Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    20. Lipanj 2019. 14:22

Anamaria1979

Medo, da prosla sam vise nego sto mozete zamislit….ali tako je to u zivotu, netko prodje sve, netko nista….nema veze, bitno je nastavit, bit sretan s malim stvarima, veselit se lijepome, ne mislit samo na najgore, vjera i nada su me uvijek drzale, uvjerena sam da cete sve uspjet, samo ne odustajte!!!! Pokleknem nekad, ali opet se vratim….tako treba….

Lijepo ste to rekli tako treba🙏🤞🤗..ne odustajem i necemo odustajati od nase najvece zelje🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Nika5555
    20. Lipanj 2019. 15:55

Cure daj mi recite jel treba preporuka od mpo doktora za androloga ili mozemo sami to negdje obavit sa uputnicom? I da li ce ga androlog onda uputit na pretrage koje treba napravit,krv,ultrazvu testisa itd

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Anamaria1979
    20. Lipanj 2019. 17:04

Nas je uputio mpo dr, a uputnica je bila od dr opce prakse, ali nismo isli zadnje vrijeme nego samo spermio.......mozes i privatno ili mpo ili dr opce prakse trazis da ti da uputnicu pa se narucis negdje u bolnicu, dalje vas on uputi...

Grizli
    20. Lipanj 2019. 17:07

Nika mm je dobio od svoje dr opce kad joj je donio sgram los pa mu je dala odmah ona nije trebala nikakva preporuka. On mu je napisao dalje sto od pretraga da radi pa je s time opet isao na pregled 

• Nika5555
    20. Lipanj 2019. 17:18

Super,hvala 😘

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Zaraa
    20. Lipanj 2019. 18:03

Curke jeli moguce da me boli stomak od ustrogena?
    Ili je to od jucerasnje punkcije 
    Iman filing koda se sve rasteze, koda cu dobit mjesecnicu svaki cas.

💞girl💞

• Anamaria1979
    20. Lipanj 2019. 18:20

Ne znam, miruj i pij vode, nesto za bolove, pa ces vidjet prolazi li.....ako ne prolazi javi se dr

20. Lipanj 2019. 18:51

Zaraz stomak odnosno jajnici bole od punkcije, od utrogestana imaš vjerovatno osjećaj nadutosti!

• Hani
    20. Lipanj 2019. 19:14

Nymeria, koje iznenađenje!!! Odlicno!!! U zadnje vrijeme su se zaredale prirodne trudnoce, nek se samo tako nastavi!🙏
    Think pink, nita, meto, super su i vase vijesti! Uzivajte u lijepoj trudnoci!
    ZaraZ, sve vrste boluckanja su normalna, nek bude uspjesno u prirodnjaku kao i kod jenn!😊😘😘
    Belaaa, kako napreduje tvoj folikul?
    MakiST, steta sta nije uspilo ovaj put. Imas li smrzlica?
    Mala martina, najteze je prvu inekciju smuckati, bit ce lakse nakon toga😁😁😊 sretno

• Kengurica
    20. Lipanj 2019. 23:17

ZaraZ pa ti nisi ni bila u stimulaciji. Klomifen nije stimulacija i 3 jajne stanice iz klomifena su super. Jedna oplodjena to je manje super, ali nije ni lose. Klomifen nije fsh ni LH, on sasvim deugacije radi. U svakom slucaju zasad ti je dobar rezultat, a nadam se da ce i beta biti dobra. Ako si jucer imala punkciju neces mengu sad dobiti. Punkcija izaziva bolove.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.