Bila danas na UZV, 12 dc. Folikuli su veličine oko 17. Nastavljam sa terapijom do ponedjeljka. Doktorica je htjela vaditi estradiol da bi bila sigurna ali nije mogao nalaz danas biti tako da je ostalo tako. Ona je prilično sigurna a mene malo strah da to sve ne bude prekasno. To će mi biti najkasnije punkcija, računam 16.dc. Mjesečnicu dobivam na 28 dana. Grizli sto ti kažeš? Prethodne dvije su bile na 13 i 14.dc
U ponedjeljak idem rano izvaditi estradiol pa na UZV.
Držim fige da sve bude ok i da ne bude prekasno.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
I moji su ciklusi 28 ili 29 dana i uvijwk na 15dan pu kcija ili 14 na 15dan ovulacija. I ja se bojim da ti ne bude prekasno, ali nemoj panicariti valjda dr. zna sta radi.
Pa ne znam sto bih sad rekla 😏 Primam Decapeptyl i Menopur 225. Ona je bila prilično sigurna, ja nisam.
Zadnji UZV prije dva dana bili su oko 13 i nešto. Danas mrvicu manji od 17. Ona misli da ti nije još za štoperice.
Sad sam gledala prethodne postupke. Zadnji UZV 11.dc, folikuli bili na 17. Taj dan još terapija i 12. dc štoperica. N punkciji bili do 23 veličine.
Postupak prije toga zadnji UZV bio 9.dc folikuli oko 16, uzimala još dva dana terapiju i 11 dc štoperica. Na punkciji bili oko 21.
Odbijam povjerovat da se može dogoditi da sam prošla svu tu stimulaciji i da na kraju sve bude uzalud.
Sara & Nora 💞
Lilypie meni se to cini isto kasno, nadam se da tvoja dr zna sto radi i da ce folikuli izdrzati..meni je uvijek bila punkcija 13dc, isto su mi ciklusi 28 dana..
Nikitta nadam se da kod tebe ide na bolje..nisam zapamtila, koji je sljedeci korak kod vas?
Meni krenula menga sinoc bas kko treba, na humanoj se ne jvljaju tako da cu sutra otici dolje pa vidjeti sto kazu. Vjv nece biti bas presretni kada dodjem u nedjelju nenajavljena. Sestara bude manje ali dr koji odradjuje sve normalno kao i radnim danom
Sa pilulama ti se smiri? Kada se skines s njih pocne opet divljati ili od pilula bude na miru jos neko vrijeme?
Lilypie - da, ali ti sad primaš i decapeptyl. Uz njega to sve ide polakše. Pretpostavljam da te zato prebacila na ponedjeljak...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikitta, danas je subota 😂 Ne znam zašto mi nije rekla da dodjem sutra 😔 Bila je poprilično samouvjerena da možemo do ponedjeljka čekati. A ne znam... sto je, tu je sad. Ne mogu sama sebe liječiti. Moram vjerovat da će biti ok. Danas je pregledala još jednom sve prethodne nalaze i punkcije i rekla da se vidimo u ponedjeljak.
Sara & Nora 💞
Skoljka ja sam ta probadanja i kočenja imala oba puta, to nije nista strašno posebno nakon punkcije sve je to normalno! Držim fige 🤞
Zvjezdice, to ti je dao da poveca sansu da ces sigurno ovulirati. Za pocetak mislim da su dobro odabrali. Kako si vec bila trudna vjerujem da ces i opet. Sretno!
Nikitta hvala Bogu polako se sve vraća u normalu, odmori ovo ljeto uživaj , opusti se i u nove pobjede!!! 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji