Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    25. Lipanj 2019. 07:36

Jutro cure..znaci nije mi se ovo nikad dogodilo.Ustanem se i stojim u kupaoni.Osjetim kako nesto puknolo dolje i toliko sam imala izljev da sam mi je kroz ulozak proslo sve,hlace,uzas..komadi su izasli i to veliki u ulozak.To jos nisam vidjela🙄🙄...od cega to??? Naravno da je Petrova krcata danas

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Kika22
    25. Lipanj 2019. 08:46

Dobila sam rezultaze svoje bete, negativna. Nisu mi preko telefona rekli tocnu vrijednost vec samo da postupak nije uspio sto sam i nagađala jer su i piš testići bili negativni. Mislila sam da ce biti treca-sreca kad ono ništa 😔 Imam pravo na jos samo jedan stimulirani preko zdravstva i bas sam izbedirana.

• Medo2711
    25. Lipanj 2019. 08:50

Kika22

Dobila sam rezultaze svoje bete, negativna. Nisu mi preko telefona rekli tocnu vrijednost vec samo da postupak nije uspio sto sam i nagađala jer su i piš testići bili negativni. Mislila sam da ce biti treca-sreca kad ono ništa 😔 Imam pravo na jos samo jedan stimulirani preko zdravstva i bas sam izbedirana.

Jako mi je zao...izbaci sve iz sebe pokusaj si dusu olaksati.Znam da je tesko...uzmi si odmora malo i odmori preko ljeta🤞😘

Lh 8.3
    🤞🤗

• Jenn
    25. Lipanj 2019. 08:57

Kod mene nista. Necu se vise zavaravati i danas prestajem sa crinoneom da moze napokon krenuti menga pa idemo dalje. I ostavljam se kineza za ubuduce.

Kika22
    25. Lipanj 2019. 09:24

Medo hvala ti ❤ potreban mi je odmor. Za mjesec dana imam godisnji od 3 tjedna i jedva cekam. Bas mi je potreban! Da otputujem negdje da se maknem od svega. Stimulirani mi je bio u 2mj, FET u 6mj tako da prije 9 ili 10mj ni necu ici u postupak. I dusi i tijelu je potreban odmor.
    Jenn kako nista? Jesi pišnila novi test? Imas crtice na kinezima iz aviona se vide.

25. Lipanj 2019. 09:27

Jenn mislim da nikako nebi trebala prestat sa crinoneom dok ne izvadiš betu!

• Medo2711
    25. Lipanj 2019. 09:31

Kika22

Medohvala ti ❤ potreban mi je odmor. Za mjesec dana imam godisnji od 3 tjedna i jedva cekam. Bas mi je potreban! Da otputujem negdje da se maknem od svega. Stimulirani mi je bio u 2mj, FET u 6mj tako da prije 9 ili 10mj ni necu ici u postupak. I dusi i tijelu je potreban odmor.
    Jennkako nista? Jesi pišnila novi test? Imas crtice na kinezima iz aviona se vide.

Super odlicno.Kad sama osjetis da si spremna odi..Zelim ti lijepi provod i uzivaj u svojoj boljoj polovici.🤗❤Nikad se nezna koji te plusic ceka na odmoru...🤞

Lh 8.3
    🤞🤗

Lemon
    25. Lipanj 2019. 09:38

Nada jesam ja sam tamo, spremam se za prvi fet. 
    Jenn što se dogodilo, kako te sve crtice nisu ništa, ja ni jedan drugi test osim kineza nisam nikad koristila i sad si me malo šokirala da su krivo pokazali, čini mi se nemoguće, pričekaj betu ipak 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Jenn
    25. Lipanj 2019. 09:43

Ne znam ni sama, ne vjerujem da su svi krivo pokazali, mozda je biokemijska..opet se vracam na sjene sjenine koja se vidi i na ovom testu ili se meni cini, samo sada 34.dc sjene sjenine nemaju nikakvog smisla niti moze biti dobro koliko god mi htjeli drugacije.

• Jenn
    25. Lipanj 2019. 09:51

Cak se i vidi nesto ali to tek nakon pola sata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.