Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    30. Lipanj 2019. 21:43

ZaraZ

Jos danas me posebno uvatila tuga, srila san poznanicu i rodila je i TUZNA je eto jer je prvo pa curica.
    Ja san je tila sakon spicit, majkemi. Isplakala san dusu.

Svasta, zar i to postoji. Kakva zaostala psiha. 

Zaraa
    30. Lipanj 2019. 21:45

skoljka

ZaraZ

Jos danas me posebno uvatila tuga, srila san poznanicu i rodila je i TUZNA je eto jer je prvo pa curica.

Ma bolesno. Meni lose doslo. Onda mi se misaju osjecaji i tuga i ljutnja. Zasto svi koji bas oce dite imaju problem?! A neka tamo legne prvi put s momkon, ni brige ni pameti i eto trudna, i onda ga pobaci.
    A jbt ja prosla sve, od nogu u zrak pa sad do postupka i opet nece ☹

💞girl💞

• Jenn
    30. Lipanj 2019. 22:12

Nemam sta inzistirati, mora proci jos jedan ciklus i to je to, samo sto me kaci njihov godisnji, trebam dobiti krajem 8.mjeseca a oni su jos na go pa cu morati cekati kraj 9.og, tako se potrefilo. Sad kad si spomenila godine, kaze ne zurimo, ne koce nas godine 😮, kako ne bokte..kao htjela je reci imam jos do 42.e..a reko, ne, ja cu do 40.e ostati trudna 😂

• Jenn
    30. Lipanj 2019. 22:15

ZaraZ

skoljka

ZaraZ

Ma bolesno. Meni lose doslo. Onda mi se misaju osjecaji i tuga i ljutnja. Zasto svi koji bas oce dite imaju problem?! A neka tamo legne prvi put s momkon, ni brige ni pameti i eto trudna, i onda ga pobaci.
    A jbt ja prosla sve, od nogu u zrak pa sad do postupka i opet nece ☹

Luda zenska, pokusaj se sto manje zivcirati oko takvih. Bit ce i kod tebe, nadam se da je to ovaj put, samo je trebalo malo duze vremena 👍🍀🤞

nana3459
    30. Lipanj 2019. 23:36

Pozdrav svima novima😊
    Prije postupka sam citala ovakve forume i iskljucivo pozitivne primjere koji su me ohrabrivali. Nakon 5 godina pokusavanja smo se odlucili na ivf. Prvi na VV koji nije uspio jer smatram da nije bilo dobro tempirano. Drugi pokusaj je bio ko dr. Lucingera i sad taj pokusaj ima 6 mjeseci❤️. Moj savjet svima koji pokusavaju je taj da cijeli postupak drze za sebe i ne dozvole da to dobije neku emotivnu notu jer je to nacin da se izborite sa svojom psihom. Ici kroz to vojnicki, prepustit se sigurnim rukama i vjerovati da ce kad tad doci.  Nekome jednostavno treba duze vremena ali vrijedi. Mozda ovo zvuci kao reklama za doktora ali meni je on jedna od najvaznijih osoba u zivotu jer nam je omogucio najvecu srecu. Drzite se hrabro mada sve koje tako pokusavate i jeste hrabre i jednoga dana kad vas probudi deracina usred noci cete biti zahvalne na tom bicu sta vas budi😊. Divim se svakome tko to prodje i vrijedi ici jer kad dobijes tu pozitivnu betu prosao bi to jos 1000 puta.

• Kengurica
    01. Srpanj 2019. 00:18

Zaraz teoretski mozes sutra test. To je ako dobro izracunah 14. dan od punkcije i moze vec biti pozitivan. Ako ne bude ponovi za dva dana. Naravno, sve to ako imas snage za test. Ja zavidim curama koje bez beda vade test, tako sam i ja prva dva postupka, al druga dva sam odugovlacila. 
    Jenn ja te skroz kuzim, nemas 31 vec 39. Ja sam samo godinu mladja i svaka pauza me izludjivala. Zadnju sam si rekla, kad je vec pauza ima da uplatim neko putovanje pa makar i zbog njega micala postupak, fucka mi se više. Tako da ti preporučam da sam uzivas u ljetu jer ionako ne mozes u postupak.

Grizli
    01. Srpanj 2019. 07:46

Jenn naravno da nisi frikusa i znam tocno kako se osjecas. Ja sam lani nakon propalog prirodnjaka jer nije se js oplodila nadala se u 7 mj ici u stimulaciju, al mi je dr odlucila da posto bi mi et padao vjerojatno početkom 8 da odgodimo sve za 9 mj. Dakle izludila me ta pomisao cekanja prvav 2 dana. Nakon toga sam tocno to sto je Kengurica napisala uplatila putovanje na mjesto gdje sam jako htjela ici a znala sam da trudna i sa djetetim ne bi nikad isla u Saharu. I rekla sama sebi ovo ce nam biti zadnje ljeto da zivimo ko mladenci i uzivat cemo. To i jesmo. Ispuhali se, bili gdje smo htjeli, radili sto smo htjeli, odradila bezbrizno ogroman projekt u firmi za koji sam mislila da necu uspjet. U 9 mj kad sam usla u postupak opet bili smo toliko puni pozitivne nergije i odmorni da mi je onda bilo uzasno drago da dam pauzirala, a prvi mi se cinilo kao totalna drama. Zato pokusaj se opustiti i uzivat, znam vrijeme ti ne ide na ruku zbog godina, al eto imas 3mj puna da se nakrcas dobrom energijom, nabildas svoje js, uzivas s muzem. I moj savjet ti je da zausta uzivas s muzem u svakom pogledu jer meni je moj neki dan rekao da vise ni nezna sto je to sex. Ne preporucaju nam ga do daljnjega. Nije nam zao nikako jer za tu mrvu bi napravili sve, al opet i mi smo samo ljudi. Zato sad iskoristite vrijeme za sebe najbolje sto mozete.
    ZaraZ drzim fige da imas plusic kad god se odlucila raditi test! A za onu sto je tuzna jer je curica bez komentara! Nazalost ima nas svakakvih. Pitaj ako joj je problem ima nas koje bi rado primile bebu svakog spola. 

Lilypie
    01. Srpanj 2019. 08:10

Jutro cure, bila sam sad vaditi estradiol u poliklinici Sunce. Koja procedura samo da ti krv izvade 🙈 Te prijemni, te još jedna recepcija, kolona se uhvatila. Pitam onu žensku sto mi je vadila krv da mi samo kaže gdje se plaća i da bježim. Kaže na odjavnoj šalteru 🤯
    Mislila sam da nikad neću izaći od tamo 😂
    Uglavnom, nalaz za sat, sat i pol će biti kod dr a ja imam termin u 09:50.
    Mjerila sam jutros bazalnu i temperatura kaže da još nije bila O.
    Držite mi fige da je sve ok i da će štoperica biti danas. Ukupno 21 injekcija do sinoć. Nadam se da je dosta. Nikad duže nije trajalo.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Babylove
    01. Srpanj 2019. 08:52

Zene samo da se javim da sam tu.. citam vas i pratim i nadam se sa vama.. samo nemam sto puno za pisat.. ako netko nesto i pita vecinom dok ja to citam odgovor je vec tu koji bi i ja napisala pa da ne po ponavljam.. u svakom slucaju u mislima ste mi skroz 💖💖
    Jenn ja sam mislila da cu propucat u 4 mj kada mi jer rekao do 9 mj pauza da se ocistim od hormona i svega i napucam vitaminima.. ali dan po dan i evo ovaj dio mi je proletio, tako sam sigurna da ce i jos ova 2 mj proci... Drzi se i sretno 💖

skoljka
    01. Srpanj 2019. 09:32

Lilypie 🤞😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.