Terra - nije da branim privatnike, ali to će ti govoriti većina doktora (privatno i u državnim klinikama). Znam jer sam se toga naslušala… Od famoznog da mi ne trebaju dodatne pretrage jer je sve o. k. do toga da nam fali samo malo sreće… Na kraju se dosta toga svodi na to da žicaš socijalnog ginekologa da ti da uputnice za pretrage.
Vaki Pa i sad sam preko njih išla ali sam im donosila od ovoga uputu koja je kao valjda neki nalog po kojem oni izdaju te uputnice... misliš da bi dali i da ovak ja sama zatražim bez neke podloge? (do sad sam komunicirala samo sa sestrom, pa pretpostavljam da onda trebam direktno doktorici?
Vuky napravi sve sto ti tvoj soc gin moze dat uputnicu prije pregleda jer sve priznajuni iz svih labosa. Obavezno uzmi ako ima spolne hormone, tsh, briseve ne starije od 6 mj, papu, i od muza spermiogram koliko sam skuzila to ste radili. Ako si jos sto radila od nalaza slobodno ponesi skracujes si vrijeme cekanja na postupak.
Terra meni je uputnicu za njih dala dr opce jer sam joj rekla za sta mi treba i zena mi bez dala pa probaj pitat ako ti gin nece dati. Imuno su ENA, ANA, anti dsDNA, anti tpo, anti tg, hhhhmmmm… Moram malo razmislit ili potraziti negdje koje su jos sad mi ne padaju na pamet al doma imam zapisano.
Grizli Ajme hvala ti puno, puno! Pišem sve i zovem u pon ujutro!
Hvala ti Grizli, tako ću napraviti ... u uto bi trebala dobiti pa ćemo vidjeti sto će biti...
Terra - ja sam napisala na računalu pretrage koje bih htjela napraviti i to sam isprintano dala soc. ginekologu. Rekla sam da sam o tome razgovarala sa svojom MPO doktoricom i da bi to bilo dobro napraviti čim prije. Mislila sam ako mi ne bude dao onda ću zagnjaviti MPO doktoricu da mi to potpiše, no toliko me se već nagledao kroz godine da mi je odmah dao uputnice. Probaj i ti tako, on te može slati na pretrage bez naloga MPO doktora.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Terra - ja sam napisala na računalu pretrage koje bih htjela napraviti i to sam isprintano dala soc. ginekologu. Rekla sam da sam o tome razgovarala sa svojom MPO doktoricom i da bi to bilo dobro napraviti čim prije. Mislila sam ako mi ne bude dao onda ću zagnjaviti MPO doktoricu da mi to potpiše, no toliko me se već nagledao kroz godine da mi je odmah dao uputnice. Probaj i ti tako, on te može slati na pretrage bez naloga MPO doktora.
Draga, da se nadovezem na ove tvoje pretrage. U prilogu cu staviti opsežne pretrage koje traže u petrovoj, al tu stvarno ima svega...pa ako nekoj pomogne...
Ja sam danas uspjela dobiti sestre na tel na humanoj, objasnila situaciju, znaci dogovor sa profesoricom je bio da ako prirodni ne uspije idemo na stimulaciju sa menopusrom opet samo jaca doza. I kazem da sada cekam mengu koja bi trebala doci uskoro/svaki tren. Kaze mi sestra da nazovem u ponedjeljak pa da dogovorim sa profesoricom za dalje međutim meni je krenilo smeđarenje i kontam da ce mi do kraja dana ili ujutro krenuti skroz. Zato sam i zvala ako dobijem za vikend da mozemo krenuti sa menopurom 2dc a to je nedjelja!
Grizli jel ti ikada određivao netko drugi terapiju, jesi prvi put kad krene ciklus uvijek bila kod profe?
Ja planiram ako krene menga otici dolje ili ujutro ili u nedjelju, sad me strah da ce me odbiti ako nje nema?
Ja sam danas uspjela dobiti sestre na tel na humanoj, objasnila situaciju, znaci dogovor sa profesoricom je bio da ako prirodni ne uspije idemo na stimulaciju sa menopusrom opet samo jaca doza. I kazem da sada cekam mengu koja bi trebala doci uskoro/svaki tren. Kaze mi sestra da nazovem u ponedjeljak pa da dogovorim sa profesoricom za dalje međutim meni je krenilo smeđarenje i kontam da ce mi do kraja dana ili ujutro krenuti skroz. Zato sam i zvala ako dobijem za vikend da mozemo krenuti sa menopurom 2dc a to je nedjelja!
Grizli jel ti ikada određivao netko drugi terapiju, jesi prvi put kad krene ciklus uvijek bila kod profe?
Ja planiram ako krene menga otici dolje ili ujutro ili u nedjelju, sad me strah da ce me odbiti ako nje nema?
Ja mislim da nema veze kod koga si, meni se dešavalo da svaki put bude netko drugi. Ako je dr zapisala koju terapiju bi ti dala mislim da je svejedno kod koga startaš.
Jenn ne brini mozes sa menopurom i 3dc, cak i 4dc. Meni ako se ne varam su sa menopurom prvi stimulirani isli 3dc, a sa elovnom 4dc u 2.stimuliranom. Prvi stimulirani je ona bila na godisnjem pa mi je dr. Manester bio dao lijekove. Predlazem ti ako dobis do 17 h odi u pon u Rijeku ili pokusaj dobiti sestre odmah ujutro pa pitaj kad je profa di. Iako i 4dc nije prekasno ako nemas kratke cikluse.
Nije nista zapisala, na zadnjem nalazu mi je terapija poslje transfera, beta 3tj poslje i to je to.
Ne znam bas koliko ce se one javljati na tel vikendom, i ovako ih ne mogu dobiti, zovem ih od srijede.
Otici cu ja tamo ako dobijem, pa valjda ce me pustiti 5 min kod doktora tko god bude bio od njih. Na kraju krajeva u ovom prirodnom profu nisam niti jednom ni vidjela ni cula, uvijek je bio netko drugi i odrađeno je sve u potpunosti bez nje. Nemam nista protiv da mi bilo tko od njih da terapiju samo da krenemo na vrijeme.
Ja jos isla jucer po uputnicu kod drugog dr u Opatiju jer su moji na godisnjem da budem spremna ako dobijem za vikend.
Sortiraj odgovore
Najstariji