Ma bas m mi se cini strucna. Vjerojatno od siline pacijenata ima slabije strpljenje jer ruku na srce tko zna cega se naslusa, ali zena zna znanje.
Sorry cure pitanje mozda i ne spada tu al ako koja cura prati mozda dobijem odgovor... Kod prestanka uzimanja Decort
Sorry cure pitanje mozda i ne spada tu al ako koja cura prati mozda dobijem odgovor… Kod prestanka uzimanja Decort
Poslalo mi prije kraja... Dakle kod prestanka uzimanaj Decortina jel se samo prestane ili ima nek provedura kao kad se skida sa progesterona. Zaboravila pitat dr, imam jos 2 tjedna do toga al sad se sjetila da nisam se informirala odnosno upamtila informaciju. 😒
Napravila sam pomitnju, sori 😊
Vuky je rekla da im je preporucena potpomognuta , a progresivno pokretnih je preko 32% pa sam pitala zasto.
Lilypie- morfoloski ispravnih 24,72%
Kengurica- mi smo izvadili sve nalaze, ja imam inverziju lh i lsh, amh 14,5, ali za sad nije predlozena potpomognuta. Muzu je normozoospermia nalaz.
Gea123
Poslalo mi prije kraja… Dakle kod prestanka uzimanaj Decortina jel se samo prestane ili ima nek provedura kao kad se skida sa progesterona. Zaboravila pitat dr, imam jos 2 tjedna do toga al sad se sjetila da nisam se informirala odnosno upamtila informaciju. 😒
Ja sam pitala svoju frendicu koja je bila na decortinu nakon FET-a i postupno su ga ukidali do kraja 12 tjedna. Sad su tu podijeljena misljenja šta se tice dekortina u trudnoci. Najčešće se daje kako bi eventualno umanjio imunolosku reakciju tijela na plod da ne dođe do odbacivanja. Jedni ga ukidaju postepeno do kraja 12 tjedna, dok su drugi misljenja da se treba uzimati tokom cijele trudnoce kako ne bi doslo do imunoloskog odgovora i tijelo odbacilo plod u bilo kojem tjednu trudnoce. Sto mi opet ima smisla...🤔
Došla sam vam mahnuti i zaželjeti sreću 💚
Lilypie, meni to sve super zvuči, držim fige da bude puuuuno js 💚 Grizli 💚
Netko je pitao za bolove poslije punkcije (ne sjećam se tko, sorry 😂), ja sam imala 16js - do punkcije me sve stezalo, poslije punkcije nestalo! Prvi dan me malo zatezalo, a drugi više ništa - kao olakšanje što su te silne js konačno vani 😂
Mm sljedeći tjedan ide na uzv abdomena i kod endokrinologa, pa ćemo vidjeti jel će biti operacije.
Htjela sam vas pitati za kupanje u bazenu, na more idemo tek kasnije. S obzirom da mi je fet tek u 9., mogu li se kupati u bazenu?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Belaa sretno, i neka bude uspjesna inseminacija 🤞🍀
Vuky ja sam isto u Ri i imam samo rijeci jvale..isto sam kod prof.Smiljan, na prvom razgovoru smo dogovorili povaditi nalaze i krenuti odmah u stimulitrani, u prirodne u pauzama. Kako mi je kod razgovora bio 2dc, odmah sam sutradan izvadila hormone, za nalaze briseva i pape sam malo zvala i pozurivala pa smo sa sljedecim ciklusom odmah bili u stimuliranom. Dva prirodna u pauzama, u ovom zadnjem je bila biokemijska i sada kad dobijem m odmah idemo u jos jedan stimulirani, znaci nema cekanja. Povecavano dozu stimulacije da dobijemo vise js i vecu mogucnost zamrzavanja ako ne uspije u svjezem transferu. Ja nemam zamjerku niti na nju niti na ostale dr, bez obzira sto nike uspjelo do sada smatram da nisu oni krivi, ne moze na silu, mislim da su dali sve od sebe i da negdje dalje ne bih drugcije prosla.
Cure drage da vam javim da sam dosla do sale i ovulirala i onda su mi napravili inseminaciju i sad to je to sada opet cekat ako j3 bila jajna pun9 nadaj mo se ❤🙂🙏 14 dan test a odnose obavezno imat sutra i prikosutra i Utrogestan 3x 1💪
Sretnooo.. Bit cemo blizu sa betom
Mom suprugu su progresivno pokretni 32,5% i prepprucena bam je potpomognuta…
Pozdrav svima, pratim ovu temu s obzirom na probleme sa zacecem nakon prve trudnoce i zelim vam svima da vam se sto prije ostvari zelja.
Imam pitanje,muz radio spermiogram i normozoospermia je rezultat, progresivno pokretni 32,2% sto je u granicama normale, zasto bi zbog toga bila preporucena potpomognuta?
Moj muz ima 39% progresivnih ali se ne gleda samo to.. Valjda je bitno kiliko ih ima ukupno pa od toga ih je toliko progresivno.. A ukupno ih nema dovoljno da bi bilo dosta za na prirodan nacin.. Ako sam ja dobro pohvatala sve ovo
Grizli, zanimljivo…mene do sad nitko nikad u ova tri postupka nije pitao kad ovuliram u prirodnom ciklusu, nego stopericu daju prema veličini folikula na određeni dan. Ali bude punkcija negdje tamo oko mog prirodnog dana O.
Koliko je od vas cura vadio estradiol prije štoperice?
A vidis mene svaki put pita jel osjetim prirodnu ovulaciju i svaki put mi je radila s povjerenjem u moju ovulaciju, nije mi davala stopericu. I svaki put je sve na vrijeme odradjeno. Cak mi je zadnji fet prije ove punkcije radila na nedjelju, a nije bila dezurna.
Sortiraj odgovore
Najstariji