Meto zao mi je sto ti se komplicira, nadam se da bude sada se pokrenulo da ne moraš još i kiretazu prolaziti...
Think pocela sam vjezbati ima 3-4 dana, cucnjevi, skacem po stepenicama i trcim gore/dolje. . Misic me svaki boli 😧 a nista se ne dogadja. Zaboravih napisati da me poslao i betu izvadit- 987.
Krivo mi jer je taj komadic 1,5x3 cm, ako me vec trebaju kiretirat onda da bar imaju zasto. .
Cure moje, sta bih ja bez vas 💖😘
E i think, jel sve ok kod tebe, jel prestao iscjedak?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto a jooj draga. Bas mi je zao da se i dalje mucis.
Ne ne Vaki dobro sam napisala pogesteron mislim na crinone gel s njega se moram "skidat" postepeno. Od 12tt svaki dan onda sveki drugi pa svaki treći dan i u 14tt sam bez njega skroz. Ja za Decortin nisam dobila nikakvu uputu osim prestat u 12tt. Al mozda ta procedura vrijedi samo za crinone.
Ja jos isla jucer po uputnicu kod drugog dr u Opatiju jer su moji na godisnjem da budem spremna ako dobijem za vikend.
Nemoj se ljutiti ili uvrijediti, ali me zanima. Zasto odmah ides u naredni postupak, zasto ne pustis da dobijes mengu da se ocistis, da se organizam malo odmori od hormona silnih pa iduci ciklus u postupak. Da se vrati sve na svoje mjesto, jer se sve poremeti u organizmu od hormona. Nemoj se uvrijediti, svima se nama zuri, ali odmornije tijelo sve lakse prihvaca. 🤗😘
Terraja cu isto pitati svoje dr opce prakse uputnice i to odmah u pon da ih imam spremne, a u gin moram da vidim sto cu i kako s bolovanjem. Tako i ti zamolis svoju/svog, da ti je mpovac savjetovao te pretrage.
Thinksuper za detaljne pretrage, hvala!
Kod mene sve komplicirano 😫
Danas na pregledu jos dio posteljice unutra, skoro nista nije izaslo van i opet sam primila uterotonice da probamo jos jednom tako. U petak pregled i ako bude isto idem na kiretazu. Dr. pokusava to izbjeci maksimalno a na mene nista ne djeluje ocito 😓
Bas mi je zaj 😥😥
💞girl💞
Meto držim fige da ne moraš još i kiretažu prolaziti! Jenn slažem se sa skoljkom možda bi bilo dobro jedan mjesec odmoriti, da se malo ocistis od svega, al opet ti znaš i osjetiš najbolje! U svakom slučaju sretno!!!!
Metoa jooj draga. Bas mi je zao da se i dalje mucis.
Ne neVakidobro sam napisala pogesteron mislim na crinone gel s njega se moram "skidat" postepeno. Od 12tt svaki dan onda sveki drugi pa svaki treći dan i u 14tt sam bez njega skroz. Ja za Decortin nisam dobila nikakvu uputu osim prestat u 12tt. Al mozda ta procedura vrijedi samo za crinone.
Aha! Oprosti, krivo sam skužila. Sjećam se da smo se mi prebacivale na duphaston tablete u 12 tt i onda samo preostale u 14 tt. No, to je bilo davno...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Zaboravih napisati da me poslao i betu izvadit- 987.
Krivo mi jer je taj komadic 1,5x3 cm, ako me vec trebaju kiretirat onda da bar imaju zasto. .
Cure moje, sta bih ja bez vas 💖😘
E i think, jel sve ok kod tebe, jel prestao iscjedak?
Kolika ti je bila predhodna beta?
Kod mene se za sad smirilo, jedan dan malo manje drugi dan malo vise cmoljilo, al za sada je mirno i pojavi se povremeno prozirno zuckasti iscjedak, bez mirisa niti ikakvih primjesa. Citala sam malo o tom, i svi spominju tzv."suncani iscjedak". I dalje sam na duphastonima i inzistirat cu da ostanem na njima, ako naravno sve bude ok.
Samo da mi je mrvica dobro i da u ponedjeljak opet cujemo srceko🙏🙏🙏🙏
Meto zao mi je, nadam se ipak da ce otici samo od sebe uz sve da barem kiretazu izbjegnes!
Thinkpink jos malo, sigurno ce sve biti super!
Sortiraj odgovore
Najstariji