Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    28. Lipanj 2019. 23:23

Sto se tice mene, zaista se nemam zasto naljutiti ili uveijediti, pa tu smo da razgovaramo, podijelimo iskustva, pomognemo savjetima..
    Svaka od nas najbolje poznaje svoje tijelo i mozda jos bitnije psihi..vec sam otprilike rekla kako ja gledam na ovaj nas put..psiha mi je dobro a sto se tice silnih hormona mislim da kod mene to nije bilo toliko ‘silno’, ja sam bila u kratkom postupak sa 150 jedinica menopura, par orgulatrana i stoperica..koliko citam cure koriste vece doze, svakakvih sprejeva, tableta za koje ja niti ne znam cemu sluze, a tek dugi protokoli..i opet imaju pauzu 3 mj kao i ja..zato smo imali prirodne da nadodjem od stimulacije i idemo dalje. Nuspojava nisam niti imala. Znam da nam se svima zuri, da imam 35 godina bi mozda i napravila pauzu ali za koji mjesec cu 40, koliko ce jos proci do trudnoce ne znam ali nikako ne zelim gubiti vrijeme i  osjecam se vise nego spremnom za dalje.Plus, tako mi je i profa preporucila, vjerujem ako mi treba pauza da ce mi to i reci. 

Meto
    29. Lipanj 2019. 00:16

Jenn po meni se cini ok sto nastavljas dalje. Kako si rekla i sama, vladarica si svoga tijela i sama ces osjetit ako nesto ne ide. . 
    Think naravno da ces cuti srceko u pon!🤗
     Bitno je da je stalo krvarenje, nacitala sam se i ja o svim bojama iscjedaka u trudnoci💆
    Nezz kolika je beta bila jer sam samo radila na pocetku da vidimo jel se dupla pravilno. Kako je skoro sve izaslo u par sati nije bilo potrebe za vadjenjem jer smo mislili da ce i taj komadicak izici za cas. . Sad proslo tjedan a ono stoji na mjestu. Sto je tu je, mogu se jedino prepustit i nadat najboljem.🙂

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Kengurica
    29. Lipanj 2019. 01:07

zvjezdica37

U nadi da cu prikupiti sto vise informacija javljam se curama ovdje koje bi mi mogle pomoci 😊
    A mozda i ja nekome-nikad se nezna🙃
    Ovako…trenutno sam u procesu obrade zbog nemogucnisti zaceca…do sada po svim nalazima i pretragama nista ne upucuje na problem-brisevi hormoni spermiogram uzv prohodnosti jajovoda uredni.
    Doktor planira sljedece -folikulometriju pa zatim uvesti Femara-mene zanima dali je netko vec pio te tablete i koliko je uspjesnost trudnoce u tom slucaju,ima li kakvih nuspojava.Kazem…to je tek u planu od iduceg ciklusa pa nisam odmah doktora ave ispitivala

• Kengurica
    29. Lipanj 2019. 01:11

Nes me zeznulo. Ja nisam femaru pila vec klomifen. Nisu isti lijekovi, ali slican je odaziv tijela. Uglavnom, svaki lijek na svakoj od nas je stvarno razlicit. Evo ja na lomifenu dobila 2 stanice, moja prijateljica vise, a jedna cura koju znam na klomifenu sve prazno. 
    Po ovome sto si napisala imate dijagnozu idiopati, odnosno od osnovne obrade je sve uredno. 
    Jesi mozda u Cito kad dobivas Fenaru? Betaplus?
    Sretno ti u prvom postupku, neks bude dobitan!

Cure ako netko ima iskustva s femarom javite se.

zvjezdica37
    29. Lipanj 2019. 06:24

Kengurica

Nes me zeznulo. Ja nisam femaru pila vec klomifen. Nisu isti lijekovi, ali slican je odaziv tijela. Uglavnom, svaki lijek na svakoj od nas je stvarno razlicit. Evo ja na lomifenu dobila 2 stanice, moja prijateljica vise, a jedna cura koju znam na klomifenu sve prazno.
    Po ovome sto si napisala imate dijagnozu idiopati, odnosno od osnovne obrade je sve uredno.
    Jesi mozda u Cito kad dobivas Fenaru? Betaplus?
    Sretno ti u prvom postupku, neks bude dobitan!

Cure ako netko ima iskustva s femarom javite se.

Hvala na javljanju.Ja sam u Osijeku kod doktora Matkovica-on je specijalista za neplodnost i zacece.
    Imam jednu prirodnu trudnocu urednu ajmo reci prije 6godina i za sada nista od prosle godine se ne desava.
    Malo sam guglala i vidim da je slicno klomifenu.Ja sam prosli mjesec zatrazila pomoc tamo -Pokusali sa Brevactid injekcijom ali nist opet .Pa sam jucer obavila shg uzv ,za dalje cekam sljedeci ciklus da pratimo folikul.

• Balonka
    29. Lipanj 2019. 07:13

Meto 😭

• perla
    29. Lipanj 2019. 07:49

Jenn

Nije nista zapisala, na zadnjem nalazu mi je terapija poslje transfera, beta 3tj poslje i to je to.
    Ne znam bas koliko ce se one javljati na tel vikendom, i ovako ih ne mogu dobiti, zovem ih od srijede.
    Otici cu ja tamo ako dobijem, pa valjda ce me pustiti 5 min kod doktora tko god bude bio od njih. Na kraju krajeva u ovom prirodnom profu nisam niti jednom ni vidjela ni cula, uvijek je bio netko drugi i odrađeno je sve u potpunosti bez nje. Nemam nista protiv da mi bilo tko od njih da terapiju samo da krenemo na vrijeme.

Tako i napravi, dođi tamo i primit će te sigurno. Ja bi isto na tvom mjestu odmah dalje.

skoljka
    29. Lipanj 2019. 10:59

Ka sam koristila Femaru  od 4dc 3 dana po 3 tabletice. Nakon folikulometrije nakon ta tri dana razvilo mi se na svakom jajniku po 5 folikula., sto znaci da sam lijepo reagirala. Medjutim u ta tri dana sam bila kao luda, nervozna, probava mi se poremetila, skoro da nisam isla na wc, jos je nesto bilo, nesjecam se vise. Cetvrti dan me prebacila na Gonal150 i nestale su te moje muke.
    Ne znaci da ce svatko imati takve nus pojave, poznajem cure koje uopce nisu imale nuspojave. 

29. Lipanj 2019. 11:01

Skoljka imaš li kakvih simptomcica za podijelit s nama 😍😍

skoljka
    29. Lipanj 2019. 11:41

Nada88 jooooooj nemam nikakvih 🙄...  Bas jucer razmisljam kako neke zene kazu da su osjetile kad se primi, blago njima 😁. Lako ja racunam trebalo se pocet primati prije dva dana, ako dobro racunam. 
    Samo od prekjucer na dodjem dijelu stomaka na lijevoj strani nesto mi je napuhnuto bas se vidi razlika izmedju lijeve i desne strane. I ono sto sam vam pisala kao da me potkocilo. Pa sam pomislila da mi se nije jajnik pomjerio jer nemam jajovod, neznam jel se to moze desiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.