Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    08. Lipanj 2019. 14:05

Ko sto napisah ne moras citat Hani. Ja sto me nervira ne citam, a isto tako odgovorim ljudima na postavljeno pitanje. 
    Curke ima jos koja da ovih dana radi testic? Betu? Nadam se da prva slijedeca koja je na redu ce javiti sretne vijesti da opet krene niz pozitivnih beta! 

Vaki
    08. Lipanj 2019. 14:18

Grizli - baš sam htjela reči da će sad prštat plusevi... Nadam se da ću nekako natempirat i svoj transfer kad budu pozitivne vijesti... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    08. Lipanj 2019. 14:23

Nego, da vas pitam. Ima li smisla ići sad na konzultacije kod privatnika. Ono, da mi da neki savjet oko nadolazećeg transfera jer mene doktorica uvijek pita što bih ja htjela... Nije da sam neki stručnjak pa da znam... Prošli put sam tražila decortin i andol, a sad mislim da bih mogla decapeptyl. Ne znam hoće li mi privatnik htjeti dati takve savjete? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• blink123
    08. Lipanj 2019. 14:30

Hani, super je proslo. 1 blastocista vracena, 2 zamrznute. 😅😅 sad cekamo 🙏🏼🙏🏼

• DorisOs
    08. Lipanj 2019. 14:56

Vaki moj soc.gin. je rekao da uzimam sad 3x2 a do sad sam 3x1 pa sam cijelo prijepodne zvala VV da njih pitam sta da radim ali nisam ih uspjela dobiti :S tako da cu poslusati njega pa evo od sad stavljam 3x2. Sva sreca od jucer nema nista i molim se da tako i ostane.
    Hani ja bi isla vec u ponedjeljak ako ce mi gin dati uputnicu jer cu poluditi do srijede 

Simba 1989
    08. Lipanj 2019. 14:59

Žene molim vas ako mi se možete javiti tko ide u petrovu bolnicu ili je bila.. Imam pitanja.. 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    08. Lipanj 2019. 15:03

Grizli

DorisOs ti bolovi i iscjedak je moguce da je zaostala krv od implantacije to se zna pojaviti. Crta tamni i to je najvaznije. Ako bi imala jače bolove ili se pojavi vise iscjetka mozda da nazoveš cisto da umiris dusu. Znam da nekima u tom slucaju pojacaju dozu progesterona.
    Vaki pitas za tajnu… Tajne nema. Al evo ja cu vam napisat moje iskustvo ovaj put. Vec sam spominjala da sam sad prvi dan menge rekla muzu ja sam od danas trudna i ne zanima me nista drukcije od toga. I ja sam si u glavi to postavila tako i picila po toj misli. Niti u jednom momentu nisam ni na kraj pameti imala da bi mogla dobiti mengu i neuspjet ovaj put. Uzimala sam sve ono sto sam vec navela ciklu, ananas, orascice, magnezij, andol. Ja sam doslovno svaki dan prije transfera kad bi isla nesto raditi sto sam znala da u trudnoci necu rekla ok da to danas napravim jer sad iducih 9 mjeseci necu moci. Dan prije transfera sam bila na festi i popila malo vina, malo pjenusca i navecer prije spavanja rekla muzu ok daj mi sad jos pivu on se cudio da sta sam nenormalna dosla da toliko pijem danas al ja sam mu rekla danas sam pila sve sto volim od alkohola jer od sutra vise ne smijem uopce i iduci put pije za svoj rodjendan 2020. On mi se smijao cijelo vrijeme, al ja sam zaista u to vjerovala svim srcem. Bila sam opustena, nisam uopce mislila da bi mogao biti neuspjeha ovaj put. Kao da si nisam dala tu opciju svom tijelu. Iskreno ja kad sam vidila prvi plus ja sam mislila da umisljam jer sam sebe uvjerila da sam ja trudna i amen. Doslovno ja niti jednu sekundu nisam pomislila da nece uspjet, na transferu sa imala neku mladu doktoricu nikad ju vidila, stajala sam u nekom neprirodnom polozaju za vrijeme transfera i jedino sto sam si mislila cijelo vrijeme bilo je nedao ti Bog da mi zeznes transfer jer to je moja mrvica koja mi je sudjena. Kad sam vidila onu sliku na ekranu da je mrvica u maternici rekla sam na glas po prvi put evo te i vidimo se u siječnju. Sestre su mi cestitale i nasmijale se. Doktorica je rekla super ste mi tako samouvjereni. Ja sam samo iskomentirala da sam ja trudna i da mene ne zanima drugi ishod. Mislim da zaista snaga uma je cudno. Ok ovaj put su mi dali decortin, al ja mislim da ja nisam bila psihicki odlucna i spremna da se ne bi dogodilo ni sa 200 decortina.

Što je decortin?? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Grizli
    08. Lipanj 2019. 15:07

Vaki pa mozda mozes nekom privatniku poslat mail za savjet. Vrijedi probati sve sto se nudi i sve opcije. Mislis da bi sa decapeptylom dobila kasnije transfer? Mislim on blokira lh pa pretpostavljam da ovulacija nastupi kasnije. Mozda da probas booster ako do sad nisi nakon transfera kao pomoc embriju. 
    Simba decortin je kortikosteroid koji se ponekad u ivf daje da nas imunitet se oslabi malo pa da ne odbije embrij kad pocne implantacija. 

• Hani
    08. Lipanj 2019. 15:15

Grizli

Ko sto napisah ne moras citat Hani. Ja sto me nervira ne citam, a isto tako odgovorim ljudima na postavljeno pitanje.
    Curke ima jos koja da ovih dana radi testic? Betu? Nadam se da prva slijedeca koja je na redu ce javiti sretne vijesti da opet krene niz pozitivnih beta!

Sorry, grizli, nisam savrsena kao neki😉😁 sve je ok, uzv tek 18. Pisala sam vec, vjerojatno nisi procitala😁 😁 joj, šta ja volim tebe ljutit😂😋😊

• Hani
    08. Lipanj 2019. 15:20

Blink, bravo!!sretno!!!😊
    Vaki, sto si sve dosad isprobala u fetovima?
    Simba, pitaj što te zanima pa ce cure odgovorit!😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.