Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    10. Lipanj 2019. 14:17

Roza - ne znam još. Sutra imam konzultacije pa ćemo vidjeti. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• roza1308
    10. Lipanj 2019. 14:25

Nikitta, hvala ti puno na zeljama. Nije bilo vrime. ja sam to i znala. Al dr je tako super i toliko se veselia beti da mi je bilo glupo ista rec.
    DorisOs, javi nam sta je bilo, mislim stalno na tebe...
    Nita, bas lipo. I ja sam oduvik tila blozance...
    Vaki, stvarno se nadam da je to taj put ❤🤞🤞🤞

Grizli
    10. Lipanj 2019. 14:45

Curke da javim vidi se plod uredne velicine za 7 tt. Srcana reakcija je tu. Sve je super. Od soka na pregledu nisam mogla nista samo sam gledala u taj ekran preko puta mene ko balzamirana. Andol Kengu mi je rekla da obavezno do 20tt, a decortin i crinone do 12tt. Na pregled opet kod njih u 20tt i onda ce odluciti sto dalje sa andolom. Rekla da ne brinem za andol da je to premala doza da bi stetila plodu. 

Kika22
    10. Lipanj 2019. 14:57

Grizli predivne vijesti 🎉❤ uživaj u trudnoci! 

Norules
    10. Lipanj 2019. 14:58

Grizli drago mi je da srceko kuca,da si to dozivjela❤
    Ja sam im odmah rekla da necu dolazit u 20 tt jer mi se vise nije dalo kod njih,jedva sam cekala da raskrstim sa RI 😀pa je sve preuzela moja ginekologica,al ocito se razlikuju trajanje terapija kod svakog,ja sam sa crinona bila presla na utrice pa tek u 16 tt prekinula jer kao tada se posteljica formira do kraja,mislim ja dosta imam povjerenja u svoju pa sam tako odlucila,uglavnom vi danas uzivajte i proslavite ovaj dan,vas troje za jedno veliko srceko❤

HarryPotter
    10. Lipanj 2019. 15:25

Joj Grizliii i ja sam cekala taj 10'ti i da napokon docekamo i tvoj uzv.♥️
    I ja sam na Aspirinu 100 i fragminu do kraja trud.necu prekidati ga nikako. 
    Samo pozitiva, osmijeh na lice, vruci i sretni mjeseci te cekaju. 💃😊

url=https://lilypie.com]

Lemon
    10. Lipanj 2019. 15:47

Cure sa betama i sa uzv odmah ste podigle raspoloženje, ja se nadam da nas sve takve lijepe vijesti u neko vrijeme budu dočekale!! 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Miss1986
    10. Lipanj 2019. 15:48

Samo da pozdravim moje drage lavice!🥰🥰  Ja sam jedna od onih sretnica kojoj je prvi stimulirani IVF upalio, nisam puno pisala nakon plusa, ali sam vas redovno čitala, i veselila se svakom plusu kao da je moj! 😊😊
    Grizli tvoj me nekako najviše razveselio, i želim ti dosadnu i urednu trudnocu! 🥰🥰  Ja sam pila decortin od 9tt trudnoće , a doktor mi je u 13tt ukinuo i utrice.. Sad samo na andolu i folnoj.. 
    Nikitta, Marijaiva, Vaki čekam i veselim se vašim plusevima i neka dodju sto prije!! 
    Hani, Roza cestitam na plusevima!! 🥰💪💪
    Nita nemoj se iznenaditi ako bude i samo jedan plod, meni je Beta 14dnt bila 2000, 16dnt oko 4800 svi su mislili da su se oba embrija primila, ali na kraju je ispalo da je jedan plod! Moja curica se primila i nije puštala mamu! 🥰🥰
    Ostalim lavicama želim svu sreću , da sto prije ugledate plus,i nema odustajanja, samo glavu gore i idemo dalje u borbu! 🍀🍀🍀😘😘

• Kengurica
    10. Lipanj 2019. 16:40

Grizli cestitam! Bas sam sretna. Bit ce to pravo junacko srculence. I hvala za andol.

• Blacky89
    10. Lipanj 2019. 17:09

Grizli i Roza ne mogu zamislit kako se danas osjećate 💓🎉🎊🍀 kako je odmah ljepše kada imamo ovakve vijesti. Zelim vam najurednije i najdosadnije trudnoce. 
    Nita ajme koja beta... stvarno bi mogli bit blizanceki 💓💓
    Joooj cure koje lijepe vijesti... 😊
    A Nikitta draga, stvarno ne mogu zamislit kako je to. Ja sam isto danas dobila, al sam od onih blagoslovljenih 😂 koje apsolutno ne osjećaju da imaju mengu. Imam frendicu s endometriozom pa sam upoznata (pomalo) koje su to muke. Jos su se nama sinkronizirali ciklusi... 😂 dok ona umire od bolova ja s mengom igram tenis 🙈 znaci apsolutno nista!
    Sto puta se znamo salit, da muškima treba dat  barem jedanput da osjete sta je menga, al ne moju nego njenu 😂
    I unatoč ogromnoj guzvi kod nas, uspjela sam dogovorit konzultacije, tako da ovih dana idem po lijekove i cekam iduću mengu 👏🏼 I ne mogu docekat 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.