A endometrij ne može biti predebel jel tako?
Grizli kako si ti, sve dobro napreduje?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo da javim svoju betu i nadam se pokrenem sretan niz.
21.06.- beta 403
25.06.- beta 1564
Jenn, Kika i sve ostale cure, u molitvama ste i doci ce i vasa sreca uskoro 🍀🍀😘❤️
Blink bravo 💕 sada lagano i smireno do pregleda..kada si imala transfer?
Blinki123, čestitam 🥰 gdje si bila u postupku i koji je bio? Malo informacija za našu statistiku 😊
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Metodrzi se, nadam se da ce ipak otici samo od sebe..
Lemonnek bude prvi i dobitni 💕
Grizlija sam bas potonila, zbunjuju me testovi, simptoma nemam osim sto su mi bradavice osjetljivije nego inace. Muka mi je tu i tamo ali mislim da je to od nervoze. Strah me biokemijske ili vanmaternicne, svakako mislim da ovo nije dobro. Nastavit cu terapiju, sad sam malo gledala za privatno, rade u Medicu pa bi otisla ujutro izvaditi krv privatno jer uputnicu mogu dobiti tek u cet i vadit krv u petak. Malo mi je nezgodno zbog posla ali probat cu se nacrtati tamo u 7 i nadat se da ce me primiti brzo. Nemam predstavu uopce kolike su im guzve i kako to ode privatno.
Jenn, žao mi je da se ovako mučiš stvarno. U Medico ti je vađenje krvi brzo, dođeš javiš se na šalter i brzo ide, nalaz u roku od sat sat i pol na mail ili ga dođeš pokupiti tamo. Sretno kako god da bude gore glavu.
Blink123 čestitam! ❤🍀 Jel si javila svom ginicu, kad je pregled?
Jenn nadam se da nisi odustala i da si još uvijek pod th.i da sutra ides vaditi betu🙏
Lemon idealna debljina endometrija je 8-12mm. Nije dobro ni kada je pretanak, ni kada je predebel.
Meto drži nam se. I ja se nadam se da se sve isčistilo i da nećeš morati na kiretažu. Javi kako je prošao pregled u petak🍀🍀🍀
Ja idem na redovitu kontrolu u ponedjeljak, ništa prije, rekao i dalje 3x2duphastona, a krvarenje gotovo da je stalo, samo u tragovima i mozda 2 brisanja od jutros. Mislim da cu ga traziti da me ostavi na duphastonima, jer si vrtim film o svojim trudnocama, kad god sam bila na utrogestanima uvijek mi se desilo da prokrvarim u trudnoći i tako krene, dok sa duphastonima moram prestati da krene krvarenje. Da li je netko imao još takvog ili sličnog iskustva u th.?
Blinki123, čestitam 🥰 gdje si bila u postupku i koji je bio? Malo informacija za našu statistiku 😊
Ne znam jeli smijem pisati, ali poliklinika Lučinger. Prvi postupak, puna stimulacija 🙏🏼 U mene sve u redu (28g), MM oligoastenozoospermija
Blink super da je uspjelo iz prve 👍
Perla hvala na informaciji, onda idem sutra ujutro, ostat cu na terapiji naravno dok ne vidim nalaz. Kakve sam srece bit ce neka glupa vrijednost p cu svakako morati cekati petak..
Thinkpink nemam iskustva ali drzim fige da je sve ok 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji