Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    21. Lipanj 2019. 12:10

Nymeria bez brige, lijepa beta i nije ništa prevelika, taman😊🍀
    Medo jako mi je žao za negativnu betu😥. Šaljem zagrljaj i drži nam se😘

• Medo2711
    21. Lipanj 2019. 12:47

Cure hvala vam puno za podrske 😘
    Vaki neznam i ja bi htijela znati.Javila se petrovoj pa cemo vidjeti🙄

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

vuky
    21. Lipanj 2019. 12:56

Laganini

Vuky - ja san bila u Cito. Ako imas kakvih pitanja, slobodno pitaj. Mozes i priv poruku poslat. Meni je dr Poljak skroz ok covik, profesionalac, ozbilhan je, nema trte mrte kod njega ni puno price ni okolisanja. Sta na umu, to na drumu. Znam da nekima to ne legne, al tamo dodjes zbog procedure, ne tepanja. Nije covik od privise rici, ono sta te zanima - pitaj, dobit ces odgovor. Sestre su divne. Opcenito imam pozitivno iskustvo.

Prvo pitanje, da li si sve nalaze radila kod njih? Ja sam bila kod dr.Palade, isto je direktan bio, ja nisam 100% super, M ima umjereno usporene spermije i imam 37 god, rekao je odmah ivf.. i to da mogu već ne sad nego sljedeći ciklus, nakon vađenja hormona, i ostalih nalaza ( krvna grupa, hepatitis, HIV .. )
    Jesi uspjela odmah? 

• Balonka
    21. Lipanj 2019. 16:37

Danas sam bila na 1.folikulumetriji (9.dan, prirodni ciklus) i na desnom jajniku folikul 11/12 😄! Dobila sam i ciprofloksacin (antibiotik) i geonistin (našli bakterije kod endometrija). Dr mi rekla i Lactogyn, ali u ljekarni mi kažu da prvo potrošim geonistin jer lactogin poništava njegov učinak. Jel znate nešto o toj kombinaciji?

• Balonka
    21. Lipanj 2019. 16:39

Medo2711

Potvrdujem negativnu betu😪😪😪

Baš mi je žao, ☹. 

Lemon
    21. Lipanj 2019. 17:02

Medo nisi li ti čekala m da kreneš u FET? Znači nisi dobila ali ni beta nije pozitivna? Nadam se da ti se nije sve jako poremetilo.. Ja isto čekam da dođe kroz par dana da krenemo. Nema nas baš za transfer sad ili mi se čini da je nekakvo zatišje? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Vaki
    21. Lipanj 2019. 17:31

Lemon - izgleda da su lagano počeli godišnji pa se postupci prebacuju na jesen. Ajde da i ti konačno kreneš... 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lemon
    21. Lipanj 2019. 17:59

Neka onda uspješno zatvorim sezonu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Zaraa
    21. Lipanj 2019. 19:03

Nikitta

ZaraZ sretno s čekanjem narednih 14 dana! Četverostanični je, kao što su ti cure rekle, idealno za drugi dan od punkcije, ali sad zašto je dala -5 ocjenu, vjerojatno vidi manjkavosti na samoj zigoti, ali nema to nikakve veze, i lošije ocjenjeni embriji su se izborili i rodile se prekrasne zdrave bebe. Sada više ništa nije na tebi, bit će kako je suđeno! Odmaraj, laganini sve, normala život i živce na tregere!

Hvalaa! 😄 Neznam, a iskreno i nezelim se zamarat, opustena sam, nadam se najboljem, ucinila sam sve sta je u mojoj moci, sad je sve u rukama Onoga gore. Bit ce sta je god sudeno.  

💞girl💞

Meto
    21. Lipanj 2019. 19:44

Cure, kod mene nista dobrog. . Preksinoc sam imala spontani. . Jutros kod dokt. na uzv dio posteljice ostao. Mislila sam da je sve prirodno otislo ali ipak nije. Dali su mi dvije injekcije za stezanje maternice da sama izbaci ostatak, a ako ne bude, slijedi kiretaza. Narucena sam za tjedan dana. . Cijeli dan cekam da se nesto pokrene-nista. Mogu komodno proci s dnevnim koliko "curi". 
    Samo se nadam da ce kreniti uskoro i da pored emocionalne boli necu morat prolazit i fizicku. 
    Uzasno se osjecam 😔
    Morala sam podijelit sa vama i tuzne stvari. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.