Kengurica nisam ja uopce vadila betu..inace su mi testovi do sada bili ok, uvijek su tocno pokazivali..vidjet cemo sutra.
Skoljka, mislim da je bilo govora da ananas do transfera, da kasnije nije preporucljiv, netko ce ti drugi znati reci tocno zasto ne.
Skoljka ja sam čitala da nije preporučljiv , neke cure su ga jele iza transfera smatrajući da u malim količinama ne šteti vec pomaze implatacije! Ne znam šta bi ti rekla, vec smo imale raspravu na tu temu, al ja ga nebi jela nakon! Napravi po svom nahođenju 😊
Jenn sorry, Nymeria je vadila. Ako sutra vadis u Medicu preporucam i sljedecu u Medicu. Prve dvije da su isti lab.
Sta moze biti razlika od laboratorija do laboratorija? Nisu li to precizne krvne pretrage istih vrijednosti gdje god vadis?
Sta moze biti razlika od laboratorija do laboratorija? Nisu li to precizne krvne pretrage istih vrijednosti gdje god vadis?
Najbolje je napraviti 1.i 2.betu u istom laboratoriju, jer standardi variraju, od reagensa do aparata. Niti nisu svi labosi isto opremljeni. Svaki mora zadovoljavat standarde, ali nisu svi identični.
Medoidete odmah dalje u postupak?
Mislite poslje ovog ili sad?!Malo zbunjena🤣
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Skoljka sretno na transferu! ☺️
Blink cestitam! Sad lagano i veselo ☺️
Lilypie sad u petak mi pregled.
Naravno da javim sve.
Ja nezz jesam sad u toj fazi ili sam polagano luda vec ili je zavaravanje same sebe, ali jedva cekam ici u dr. da se dog za dalje. Sad imam osjecaj da propustam nesto kad "nista ne radim". . Ili je delirij 😯🙆💁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ja nezz jesam sad u toj fazi ili sam polagano luda vec ili je zavaravanje same sebe, ali jedva cekam ici u dr. da se dog za dalje. Sad imam osjecaj da propustam nesto kad "nista ne radim". . Ili je delirij 😯🙆💁
Nisi luda...ja sam isto tako bila, kad sam krenula u postupke, nisam htjela imat niti malo praznog hoda između. Osjecala sam da nista ne radim kada sam morala pauzirat između stimulacija. Najrađe bi isla iz stimulacije u stimulaciju da sam smjela. Tako da te tu potpuno razumijem...
Sortiraj odgovore
Najstariji