Miss1986 drago mi je da si se javila i jel to curka dolazi mami? 😊😊😊
Miss1986drago mi je da si se javila i jel to curka dolazi mami? 😊😊😊
Je draga Blacky89 pisulja nam dolazi! Danas točno 14tt! 😊😊
Cure hvala svima neću vas nabrajat da koju ne preskocim! Osjecaj je nestvaran ja jos ne mogu vjerovati. Kako zadnjih dana su mi se nekako uravnoteze tegobe ko da i nisam trudna i bas uzivam ove male nedace su zanemarive al jednostavno jos nisam svjesna da sam dogurala negdje gdje nikad nisam bila. Za progesteron je zapravo mi rekla da do 13tt svaki dan onda da smanjujem na svaki drugi pa svaki 3 dan i to cu zapravo završit onda u 14tt. Krivo sam od uzbudjenja napisala oprostite mi. Andol do 20tt obavezno a onda ce viditi ovisino o razvoju situacije. Norules ja svojoj gin jako vjerujem jer je predivna, al kad mi je rekla da dodjem u 20tt rekla sam moze nisam ni pitala dalje zasto ni dal moram, to mi je smirujuci podatak a i onda ce vidit kad mi treba jos andol ili ne. Isto sta je rekla da u slucaju bilo kakve i najmanje kompikacije da ih odmah zovem. A danas sam se tamo osjecala bas dobro one sestre su uvijek predivne zene, al danas sve dosle cestitat. Meni došlo da izljubim sestru. Jos kaze doktorica da ona mlada sto mi je radila transfer ce biti odusevljena jer joj je to bio prvi samostalni.
Nikita meni je menga nakon stimulirnaog znala biti tamnija al ne bas tako kao tebi. Jesi se konzultirala sa mpo?
Čestitam curama sa UZV-a 🥰🥰🥰🥰 uživajte u trudnoći.
Ja u petak idem na kontrolni pregled prije postupka. Držite mi fige 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure drage,da vas ne nabrajam ,od srca vam hvala...
bilo jedno,dva ili tri,bit cu najsretnija na svijetu..
samo da sve bude u redu. za 2 tjedna uzv pa se nadam da cemo cuti srce/srčeka 🤩
jos nisam svjesna da mi se to događa i zelim vam svima sve najbolje.
cestitke i ostalim curama koje su u plusu i drzim fige svima koje cekaju neki od postupaka
Da nazalost je opet biokemijska :(
Nakon prve su me svi tjesili da se ne sekiram da sad bar vidim da nam moze uspjeti i da su sanse da se ponovi dva puta za redom samo 1% i da ce isuca trudnoca biti uredna ali evo na kraju nista od toga nije istina... Sad definitivno uzimam pauzu jer jednostavno mi se vise uopce ne da prolaziti kroz to sve i ne znam hoce li mi se ikada vratiti volja i zelja da nastavim... u srijedu idem po uputnice za sve moguce pretrage, danas sam bila kod gin pa je rekao da nema problema da cemo napraviti sve sada da vidimo u cemu je problem...
Najnovije čekalice, jenn, blink123, makiST, 😘😘 pusa za sve!
Laganini, nita9999, novi plusevi, kako dobro! Bravo, bas mi je drago😊 Čestitam!
Terra, perry, nek bude sretnije sljedeci put.
DorisOs, zao mi je. Znaci ipak bio? Nadala sam se da ce ici na dobro.
Grizli, bravo za srčeko! Znači, uzbuđenje na pregledu?😊 To je poseban trenutak, uzivaj! Jesam li dobro procitala da ti je slj uzv tek u 20. tt?
Roza1308, i ja sam imala tvoj protokol😁 ipak je on standardan u splitu, cini mi se😉 sretno!
Thinkpink1, ne mogu se sjetiti jesi li javljala rezultat testa?!🤔
Nita oprosti zaboravila napisat - cestitam na lijepoj beti!
hvala...imas kakav savjet kako se dalje ponasati? nesto dodatno piti?
Sortiraj odgovore
Najstariji