Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Laganini
    28. Lipanj 2019. 17:18

Grizli - o kakvoj proceduri skidanja s lrogesterona pricas? Jel se to mora postepeno? Meni nista takvo nisu rekli, a znan da san pazljivo slusala. Rekose do
    12og tjedna progesteron i onda stat. Nitko nije spominja postepeno skidanje s toga... jel mozes koji detalj rec, sta su tebi preporucili? 

Vaki
    28. Lipanj 2019. 18:33

Laganini - Grizli je pričala o decortinu,a ne o progesteronu. Ne brini. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Meto
    28. Lipanj 2019. 19:22

Terra ja cu isto pitati svoje dr opce prakse uputnice i to odmah u pon da ih imam spremne, a u gin moram da vidim sto cu i kako s bolovanjem. Tako i ti zamolis svoju/svog, da ti je mpovac savjetovao te pretrage.
    Think super za detaljne pretrage, hvala!
    Kod mene sve komplicirano 😫 
    Danas na pregledu jos dio posteljice unutra, skoro nista nije izaslo van i opet sam primila uterotonice da probamo jos jednom tako. U petak pregled i ako bude isto idem na kiretazu. Dr. pokusava to izbjeci maksimalno a na mene nista ne djeluje ocito 😓

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Lipanj 2019. 20:27

Nikitta sta je tu je sta bude ako je bila puna nadajmo se da je i da nismo zakasnili jer jajna stanica zenska u tijelu 24 sata zivi i onda pa pa  pa eto vidit cemo 🙏❤🙂

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

28. Lipanj 2019. 20:29

Jen hvala treba nam srecaa🙂😍
    Skoljka  superr 🙂💪🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

28. Lipanj 2019. 20:31

Thinpinki valjda je drugacije kod inseminacije neznam bas moram vidit na otpusnom🙂

• thinkpink1
    28. Lipanj 2019. 20:35

Meto

Kod mene sve komplicirano 😫
    Danas na pregledu jos dio posteljice unutra, skoro nista nije izaslo van i opet sam primila uterotonice da probamo jos jednom tako. U petak pregled i ako bude isto idem na kiretazu. Dr. pokusava to izbjeci maksimalno a na mene nista ne djeluje ocito 😓

Ajme baš mi je žao što se tako mučiš...probaj sto manje mirovat, šeći, napravi generalku kod kuce, da se proba sve prirodnim putem iscistit...sve ono suprotno od mirovanja u trudnoci...mozda se aktivira dodatno tako i sve izađe, nadam se da bude...da barem kiretažu izbjegneš uz sve ove patnje...😞😥

28. Lipanj 2019. 20:35

Grizli  hvala ti i nadajmo se🙏💪🙂

28. Lipanj 2019. 20:40

Meto jako mi je zaoo2☹☹ i molim 🙏da sve izidje i da ne ides na kiretrazuu!

Vaki
    28. Lipanj 2019. 20:57

Belaa - promakao mi je tvoj post. Ajde, držimo palčeve da uspijete. 
    Meto - 😪

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.