Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    22. Lipanj 2019. 09:32

Htjedoh napisat poslije transfera.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    22. Lipanj 2019. 09:33

ZaraZ progesteron izaziva hrpu simptoma trudnickih. Ne zamaraj se svime sto ces osjecat vjeruj vecina je od njega od mucnine do grceva, zatvora/proljeva, napuhanosti, bolne grudi, pospanost/nesanica... Dosta toga moze on izazvat. A moze biti i od punkcije i stoperice. 

Zaraa
    22. Lipanj 2019. 09:53

Uzas, bas sam ukomirana.   Priko dana me uspava, samo bi kunjala, a navecer sam budna, nebi zaspala nema sanse. 
    Uz to sve, svaki put kad se dignem uzasno me zamanta, neznam moze li i to bit posljedica, jer zeljezo i tlak su mi uredu.
    Doslovno dignem se, pa me zacrni 2 sekunde, dodem sebi, tek onda krenem. 

💞girl💞

Grizli
    22. Lipanj 2019. 10:07

ZaraZ svi trudnicki simptomi su uzrokovani hcg i progesteronom, a ti progesteron unosis svakodnevno a hcg si primila kroz stopericu. Sve je to normalno, al se nadam da ce ti se i nastaviti pa da nece ispast da je bilo samo nuspojava nego i pravi simptomi. 

• thinkpink1
    22. Lipanj 2019. 10:08

ZaraZ

Uzas, bas sam ukomirana. Priko dana me uspava, samo bi kunjala, a navecer sam budna, nebi zaspala nema sanse.
    Uz to sve, svaki put kad se dignem uzasno me zamanta, neznam moze li i to bit posljedica, jer zeljezo i tlak su mi uredu.

To mantanje je ortostatski tlak koji se najčešće javlja prilikom naglog ustajanja iz kreveta, zato prvo malo sjest pa tek ustat iz kreveta. Većinom se javlja kod niskotlakaša u obliku vrtoglavica i crnjenja pred očima. Samo polako i bez brige...🍀

Zaraa
    22. Lipanj 2019. 10:15

Grizli

ZaraZ svi trudnicki simptomi su uzrokovani hcg i progesteronom, a ti progesteron unosis svakodnevno a hcg si primila kroz stopericu. Sve je to normalno, al se nadam da ce ti se i nastaviti pa da nece ispast da je bilo samo nuspojava nego i pravi simptomi.

Iz tvojih usta u Bozje usi! 🙏💗

💞girl💞

Zaraa
    22. Lipanj 2019. 10:16

thinkpink1

ZaraZ

Uzas, bas sam ukomirana. Priko dana me uspava, samo bi kunjala, a navecer sam budna, nebi zaspala nema sanse.

To mantanje je ortostatski tlak kojise najčešće javlja prilikom naglog ustajanja iz kreveta, zato prvo malo sjest pa tek ustat iz kreveta. Većinom se javlja kod niskotlakaša u obliku vrtoglavica i crnjenja pred očima. Samo polako i bez brige…🍀

E da, inace sam niskotlakas, al mirin ga redovito i skroz je oke, al bas cu provat tako lagano, sist pa tek onda dignit se

💞girl💞

• Mala_martina1990
    22. Lipanj 2019. 11:01

Hej cure,ja danas obavila zadnji pregled,u ponedjeljak punkcija.Kaže doktorica da imamo dva  lijepa folikula,sad neznam jel to znaci da ce samo ta dva punktirat ili i one male neznam...

• Maria85
    22. Lipanj 2019. 11:17

Pozdrav svima
    Stalno pratim vas na forumu, rijetko tko barem u mojoj okolini shvaca sto sve prolazi netko tko je u procesu MPO.
    Dvije trudnoce prirodnim putem, prva zavrsila kiretazom plod se nije dobro razvio, druga vanmaternicna i ostanak bez lijevog jajovoda. Problemi sa ovulacijom i upitana prohodnost desnog jajovoda odlucujemo se na ivf.
    Prvi postupak 14 jajnih stanica, dvije najbolje idu na transfer al ni jedna druga ne ostaje za zamrznut. Bilo je dosta nezrelih. Od prve trudnoca. Sreci nigdje kraja. Beta se dupla sve ok, 6tt spontani. Oporavak pa idemo dalje.
    Drugi postupak slabija stimulacija dobijemo 8 jajnih stanica. Dvije transfer i opet nista za zamrznut. 
    Transfer je bio sad u cetvrtak jos deset dana do bete. 
    Ne želim razmišljati nikako drugacije nego pozitivno ali su mi nekako sve lađe potonule. 
    Dug mi je post ali negdje sam si morala olakšati dušu, sa zenama koje razumiju sve ovo.
    Iskreno se nadam da svi vi koji ste u postupku da ce vam uspijeti i da će sve biti u najboljem redu.

Lemon
    22. Lipanj 2019. 11:31

Cure hvala vam, Grizli evo čekam da m dođe. Čini mi se da bi mogla i danas popodne, znači u ponedjeljak bi išla vaditi krv i onda 8 dc opet krv i uzv i idemo na transfer koji neće biti prije 14 dc. Toliko sam sretna i uzbuđena da mi se plače sad, to je znak da ću dobiti brzo  ali dok ne procurim ništa još nije sigurno. Može li se kupati dok se koristi utrogestan? Ne znam koja doza će mi biti a možda bi otišli na dva dana na more.. 

Meto jako mi je žao, budi jaka! 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.