nisam ja sad neka ludaca, control freak ili sta ja znam, i da bi stigla negdje privatno ne bih isla sad zbog ta 3 mjeseca..nije da to sad MORA, ali kao sto Vaki kaze, sve sam planirala po tome jer mi je tako vise puta odlucno rekla, nisam j to usput spomenula, lijepo, direktno i tocno sam spomenula njihove godisnje i rekla je da idemo u 7.
Nisu problem ni lijekovi, ni biokemijska nego taj razmak izmedju dva stimulirana. Znaci, doslovno se preracunala, brojala je na prste sada.
Nista sada, to je to..nije kraj svijeta, daj Boze da je to najgore sto ce
💞girl💞
Nista sada, to je to..nije kraj svijeta, daj Boze da je to najgore sto ce
A da odes doli i inzistiras?
Mene su isto tili ostavit iza lita jer eto kao mlada sam i nalazi su svi super pa eto da provavamo jos malo prirodno. Ja poludila.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji