Nema draga nikakvih simptoma, ali mislim da je i prerano za simptome, 4dnt bc
Do jutros me je isto muio lijevi jajnik kao da me potkocilo, pisala sam o tome, al od jutros nista
Evo nasla sam prijasnje postove.
Jeli ti jos napuhnuto to kraj jajnika?
Ps ja isto nemam jedan jajovod, bas smo se nasle 🙈
💞girl💞
Curke moje, ja cu izludit do sutrasnjeg UZV. Nocas se pojavili povremeni bolovi i blagi grčevi u trbuhu, da bi se jutros nakon brisanja ponovno pojavilo smeđarenje, bilo cisto sve puna 2-3 dana. Popila sam i magnezij i normabel 2mg, uz redovitu ostalu th. Jel imao tko takva ili slicna iskustva?
Thinkpink joooj, nemam takvih iskustva al bas mi je krivo da te tako muci to smedjarenje. Reci na kojem si obliku progesterona. Da nije od njega mozda? Bitno je jako da nemas jake bolove. Mozda je kakav hematomcic.
Nadam se da nikad neces imati takvo iskustvo, ni ti ni bilo koja od curki. Uglavnom sam bila na Utrogestanima 3x2, kako se pojavila svježa krv prebacio me na Duphastone 4tbl.odjednom i dalje 3x2. Uglavnom rekao kad prestane sukrvica vratiti se na utrogestane. Vratila se i ponovno krenula rozo-svježe i rekao opet da ponovimo udarnu dozu sa duphastonima. Sad sam stalno na duphastonima jer je rekao da utrice ne stavljam jer je krv idealan medij za infekciju. Ako ne brojim implantacijsko krvarenje, do sada se pojavilo 2xsvjeze krvarenje i 2xsmeđarenje. S tim da sam prije 2 tjedna dobila i Primolut injekciju i tada nije vidio razlog krvarenja, makar sam ja uvjerena da je tada bio hematom koji je iscurio, jer se sjecam da me izuzetno bolio trbuh i bio pritisak, i nakon wc-a samo svježa krv.
Curke moje, ja cu izludit do sutrasnjeg UZV. Nocas se pojavili povremeni bolovi i blagi grčevi u trbuhu, da bi se jutros nakon brisanja ponovno pojavilo smeđarenje, bilo cisto sve puna 2-3 dana. Popila sam i magnezij i normabel 2mg, uz redovitu ostalu th. Jel imao tko takva ili slicna iskustva?
Nezelim te rastuzit, meni je bilo i nije dobro zavrsilo. 😥 A sa druge strane mojoj sestri je bilo i bio je hematom i "krvarila" je tjedan dana (doslovno krvarila, niti sukrvica) i sve bilo super.
💞girl💞
Nadam se da nikad neces imati takvo iskustvo, ni ti ni bilo koja od curki. Uglavnom sam bila na Utrogestanima 3x2, kako se pojavila svježa krv prebacio me na Duphastone 4tbl.odjednom i dalje 3x2. Uglavnom rekao kad prestane sukrvica vratiti se na utrogestane. Vratila se i ponovno krenula rozo-svježe i rekao opet da ponovimo udarnu dozu sa duphastonima. Sad sam stalno na duphastonima jer je rekao da utrice ne stavljam jer je krv idealan medij za infekciju. Ako ne brojim implantacijsko krvarenje, do sada se pojavilo 2xsvjeze krvarenje i 2xsmeđarenje. S tim da sam prije 2 tjedna dobila i Primolut injekciju i tada nije vidio razlog krvarenja, makar sam ja uvjerena da je tada bio hematom koji je iscurio, jer se sjecam da me izuzetno bolio trbuh i bio pritisak, i nakon wc-a samo svježa krv.
Ja sam ti u istoj situaciji, meni je počelo sa smeđarenje u 6tj. u 6+5tj.izljev sa ogromnim ugruškom, na hitnu, oba srca kucaju, tad sam ih prvi put vidila.. U 7.tj. vide da imam hematom, smeđarenje i dalje. Na uzv u 8tj. on je manji al još tu. Od tad je mir, možda se javilo dva puta lagani smeđi obris. Cijelo vrijeme sam normalno na utrogestanu. A ti lagani grčići i mene prate. To je normalno, tijelo se prilagođava 😉
Samo pozitivno, bez velikog nerviranja, (znam da ga se ne može izbjeć), i polako, suta je brzo tu. Sretno ti! 🤞🤗
Thinkpink mojoj jetrvi je tako bilo, uzimala je istu tu terapiju i sretno se završilo dvi bebice su sretno stigle na svijet!
Zaraz, skoljka daj pokrenite to kolo sreće, vjerujemo u vas 🙏🏻🙏🏻
Draga Thinkpink, sutra je pregled? Pokušaj se ne nervirati.
Sve će biti dobro 😘
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Da, sutra je pregled. Nadam se opet da ce srceko lavovski nabijat.
Sad sam bila na wc-u i sad nista na papiru. Nekako se tješim da se maternica širi pa da je sve to sada razlog. Jer nisu vise ni ti slabi grcici prisutni, sad samo povremeno pikanje u predjelu desnog jajnika. Jos mi muz govori i smiruje, znaš da ti je rekao da je najbitnije da nije svježe, a i bilo je svježe pa se nakon toga lijepo vidjelo srceko.
Hvala curke na podršci i pozitivnim vibrama 😘😘😘😘
ZaraZ da bas smo se nasle, jutros sam opet imala onaj pritisak na lijevoj strani dok sam lezala osjetila sam. I poslije kad sam sjela na stolicu isprobadalo me momacki i po stomaku i po ledjima i prestalo... Sigurno utrici svoje odradjuju
Thinkpink1 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji