Lilypie uf bas komplicirana situacija. Cure su vec sve rekle, i da malo to sve dugo izgleda posebno sto ti su ti vec dobili "ubrzanje" u rastu na 1.5mm, dakle u pon bi mogli vec biti na 20, a onda srijedu bi isla punkcija na 24mm realno gledano. Dobro je da primas decapeptyl pa ce sprijecit skok lh. Pokusaj se smirit ako te ovo uzrujalo, znam najgore je kad sumnjas u odluku lijecnika i bilo bi strasno da uz svu stimulaciju tebi pobjegnu folikuli. Druga stvar je ako je samo 1-2 na toj velicini a ima jos puno manjih onda to ima smisla, jer ako 1 pobjegne biti ce ostalih. Meni su recimo 3 puta na 17mm davali stopericu, a 2.postupak kad sam dosla 8dc i imala folikul 21mm nisu mi ni dali stopericu nego su mi drug dan radili punkciju bez nje i imala sam js. Drzim fige da ipak sve bude ok i da se sto manje stresiras.
Nikita nadam se da ce ti se stanje unormaliti do 9 mj.
Cure, ja san do danas bila odlicno (samo su me sise bolile i stomak vise kao neko rastezanje) ali od danas ajme, stomak me uzasno boli, koda cu svaki cas procurit, leda me prisicaju, tocno osjecaj prid ONU KOJOJ IME NE SPOMINJEN!
I jos za nefalit od utrica mi sve curka, stalno provjeravan gacice, izludit cu.
Dok vama ovo tipkam imala san uzasan grc, trajalo je doslovno sekundu, istovremeno livi jajnik i negdi po sredini (izmedu jajnika) . Uzasno se osjecan, do sada san bas bila opustena i optimisticna, a sad san tako pesimisticna.😥
(Prosli petak bio transfer, 1 zametak, 4st), trebala bi ili test ili dobit M tek 5og. 😥
💞girl💞
Zvjezdice, to ti je dao da poveca sansu da ces sigurno ovulirati. Za pocetak mislim da su dobro odabrali. Kako si vec bila trudna vjerujem da ces i opet. Sretno!
Hvala ti na tom misljenju-uopce ne sumljam u mog doktora jer zaista je profesionalan.I tebi zelim isto!🥰
Evo, malo sam se smirila 😁 Vjerujem da je dr. stručnjak i da zna sto radi. Kad vratim film unatrag, prethodna dva postupka bila su totalni fijasko bez obzira na dan punkcije.
Možda je ovo moj dobitni postupak. Ne dam se obeshrabriti 🤞
Zara, planiraš raditi test ili ćeš čekati betu? Držim ti fige 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie ja uvijek proispitujem odluke svoje doktorice i samo sebi loše činim s tim! Nemaš šta sad nego se opustit i vjerovati da ona zna šta radi!
Zaraz ri bi 5.7 trebala znati na cemu si, a ja 6.7 Daj molim te zapocni sretni niz🤩🤗😘🥰
A oprosti, nisam znala Lilypie da si na Decapeptylima, onda je to možda i okej! Issss, ja uvjerena da je petak 😂 Nada88 i Grizli nadam se da će se se sve vratiti u normalu, nekako mi se sad najviše ide na histeroskopiju, bez toga nema šanse da idem u novi postupak. ZaraZ meni to miriši na dobre trudničke simptome 😁
Prosla te simptome 3 puta, i nisu dobro zavrsili pa zato sam sad u straju 😥
Zarazkod tebe to nekako fino zvuci, držimo 🤞🤞
Evo, malo sam se smirila 😁 Vjerujem da je dr. stručnjak i da zna sto radi. Kad vratim film unatrag, prethodna dva postupka bila su totalni fijasko bez obzira na dan punkcije.
Možda je ovo moj dobitni postupak. Ne dam se obeshrabriti 🤞
Zara, planiraš raditi test ili ćeš čekati betu? Držim ti fige 🤞
Neznan, provala bi cekat betu, iovako sam luda, jos ce me test dokrajcit 🤣
Zaraz ri bi 5.7 trebala znati na cemu si, a ja 6.7Daj molim te zapocni sretni niz🤩🤗😘🥰
Eto pratimo se, hehe
Ja cu dat sve od sebe.
Jel imas ti kakvih simptoma??
💞girl💞
Nema draga nikakvih simptoma, ali mislim da je i prerano za simptome, 4dnt bc
Nema draga nikakvih simptoma, ali mislim da je i prerano za simptome, 4dnt bc
Do jutros me je isto muio lijevi jajnik kao da me potkocilo, pisala sam o tome, al od jutros nista
Sortiraj odgovore
Najstariji