Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kika22
    25. Lipanj 2019. 11:15

Thinkpink ovo mi je bio treci embriotransfer ( 2 svjeza i 1 fet). Prvi je bio u jednoj klinici, druga dva u jednoj drugoj klinici. Prva klinika je bila apsolutna katastrofa i nisam ima dala 2-3 prilike prije nego sto se prebacim u novu nego sam to napravila odmah. U Njemackoj sam u imam pravo na 3 stimulirana. Dva sam vec imala znaci ostao mi je jos jedan stimulirani preko zdravstva.
    Drzim fige za tebe 🤞🤞 bit ce to sve uredu!

• Balonka
    25. Lipanj 2019. 11:16

Kika22 baš mi je žao...☹
    Jenn slažem se s curama da ne prestenaš s terapijom. Znam curu koja je nakon pozitivne bete imala negativan test. Nisu oni baš pouzdani. 

Lemon
    25. Lipanj 2019. 11:21

Nada meni je ovo prvi transfer ikad, imam translokaciju kromosoma i išli smo na pgd
    Thinkpink hvala na savjetima, koliko si pila soka od cikle, ja jednu bocu sam si podijelila na dva dana, još moram uključiti ananas i ciklu iz vrta, dobre pive imam koje hoću popiti prije transfera pa mi neće biti problem 😁 sretno i tebi sa lezanjem, ja sam isto spremna na sve šta bude trebalo samo da se mrva primi i raste 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• thinkpink1
    25. Lipanj 2019. 11:30

Lemon

Thinkpink hvala na savjetima, koliko si pila soka od cikle, ja jednu bocu sam si podijelila na dva dana, još moram uključiti ananas i ciklu iz vrta, dobre pive imam koje hoću popiti prije transfera pa mi neće biti problem 😁 sretno i tebi sa lezanjem, ja sam isto spremna na sve šta bude trebalo samo da se mrva primi i raste

Ja sam svaki dan sasula u sebe 0,5L soka od cikle (Biotta-jer je najkoncentriraniji) i jedan ananas dnevno ogulila, narezala i njupala kroz dan do transfera. Radila popečke i "faširance" od soje, bolonjez, musaku, filanu papriku, zmišljavala jela od soje jer ju inace bas ne pripremam. Makar nema prevelike razlike u okusu od mesa kad uhvatiš grif😎

Lemon
    25. Lipanj 2019. 11:45

Hvala, znači naredna dva tjedna sam na cikli, ananasu, soji i pivi 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Jenn
    25. Lipanj 2019. 12:00

Ja sam prvih par dana pila pola litre cikle a poslje po litru. Bolje sto vise. Mislim da je Grizli dva tri dana pila cak po dvije litre i bas joj se lijepo zadebljao endo.
    Za pivo nisam znala 😬🍺 

Meto
    25. Lipanj 2019. 12:01

Think samo budi u krevetu i ne mrdaj. Kad ces na pregled, kad prestane krvarenje il cekas redovan pregled? 
    Ja sam dobro, nisam super a nisam ni lose da placem stalno. Mislim da mi je sinoc sve ispalo sto je ostalo, od jutros imam krvi u tragovima kad se brisem. Nadam se da ce u petak na pregledu biti sve ok i da nece biti potrebna kiretaza. Netko je bio spomenio i kilazu. Ja se od 3. mj od toga sve 15dana nisam bila na th. i dobila sam 10kg. Bas sam napuhana od svih tih hormona. Kilo je manje ima 4dana i sad se bacam u vjezbanje da spremna i zdrava docekam iduci postupak. 💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Grizli
    25. Lipanj 2019. 12:01

Lemon za soju ne znam, al meni su cikla, ananas i piva bili dobitna kombinacija necemo se lagat. Endo rastao ko lud nakon uvođenja te extra kombinacije.
    Jenn 😒 znam da si frustrirana. I nemam ti nista pametno za reci. Kako se ti osjecas? Mislim imas li kakav predosjecaj? Mogda da jos danas imas crinone pa sutra vadis betu pa da znas na cemu si. Ja sam testirala sa kinezima i nisu me iznevjerili koram priznat za razliku od nekih razvikanih koji su mi bili 0 bodova.

Lilypie
    25. Lipanj 2019. 12:07

Thinkpink, samo ti lezi i odmaraj. Kad je sljedeći pregled.
    Jen, poslušaj cure i ne odustaj dok ne izvadiš betu.
    Kika, zao mi je, drži se.
    Lemon, sretno! Držim ti fige
    Mala Martina, daju progesteron da se ne poremeti ciklus.
    Meto, kad ćeš na pregled?
    Sto se tiče kilaže, ja sam u zadnja dva postupka od 12. mjeseca prošle godine dobila 6 kg koji nikako ne odlaze. Možda jedna da je otišla. Sve se bojim kako će biti u ovom. Na mene progesteron djeluje tako da tamanim sve sto se u frižideru nadje plus budim se kao vampir već u 4h ujutro i napadam 😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Jenn
    25. Lipanj 2019. 12:18

Meto drzi se, nadam se da ce ipak otici samo od sebe..
    Lemon nek bude prvi i dobitni 💕
    Grizli ja sam bas potonila, zbunjuju me testovi, simptoma nemam osim sto su mi bradavice osjetljivije nego inace. Muka mi je tu i tamo ali mislim da je to od nervoze. Strah me biokemijske ili vanmaternicne, svakako mislim da ovo nije dobro. Nastavit cu terapiju, sad sam malo gledala za privatno, rade u Medicu pa bi otisla ujutro izvaditi krv privatno jer uputnicu mogu dobiti tek u cet i vadit krv u petak. Malo mi je nezgodno zbog posla ali probat cu se nacrtati tamo u 7 i nadat se da ce me primiti brzo. Nemam predstavu uopce kolike su im guzve i kako to ode privatno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.