Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    30. Lipanj 2019. 15:21

Grizli isla sam malo procitati iskustva za decortin. Nekome je Skvorc rekao da su to tako male doze da nema stete ako se naglo prekinu, ali da ako si mirnija smanjis prvo. Par cura je napisalo da je tjedan dana pilo po pola tablete pa stalo, a netko je predlozio svaki drugi dan po tabletu pa stati. 

Meto
    30. Lipanj 2019. 16:05

Pa zar nije dovoljno sto prolazimo ovo sve i umjesto da uzivamo svaki dan nesto. . Nije u redu😓
    Think jbmu, budi mirna i zabavi se s necim ili odspavaj da ti vrijeme brze prodje do sutra kada ne samo da ces vidjeti nego i cuti malo srceko! 😍
    Jenn zao mi je zbog tvoje situacije. 😧

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Grizli
    30. Lipanj 2019. 16:31

Kengurice hvala ti puno na informaciji. Vidit cu jos sto cu, moja gin kaže da mogu samo prestat i to je to. Pa cu vidit malo me frka.
    Jenn zao mi je da se niste dogovorile za postupak u 7mj. Znam da ti to tesko pada, al pokusaj razmisljat da si sad imala biokemijsku koliko god kratko trajala hormoni se uzdrmaju i treba im vremena da se vrate. Nase tijelo nike stroj i takvi sokovi ga pohode. Ne mora znaciti da ces odmah imat efekt, meni se nakon 3.spontanog dogodilo da su mi tek 2, 3 i 4 ciklus bili zbrckani. Možda je bas to s razlogom sad pauza da mozes u 10mj imati uspjesan ciklus i ostvari uspjensu trudno u. Znam da se sad cini to sve skupa cijela vjecnost, al ako si bas sa svojom dr pricala danas onda znajuci nju tesko ces promjeniti da ides prije u postupak. Drzi se! 

• thinkpink1
    30. Lipanj 2019. 16:35

Grizli koliko Decortina piješ dnevno?

Grizli
    30. Lipanj 2019. 16:42

Thinkpink 1x1 5mg je doza

• thinkpink1
    30. Lipanj 2019. 17:26

Grizli

Thinkpink 1x1 5mg je doza

Budem pitala frendicu koju su skidali s Decortina, ako se sjeća. I sve je ovisno u kojoj dozi ga je ona pila. Ja recimo pijem 2x5mg. Mislim da ovo sto ti pijes je minimalna doza.
    Nasla sam neku orijentaciju za smanjivanje doze. Primjenjuje se sljedeća shema:
    od 10 do 6 mg/dan smanjenje po 1 mg svakih 2 – 4 tjedna
    ispod 6 mg smanjenje po 0,5 mg svakih 4 – 8 tjedana

• thinkpink1
    30. Lipanj 2019. 17:39

Evo kako se ona skidala sa decortina.
    Decortin sam prvo pila 2x1, onda mi je receno 1x1, pa sam pila svaki drugi dan po jednu, pa svaki treci i tako dok nisam dosla do svakog 5 dana, onda sam prestala.
    Kengurica je u potpunosti u pravu. Isto kaže da ga Škvorc jednostavno samo ukine.

Zaraa
    30. Lipanj 2019. 18:32

skoljka

ZaraZ da bas smo se nasle, jutros sam opet imala onaj pritisak na lijevoj strani dok sam lezala osjetila sam. I poslije kad sam sjela na stolicu isprobadalo me momacki i po stomaku i po ledjima i prestalo… Sigurno utrici svoje odradjuju
    Thinkpink1 🤗

Mene danas nista. 
    Neznan jel mi draze da me sta probada ili da nista ne osjecan 😂
    Znan samo da cu izludit. Sad virujen svakoj curi sta mi je rekla da je cekanje najtezi dio...
    Volila bi izdrzat do bete a sta se vise priblizava vrime za test neznan bas da cu moc izdrzat... cak mi dode da vec sad pisnem na jedan...a straj me razocarenja. Blazeno neznanje.

Ps beta me toka radit u nedilju, to radim na humanoj ili? Jeli mogu uopce u nedilju?  Koliko se ceka nalaz? Nisan nikad radila pa neznan. Oce uvazit nalaz ako ode u labplusa ili mora bas bit bolnicki?

💞girl💞

Lilypie
    30. Lipanj 2019. 19:33

ZaraZ, pa naravno da nećeš vaditi betu u nedjelju. Nije to tako striktno da mora biti u dan 😂 Ili prije ili u ponedjeljak. Koji će ti to dan biti? Ja sam vadila i na 10dpt. Nema tu puno filozofije, ili jesi ili nisi. Ja sam prije toga radila test i bio je minus tako da sam se htjela čim prije skinuti s terapije i Beta mi je samo potvrdila. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Jenn
    30. Lipanj 2019. 20:42

Cure, da se razumijemo..nisam ja sad neka ludaca, control freak ili sta ja znam, i da bi stigla negdje privatno ne bih isla sad zbog ta 3 mjeseca..nije da to sad MORA, ali kao sto Vaki kaze, sve sam planirala po tome jer mi je tako vise puta odlucno rekla, nisam j to usput spomenula, lijepo, direktno i tocno sam spomenula njihove godisnje i rekla je da idemo u 7.
    Nisu problem ni lijekovi, ni biokemijska nego taj razmak izmedju dva stimulirana. Znaci, doslovno se preracunala, brojala je na prste sada.
    Nista sada, to je to..nije kraj svijeta, daj Boze da je to najgore sto ce se dogoditi samo mi je zao..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.