Grizli mozes li mi od verber dat adresu il sta vec ako si u njih narucivala?? Hvala cure na informacijana !!!
Perla ja q10 uzomam 80. Do 100mg
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Grizli od koliko si ti uzimala maticnu miljec u Vebera vidim ovu od 15g 195 kn i reci mi jel u tekucini il tamo nesto pisexko tabletica stavi se ispod jezika i otopi ?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaa evo ja sam baš prošli tjedan naručila matičnu od vebera. Ja sam uzela 2 pakiranja od 30g da imam za sljedeća 2 mjeseca. Matičnu ti pošalju u bočici obloženoj stiroporom. Zbog očuvanja svojstava jako je bitno da se održi hladni lanac. Paket preuzmu kod njih predvečer i već drugi dan ujutro je meni bio na isporuci. Onu bočicu koju koristiš držiš u frižideru, a druge (ako uzmeš više) u zamrzivaču. I da, dobro cure kažu- svježa matična mliječ nema veze s ovom iz ljekarne ni po boji ni po okusu. Okus nije baš nešto ali nije ni jako grozno i navikneš se brzo. Sa bočicom mliječi ćeš dobiti i malu zličicu- to ti je dnevna doza of 1g, uzmeš ujutro nartašte ispod jezika, bar pola sata prije jela.
Vaki nemam pojma kolike su to uputnice jer ja nisam sve odjednom radila, al kad sam radila sam nesto na istom mjestu nešto u drugim labosima, tako da ti ne znam odgovor. No ja sam morala u Rijeku i Pulu za to, pa mozda u Zg je sve ista uputnica.
Perry prije stimulacije u 1.mj ovako: 11.mj maticna mlijec, 12.mj pauza nista, al bas nista. 1.mj stimulacija, neuspio transfer, 2.mj histeroskopija i andol 100, 3.mj neusio FET, 4.mj pocela uzimat svaki dan 2 brazilska orascica, tu i tamo koja sumeca multivitamin i krajem mjeseca krenula na folikulometrije. Pocela uzimat sok od cikle, ananas, andol 100, brazilske sve to do FET-a. Onda 5 dana nista osim terapije prepisane od dr - crinone, decortin i andol 100. I onda od 5.dnt krenula prenatale i magnezij sumeci.
Belaa na interentu upises samo pcelarstvo veber i imas za naruciti. Ne znam dal jos postoji fora ako se prijavis na newsletter dobis 10% na prvu kupovinu. Dobro ti je objasnila MimicaRi sve za maticnu. A konzistencija je kao med samo gorko.
Hej zene ja sam bila jucer u Vg i rekao mi je da koristim taj sprej svaki dan po jednom i onda svaki drugi i to mi je rekao da koristim dozivotno.. ostala u skoku 😂😂😂 ici cu ja dozivotno na sunce nakon sto dobijem svoje srecice ili srecicu 💖 do tada cu koristiti kak je rekao... rekao je da je sigurno to i utjecalo na kvalitet stanice i da ce nakon ovog sigurno biti bolje, bumo vidjeli... Pitala sam ga za histeroskopiju pa mi je rekao da ne trebam to ici jer da nesto je vidjelo bi se i na uzv.. da nekad kad uzv nisu bili ovako dobri se je to radilo a sad se radi bas ako vise nema izlaza... kada ne znaju sto ce... a kao moj najveci problem je sada kvalitet stanice i spermiogram... to sto sam imala samo tri transvera nije aralmantno vec ga muci vise to sto od toliko stanica na kraju skoro pa nista...uglavnom da niti ce odmoci a niti garantirano pomoci baciti cu novce bezveze( on to radi privatno, pa tako da vjerujem mu jer mogao je rec moze dodi uzet pare i briga ga) za ponavljanje nalazaa vitamina D je rekao da ne treba jer ce me nafiliati sada sa time i biti ce ok... ali ako hocu i ako cu biti mirnija neka ponovim.. a posto planiram u 8 mj na sistemacki budem dodala i da mi to naprave... mislila sam na prvu u 4 mj kad ce taj 9 mj a gle 6 mj skoro na pola 😎
Babylove - mogla bi provjeriti i feritin. Meni je željezo baš pri dnu ref. vrijednisti, a to je isto bitno za trudnoću. Zamisli kako bi tek bilo da nisam pila sokove od cikle...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Babylove - mogla bi provjeriti i feritin. Meni je željezo baš pri dnu ref. vrijednisti, a to je isto bitno za trudnoću. Zamisli kako bi tek bilo da nisam pila sokove od cikle…
Mogla bih... zadovoljna sam sa bolinicom i sve pet.. ali me zivcira to sto svida moramo sve same kopati i trazit... za neke pretrage nikad cula nisam..
http://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/ohr-savjetnik/acidosalus-najbolji-prijatelj-snaznog-imuniteta/ cure sto mislite o ovome
Ako bude do optimizma, meni ga ovaj put ne fali Iako je i jedan bris bio pozitivan i papa pokazala upalu.
Jednostavno se nekako dobro osjećam. Mužu se drastično popravio broj spermija, uzimala sam Q10, vitamin D, omeqa 3, promijenili smo kliniku i nadamo se najboljem
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jeli kome napuhan stomak od utrogestana? jutros sam se skoro pripala kad sam se digla, cini se ko da sam u petom misecu trudnoce. znaci stomak mi je ogorman. reka mi je dr u ponedjeljak da se vidi da su mi jajnici jos stimulirani ali ovo mi je bas za poludit. nista ne mogu obuc 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji