Jutro cure..znaci nije mi se ovo nikad dogodilo.Ustanem se i stojim u kupaoni.Osjetim kako nesto puknolo dolje i toliko sam imala izljev da sam mi je kroz ulozak proslo sve,hlace,uzas..komadi su izasli i to veliki u ulozak.To jos nisam vidjela🙄🙄...od cega to??? Naravno da je Petrova krcata danas
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Dobila sam rezultaze svoje bete, negativna. Nisu mi preko telefona rekli tocnu vrijednost vec samo da postupak nije uspio sto sam i nagađala jer su i piš testići bili negativni. Mislila sam da ce biti treca-sreca kad ono ništa 😔 Imam pravo na jos samo jedan stimulirani preko zdravstva i bas sam izbedirana.
Dobila sam rezultaze svoje bete, negativna. Nisu mi preko telefona rekli tocnu vrijednost vec samo da postupak nije uspio sto sam i nagađala jer su i piš testići bili negativni. Mislila sam da ce biti treca-sreca kad ono ništa 😔 Imam pravo na jos samo jedan stimulirani preko zdravstva i bas sam izbedirana.
Jako mi je zao...izbaci sve iz sebe pokusaj si dusu olaksati.Znam da je tesko...uzmi si odmora malo i odmori preko ljeta🤞😘
Lh 8.3
🤞🤗
Kod mene nista. Necu se vise zavaravati i danas prestajem sa crinoneom da moze napokon krenuti menga pa idemo dalje. I ostavljam se kineza za ubuduce.
Medo hvala ti ❤ potreban mi je odmor. Za mjesec dana imam godisnji od 3 tjedna i jedva cekam. Bas mi je potreban! Da otputujem negdje da se maknem od svega. Stimulirani mi je bio u 2mj, FET u 6mj tako da prije 9 ili 10mj ni necu ici u postupak. I dusi i tijelu je potreban odmor.
Jenn kako nista? Jesi pišnila novi test? Imas crtice na kinezima iz aviona se vide.
Jenn mislim da nikako nebi trebala prestat sa crinoneom dok ne izvadiš betu!
Medohvala ti ❤ potreban mi je odmor. Za mjesec dana imam godisnji od 3 tjedna i jedva cekam. Bas mi je potreban! Da otputujem negdje da se maknem od svega. Stimulirani mi je bio u 2mj, FET u 6mj tako da prije 9 ili 10mj ni necu ici u postupak. I dusi i tijelu je potreban odmor.
Jennkako nista? Jesi pišnila novi test? Imas crtice na kinezima iz aviona se vide.
Super odlicno.Kad sama osjetis da si spremna odi..Zelim ti lijepi provod i uzivaj u svojoj boljoj polovici.🤗❤Nikad se nezna koji te plusic ceka na odmoru...🤞
Lh 8.3
🤞🤗
Nada jesam ja sam tamo, spremam se za prvi fet.
Jenn što se dogodilo, kako te sve crtice nisu ništa, ja ni jedan drugi test osim kineza nisam nikad koristila i sad si me malo šokirala da su krivo pokazali, čini mi se nemoguće, pričekaj betu ipak
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ne znam ni sama, ne vjerujem da su svi krivo pokazali, mozda je biokemijska..opet se vracam na sjene sjenine koja se vidi i na ovom testu ili se meni cini, samo sada 34.dc sjene sjenine nemaju nikakvog smisla niti moze biti dobro koliko god mi htjeli drugacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji