Nika555 sta je to homepatija?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nika555 sta je to homepatija?
To su ti pripravci u obliku kapi,za sve vrste tegoba,dodjes na razgovor prvo da se ustanovi kakav problem tko ima i na temelju toga se radi pripravak koji je bas namijenjen za to,kazem dosta sam cula pozitivnih stvari,moja ga je frendica koristila za dojenacke grceve i ful su joj pomogli
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Grizli znam da se nitko ne želi petljati. I moguće da bi sljedeći put bolje reagirala na terapiju, zato se sad i ja filujem matičnom 😉 iskreno, najgora mi je ova pauza između postupaka jer vrijeme ide a ja imam osjećaj da stojim na mjestu. Samoj sebi sam obećala da ću pokušati sve što mogu pa ako ne uspije da bar znam da sam probala, a u mpo stvarno godine lete.. meni ce još malo 33, stalno čitam da bi bilo dobro uspjeti do 35 a još s mojim amh bojim se da imam i manje vremena.. neznam ni sama više što bi i kako 🙄 čak sam mislila možda probat jedan prirodni u rijeci s time da bi ga morala platiti, ali nisam baš sigurna da ima smisla…
MimicaRi u istoj smo situaciji i u istoj bolnici🙂,samo nisam jos iskoristila prirodne, AMH mi je los i imam 33.
Idem krajem mj.na folikulometriju i ovaj ciklus u prirodni.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Draga Vaki,
ne znam kako otkriti tajnu kad ni sama ne znam do cega,bas kako cure kazu-treba sreca i da se zvijezde poklope.
ja se nisam nadala puno jer je prvi pokusaj ( Icsi-HZZO) te je uzorak bio jako los sto mi je naglaseno vise puta,od 17 folikula uspjeli smo dobiti 2 na kraju koje su i vratili,nista nije ostalo ni za zamrzavanje.
na bolovanju sam bila od aspiracije,koristila standardnu terapiju,telefonski bila u poslu i pod stresom,vecinom sama jer suprug radi ili je na putu prosvikala skroz,testove nisam ni pokusavala raditi jer prateci vase simptome-ja ih skoro nisam ni imala osim sto zadnja 3 dana boli svekao da menzes stize,a na kraju beta 425( cak misle da bi mogli biti blizanci).
uistinu mi nas je avih zao,a pogotovo vas koje do sad niste uspjele i rado bih pomogla da znam kako
Ruška i ti si u Rijeci? Kod koje si doktorice? Šta si od postupaka do sad iskoristila? Oprosti ako si već napisala ali kako nas je puno stvarno nisam zapamtila... prirodni je malo igra živaca ali ako uspiju doći do stanice sve je moguće 🙂 ja sam u prvom prirodnom imala et. Malo me sad dotukao taj stimulirani bez stanice, ali inače stvarno nemam zamjerke na rad riječke humane.
Lemon ma da ne treba se opterećivati sa amh, bitno je da ih ima i da su kvalitetne. Zato ja sad radim na kvaliteti 😁 i nadam se boljoj reakciji na terapiji sljedeći put. Hvala 😘
Drage moje ❤ moja sjena danas deblja i tamnija. Jucer sam tokom prijepodneva imala tamno smedi iscjedak i neke male bolove ali je sve prestalo do popodne. Ja sam se naravno isplakala i opet mislila da je sve gotovo ali kako je sve prestalo odlucila sam danas opet napraviti test i sad sam se malo primirila. Jel neka od vas imala slicnu situaciju situaciju? Uzasno me strah oprostite sto vas stalno gnjavim a kad nemam nikoga da pitam takve stvari a brinem se jako da ne zavrsi kao prosli put :( ima li smisla zvati na VV da ih pitam za savjet obzirom da trudnoca nije jos potvrdena betom? Hvala vam puno ❤
DorisOs ti bolovi i iscjedak je moguce da je zaostala krv od implantacije to se zna pojaviti. Crta tamni i to je najvaznije. Ako bi imala jače bolove ili se pojavi vise iscjetka mozda da nazoveš cisto da umiris dusu. Znam da nekima u tom slucaju pojacaju dozu progesterona.
Vaki pitas za tajnu... Tajne nema. Al evo ja cu vam napisat moje iskustvo ovaj put. Vec sam spominjala da sam sad prvi dan menge rekla muzu ja sam od danas trudna i ne zanima me nista drukcije od toga. I ja sam si u glavi to postavila tako i picila po toj misli. Niti u jednom momentu nisam ni na kraj pameti imala da bi mogla dobiti mengu i neuspjet ovaj put. Uzimala sam sve ono sto sam vec navela ciklu, ananas, orascice, magnezij, andol. Ja sam doslovno svaki dan prije transfera kad bi isla nesto raditi sto sam znala da u trudnoci necu rekla ok da to danas napravim jer sad iducih 9 mjeseci necu moci. Dan prije transfera sam bila na festi i popila malo vina, malo pjenusca i navecer prije spavanja rekla muzu ok daj mi sad jos pivu on se cudio da sta sam nenormalna dosla da toliko pijem danas al ja sam mu rekla danas sam pila sve sto volim od alkohola jer od sutra vise ne smijem uopce i iduci put pije za svoj rodjendan 2020. On mi se smijao cijelo vrijeme, al ja sam zaista u to vjerovala svim srcem. Bila sam opustena, nisam uopce mislila da bi mogao biti neuspjeha ovaj put. Kao da si nisam dala tu opciju svom tijelu. Iskreno ja kad sam vidila prvi plus ja sam mislila da umisljam jer sam sebe uvjerila da sam ja trudna i amen. Doslovno ja niti jednu sekundu nisam pomislila da nece uspjet, na transferu sa imala neku mladu doktoricu nikad ju vidila, stajala sam u nekom neprirodnom polozaju za vrijeme transfera i jedino sto sam si mislila cijelo vrijeme bilo je nedao ti Bog da mi zeznes transfer jer to je moja mrvica koja mi je sudjena. Kad sam vidila onu sliku na ekranu da je mrvica u maternici rekla sam na glas po prvi put evo te i vidimo se u siječnju. Sestre su mi cestitale i nasmijale se. Doktorica je rekla super ste mi tako samouvjereni. Ja sam samo iskomentirala da sam ja trudna i da mene ne zanima drugi ishod. Mislim da zaista snaga uma je cudno. Ok ovaj put su mi dali decortin, al ja mislim da ja nisam bila psihicki odlucna i spremna da se ne bi dogodilo ni sa 200 decortina.
Meto čestitam, beta je 😍
Belaaa tako si ovo divno napisala, baš si pružila utjehu svima. 💝
Grizli vjerujem ti, mislim i ja da je stvar odluke. Tako je meni frendica rekla, odluči da ćeš ovaj put ostati trudna, tako je i ona. Kod mene nikako da se ta odluka dogodi, zato i često krivim sebe, bez obzira na edometriozu i sve tehničke pizdarije 🙉 Ah, valjda sve u svoje vrijeme 😃
Hmmm ja sam zadnji put bila odlucna i vjerovala u obje mrve... ponasala se kao trudnica, pricala sa svojim mrvicama redovito, sve dok mi ona krv nije krenula preko utrica i prestali simptomi... ali kod mene nije urodilo plodom... ..
Grizli kada ti ono na uzv ides?
Babylove u ponedjeljak imam uzv. Jedva cekam! Ja sam isto prije uvijek bila odlucna da je to to, al nikad kao ovaj put nisam cvrsto vjerovala u to i uvjerila svoj mozak i doslovno niti 1 dan nisam pomislila na mengu recimo a ranije sam uvijek par dana nakon trabscera pocela mislit joj samo da ne prokrvarim.
Sortiraj odgovore
Najstariji