Meto - stvarno ne znam što bih ti rekla jer ništa nije dovoljno dobro... Žao mi je mila.
Nikitta - meni ti uvijek jako kasni nakon transfera pa ne stignem više u postupak na VV prije jeseni. Ne primaju u 7. mjesecu više...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
školjka imala sam samo jednu blastica za fet i ta se nije primila. Sad sam radi endometrioze isla bez lijekova. Ja sam kod dr Ane. Mada to kod njih nije ni bitno. A ti? Kakvu terapiju si dobila nakon punkcije. Ja sam do sad imala utrogestan i estrofem, ali sad je dr rekla da bi promjenila terapiju. Da možda terapija ne odgovara.
Meto, zao mi je sto sad tako patis, ali uvijek moras bit svijesna da je bolje sad, nego kasnije, jer sto trudnoca vise odmice, njezin gubitak sve je tezi....ne mogu te utjesit, nego ti mora razum radit i odmah misli kako ces u novi postupak i planiraj to, a dragi Bog ce ti biti na pomoci i uspjet ces!!!😘Glavu gore i budi pozitivna i vidjet ces da ce se tuga smanjit i prevladat volja i zelja za novom borbom.....velika pusa!!!!!
Meto jako jako mi je zao, nema se tu šta pametno za reci a da sama vec ne znaš .....
Laganini hvala ti! I meni je dao sad sa novim ciklusom hormone izvaditi, pa nakon menge ponovni uzv kod njega i rekao mi je da bi sa ponovnim ciklusom u postupak odmah, lijekove je isto rekao da daju oni i onda da bi ako sve bude ok vratili 2 embrija, drugo bi smrznuli ... uglavnom, malo me strah, ali mislim da ću se odlučiti na to, da nebi čekali...
Meto 😞 strasno mi je zao sto to prolazis. U svemu losemu se nadam da neces morat na kiretazu vec da ces se sama uspjet ocistiti.
Cure jeli utrogestan "izaziva" kakve simptome? Od sinoc osjecan kao rastezanje u donjem dijelu stomaka
💞girl💞
Meto draga, nemam rijeci. Užasno mi je zao 😢 Nadam se da se držiš.
ZaraZ, poslije punkcije sve je normalno. I zatezanja i bockanja i sto drugih stvari. Nemoj obraćat pažnju na to. Samo se opusti i čekaj 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji