Hvala svim curama na lijepim rijecima i prijedlozima. Ujutro idem na transfer, a danas ne rade. Tako da cu poslusat savjetda ga niti stavljam, niti pijem. Pa cu poslije transfera. Svakako cu sa dr popricati.. Mozda sama predlozi nesto drugo.
Hvala cure na savjetima.ocito sto je htijelo je izaslo i sad normalno curim.Ako bude opet nesto tako slicno javit cu se.Cure sam da javim da je nalaz dobar i da idem u postupak.U pon 9 dan idem na uzv🙏🤞
Blink123 cestitam od srca🤗❤
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Hvala cure na savjetima.ocito sto je htijelo je izaslo i sad normalno curim.Ako bude opet nesto tako slicno javit cu se.Cure sam da javim da je nalaz dobar i da idem u postupak.U pon 9 dan idem na uzv🙏🤞
Super kaj se smirilo krvarenje i da nisu izljevi...
Nadam se da ce to biti dobitan postupak 🙏🙏🙏🙏
Mala_martina - moraju nadoknaditi progesteron koje tvoje tijelo nije moglo proizvesti u postupku.
Zato se dok. ljutila kad sam ranije vadila betu i prestala s terapijom.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jenn nije li ti beta jucer bila 900, a test jedva pokazuje. Nema sanse da je ako i pada do danas pala na nizd od 600. A na 600 bi vec malo jace test pokazao. Meni se cini da tebi taj hcg nekako slabo u mokra u dolazi.
Super kaj se smirilo krvarenje i da nisu izljevi…
Nadam se da ce to biti dobitan postupak 🙏🙏🙏🙏
Hvala ti puno🙏
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Blink123 cestitamprekrasna beta
Jenn ne odustaj nikad se nezna
Kika bas mi je zao
Nada88 hvala puno
Sto se tice tog ananasa jel se on jede samo do transfera ili se preporucuje i poslije?
Sortiraj odgovore
Najstariji