Cure, kod mene nista dobrog. . Preksinoc sam imala spontani. . Jutros kod dokt. na uzv dio posteljice ostao. Mislila sam da je sve prirodno otislo ali ipak nije. Dali su mi dvije injekcije za stezanje maternice da sama izbaci ostatak, a ako ne bude, slijedi kiretaza. Narucena sam za tjedan dana. . Cijeli dan cekam da se nesto pokrene-nista. Mogu komodno proci s dnevnim koliko "curi".
Samo se nadam da ce kreniti uskoro i da pored emocionalne boli necu morat prolazit i fizicku.
Uzasno se osjecam 😔
Morala sam podijelit sa vama i tuzne stvari. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Bok cure, pratim vas dugo, medjutim nisam nikad pisala. Sad sam u drugom postupku IVF na Sv. Duhu, ima li jos cira koje su gore? . Zadnji ciklus na stimuliranom Femara, Gonal, Cetrotide, danas punkcija 12 oocita. Poslije prosle punkcije 1
(13oocita) sam umirala u bolovima jer sam mislila da se nista od lijekova za bolove nesmije koristiti, umislila sam da ce to lose uticati poslije transfera. Danas ista prica sa bolovima, u bolnici sam dobila u venu nesto za bolove i to je pomoglo.. Ali sad doma pijem Rapidol S al i dalje boli. Kako ste vi rijesavale bolove...?
Cure, kod mene nista dobrog. . Preksinoc sam imala spontani. . Jutros kod dokt. na uzv dio posteljice ostao. Mislila sam da je sve prirodno otislo ali ipak nije. Dali su mi dvije injekcije za stezanje maternice da sama izbaci ostatak, a ako ne bude, slijedi kiretaza. Narucena sam za tjedan dana. . Cijeli dan cekam da se nesto pokrene-nista. Mogu komodno proci s dnevnim koliko "curi".
Samo se nadam da ce kreniti uskoro i da pored emocionalne boli necu morat prolazit i fizicku.
Uzasno se osjecam 😔
Morala sam podijelit sa vama i tuzne stvari. .
A joj, bas mi je zao. 😥😥😥
💞girl💞
Vuky - dio pretraga sam radila van Hr, jer ne zivimo u Hr. Iz Cita su nam poslali koje pretrage tribamo napravit i kad, prije nego smo uopce dosli u Hr kod njih i zapoceli proceduru. S tim nalazima odavde smo dosli u CITO, tad je doktor uputio na dodatne pretrage (krvna grupa za mene, spolne bolesti za oboje, spermiogram za MM..) i to smo obavili privatno. Sve je bilo ok i kad mi je zapoceo novi ciklus, usli smo u postupak.
I sve ljekove kroz proces smo uzimali kod njih isto. Osim progesterona koji mi je prepisan nakon transfera.
5-6 dana nakon transfera vec smo letili natrag, a s njima, tj. sa sestrom smo u stalnom kontaktu i prenosimo rezultate ovdasnjih testova i pregleda da je doktor u toku.
Dosad sam ovdi radila tri bete i sve za sad je ok. Cekamo uktrazvuk.
Znam da je tesko, al probaj se ne opterecivat time kome je bilo uspjesno, a kome ne. Sve je to jako individualno i ovisi o puno faktora i s tvoje i s partnerove strane. Kod nas dvoje je jedini problem sta su meni izvadjena oba jajovoda. Sad drzimo fige da se Mrva razvija kako triba u ovom najkriticnijem prvom tromjesecju. Mislim da cu odahnuti tek nakon 12-tog tjedna :)
Meto, ajme..strasno mi je žao...nemam dovoljno riječi utjehe...😢😢😢
Nymeria jel si uspjela kontaktirati endokrinca i dobit labos na Rebru?
Meto - nisan puno na forumu, al pratim kad stignem, sican se da smo tu negdi bile s transferom.. zao mi je. Uzasno mi je zao. Glavu gori! 🙏🏼😢
Meto jakooo mi je zao od srca ti zelim da skupis snage i hrabrosti da ovo prebrodis i krenes u novu borbu.
Nymeria cestitam, odlican rast bete!!!!!
Curee,koji dan ciklusa ste imale punkciju? Ja sam na VV, danas mi je 10. Dan ciklusa,sutra idem gore na pregled, inace sam u stimuliranom, prvi IVF i jaaaako me strah jer neznam sto me ceka!!!😢😢😢😢 od terapije sam koristila avaleap i cetrotide i vaginalete natrii tetraboratis
Sortiraj odgovore
Najstariji