Evo me 😁 sve je ok! Folikuli su na 2cm i večeras ide štoperica a aspiracija u srijedu. Uh, kako sam odahnula 🙌
Dr. je skroz pozitivna i nadamo se 10-tak dobrih stanica.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie jeeej, vidis da ce biti sve super. Navijamo za puno embrija 😍
Grizli i ako je netko jos imao sl. Oprostite sto otvaram staru ranu, zanima me jeste imale kiretazu? Nakon koliko ste isle ponovno u postupak?
Meni nista ne ide (krvarenje) osim sto brlja nesto tako da mi ocito ne gine kiretaza. . Pregled mi tek u petak, ne prestajem misliti o tome pa cisto da cujem vasa iskustva. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure jel mislite da mi je fsh 5.5 preniski?!sa 12.5 sam ga skinula ovaj ciklus 5.5.Nista nije dr komentirala to.Samo vadila krv da vidim jel sutra imam punkiciju ili sri
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Evo me 😁 sve je ok! Folikuli su na 2cm i večeras ide štoperica a aspiracija u srijedu. Uh, kako sam odahnula 🙌
Dr. je skroz pozitivna i nadamo se 10-tak dobrih stanica.
Super.. Ostani i ti pozitivna, sve ti ide po planu 😉🥰
ZaraZ sta je sa tobom, jesi radila test ili ces jos pricekati? Ja sam nekako sva uspavana od jutros, jos me dole bilo pritislo kao pred mengu, pa reko nije valjda da cu dobiti, sva sam nekako bezveze🥴
Cure jel mislite da mi je fsh 5.5 preniski?!sa 12.5 sam ga skinula ovaj ciklus 5.5.Nista nije dr komentirala to.Samo vadila krv da vidim jel sutra imam punkiciju ili sri
Mislim da nije prenizak, u granici normale. Mozda neko bolje zna
Mislim da nije prenizak, u granici normale. Mozda neko bolje zna
Hvala ti
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
ZaraZ sta je sa tobom, jesi radila test ili ces jos pricekati? Ja sam nekako sva uspavana od jutros, jos me dole bilo pritislo kao pred mengu, pa reko nije valjda da cu dobiti, sva sam nekako bezveze🥴
Nisan, neman hrabrosti, ista stvar. Nekako me uvatilo jutros boluckat, plus bokucka me i prepona liva. Najradije bi spavala do petka... Mislin se ocu li uzet test pa pisnit i zamisljat da nisam hahaha
💞girl💞
Bok cure :) čitam vas redovito, ali nemam što pisati zasada obzirom da smo odlučili da čekamo jesen za prvi ICSI postupak (azoo u pitanju).
Trebala bih vaš savjet, ukoliko se neka susrela s istim pitanjem.
Na konzultacijama ništa mi nije rečeno vezano uz moje kilice. Iskreno, konzultacije su nam radi dijagnoze bile prilično stresne, pa se nisam ni sjetila pitati to...
180 cm, 98 kg 😢 ne izgleda to ni toliko loše koliko zvuči, valjda obzirom na visinu.. 😂 ali nije to idelana kilaža za početak trudnoće...
svi su mi nalazi skroz uredni, šta me iznenadilo čak.
Inače full lako izgubim kile (i dobijem😂). Ali čitam da nije preporučljivo full vježbati neposredno prije postupka. Pa ne znam koje je veće zlo, otić u postupak s viškom (tj da izgubim samo par izbacivanjem slatkog itd), ili to gledat izgubit prije. Imamo još 2 mjeseca doduše, nije to da je 15 dana prije.. nisam pametna 😩
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sortiraj odgovore
Najstariji