Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Lipanj 2019. 09:54

Kika22 jako mi je zao! Sad jedan fini godisnji odmor pa u nove pobjede! 
    Lemon daj mi reci kako u Belgiji rade, šta dobiješ za pripremu a šta nakon transfer inekcije betehcg ili utrogestan? 

Kika22
    25. Lipanj 2019. 10:08

Nymeria nemam vise smrzlica. Imala sam samo jednog i njega smo sad vratili ali nije uspjelo. 
    Jenn nikako ne prekidaj terapiju prije bete.
    Lemon koliko se sjecam ti si ko i ja dobila Progynova tablete da pijes. Mislim da mi one zadrzavaju mengu iako je beta negativna. Danas prekidam terapiju pa bi trebala doci.

Meto
    25. Lipanj 2019. 10:08

Medo mozda se samo cistis od stimulacije i svega. Bolje da sve izadje, osim ako krvarenje bude jako onda na hitnu ili kod ginica. 
    Kika zao mi je 😧 
    Jenn ja isto mislim da ne trebas prekinuti crinone. Nesto cudno je, ali koliko cekamo jos koji dan je nista. .
    Skoljka ja sam sad utrice pila tjedan dana i to 3x2 🤦‍♀️ Meni nista od njih. Svatko razlicito reagira, popij na dan transfera malo ranije nego inace i poslije budes ok. 
    Ja sam pitala bas zbog tog mantanja pa mi je dr. rekao da mogu i ranije, poslije se dog s njim da uzimas duphostane npr. 
    Thinkpink draga kako si, jel bolje? 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Vaki
    25. Lipanj 2019. 10:16

Na VV se utrogestani stavljaju i jutro prije transfera, a oni isperu višak. 
    Kika - žao mi je, uh! 
    Jenn - glupi testovi! Uzimaj terapiju do bete, nikad ne znaš što je s tim testovima. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    25. Lipanj 2019. 10:17

Nikitta - pa baš to se i ja pitam. Što im je to trebalo prije FET - a... Možda im je to rutina pa su ga zaboravili maknuti s popisa. 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lemon
    25. Lipanj 2019. 10:22

Nada88

Kika22jako mi je zao! Sad jedan fini godisnji odmor pa u nove pobjede!
    Lemon daj mi reci kako u Belgiji rade, šta dobiješ za pripremu a šta nakon transfer inekcije betehcg ili utrogestan?

2dc sam krenula tri puta dnevno sa progynovom i njih ću piti sve do bete, 12dc idem na uzv i ako budu zadovoljni endometrijem krećem sa utroges.i ide za 5 dana transfer. Inače su mi htjeli dati samo utroges.ali meni je u prirodnom jako endom.tanak pa su uveli i ovo

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

25. Lipanj 2019. 10:31

Lemon jesu ti uža svježeg transfera dali utrogestan , meni nisu pa pitam jer inače sam čula da pojedine klinike u Belgiji isto nedaju utrogestan iz svježeg transfera! Koja je vasa dijagnoza?

• Mala_martina1990
    25. Lipanj 2019. 10:45

Vaki

Na VV se utrogestani stavljaju i jutro prije transfera, a oni isperu višak.
    Kika - žao mi je, uh!
    Jenn - glupi testovi! Uzimaj terapiju do bete, nikad ne znaš što je s tim testovima.

Vaki ja sam jucer na VV dobila utrogestane 3×1 10 dana, nije mi jasno zašto kad jucer na punkciji nisu mi izvadili ni jednu stanicu,znaci ne idem na transfer nit išta...🤨🤨

• thinkpink1
    25. Lipanj 2019. 11:09

Medo mislim da je bio pritisak u zdjelici, pa je zato krenula erupcija...jel si bila na pregledu?
    Kika zao mi je kaje propao postupak. Ako se dobro sjecam ovo ti je 3 preko HZZO-a? Ista klinika? Jer sam čitala o pristupu da treba pokušavati o dati priliku 2-3puta. Ako nema pomaka, tj.ne dolazi do trudnoce, trebalo bi promjeniti kliniku.
    Jenn ne prekidaj s gelom, bar dok ne napravis betu. Trenutno gdje se vodim, jedna curka je cak prokrvarila misleci da nije trudna, nije izvadila betu i prestala bez konzultacije sa MPO sa uzimanjem th. Na kraju je bila trudna, a samu sebe je zeznula.
    Lemon nadam se da ces uspjeti zadebljati endometrij uz th., al za svaki slučaj se zaljevaj sa sokom od cikle i jedi ananas do transfer, ako jedeš soju konzumiraj ju jer ona isto pospješuje u zadebljanju endometrija kao i pivo (vele bezalkoholno)-ja sam oba pila, od viška glava ne boli🤭. Makar meni od th.nije ništa pomagalo, čak ni udarne doze Estrofema. Nadam se da kod tebe neće biti takav slučaj i da ces imati na dan transfera školski trolinijski enometrij idealne debljine (8-12mm).
    Meni se krvarenje od sinoc smirilo, i sad je samo u tragovima povremeno. I dalje mirujem i ležim, kavu i sve konzumiram u krvetu. Nadam se da mi je mrvica dobro i da i dalje udara lavovsko srce❤

• thinkpink1
    25. Lipanj 2019. 11:13

Meto kako se ti držiš?😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.