Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    07. Lipanj 2019. 16:21

Vaki trazi da ti na Merkuru naprave grebanje, zasto bi placala. Dosao je na humanu jos jedan doktor s Merkura koji je inace prekrasan. 

Vaki
    07. Lipanj 2019. 16:34

Kengurice - mislila sam da to oni ne rade. Hvala ti, baš ću ih pitati jer ne znam više šta bih...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    07. Lipanj 2019. 17:29

Meto bravo, lijepa beta! Cestitam!
    Nymeria kariogram i kariotip govore o ostome. Kariotip su one "slicice" od kojih je kariogram sastavljen. Tako da ili ti rade kariotipove ili kariogram partnera. Sretno sa uputnicama i vadjnjem nalaza.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Lipanj 2019. 18:11

Simba jako mi je zao i saljem veliki zagrljaj i svima ostalima na neuspijehu a i onima sa uspijehom isto i svi ste u molitvama , sta god da ikom kazem nista nece umanjit razocarenje ali amo gledati ovako bitc ce i nama i mi cemo se veselit i mi cemo srecu ode podjelit tako moramo vjerovati , moliti , nadati se jer ako vec molimo Dragog Boga onda mu se prepustimo i vjerujmo da hoce uslusati nase molitve i da nas cuje samo moramo biti strpljive i bdjeti i budne moliti! Nesmimo kloniti duhom i kad je lose ok cure ja sam mu zahvaila u rekla ne ljutim se znam da mi ni dlaka s glave ne pada bez da ti odgore ne upravljas ali dat ce mi vjerujem u to i tebe i da cujes moje nase molitve, samo pozuri sa tim malim andjelom sta spremas za svaku od nas ❤🙏 ok sada nisi dao ok hvala ti dat ces bit cu strpljia , moliti i nada ti se jer nema koristi od molitve ako mislimo negativno u duhu pa onda u tijelu je sve ako je nas duh spokojan i sretan onda ce i tijelo to tako prihvatiti! Pricajte s njim kad molit kao sa najboljim prijateljem jer on i je to on je dao zivot ta nas ! Nikad nemojmo kolunti zahvalimo i dalje u nove pobjede bit ce i dat cee ! Jer on sve vidi i zna prije nego iti pomislimo mi ista !!🙏🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Nika5555
    07. Lipanj 2019. 18:29

Cure jel koja od vas probala homeopatiju kao neku alternativu kod lijecenja,ja sam odlucila i to probat,moja sestra recimo ostala trudna prirodno nakon dva pokusaja ivf a, sogor je imjo jako los spermiogram i nakon par mjeseci  dostj mu se popravio nalaz,s njom je bilo sve ok,pa eto moram se sad raspitat gdje otici

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Simba 1989
    07. Lipanj 2019. 18:39

Belaaa

Simbajako mi je zao i saljem veliki zagrljaj i svima ostalima na neuspijehu a i onima sa uspijehom isto i svi ste u molitvama , sta god da ikom kazem nista nece umanjit razocarenje ali amo gledati ovako bitc ce i nama i mi cemo se veselit i mi cemo srecu ode podjelit tako moramo vjerovati , moliti , nadati se jer ako vec molimo Dragog Boga onda mu se prepustimo i vjerujmo da hoce uslusati nase molitve i da nas cuje samo moramo biti strpljive i bdjeti i budne moliti! Nesmimo kloniti duhom i kad je lose ok cure ja sam mu zahvaila u rekla ne ljutim se znam da mi ni dlaka s glave ne pada bez da ti odgore ne upravljas ali dat ce mi vjerujem u to i tebe i da cujes moje nase molitve, samo pozuri sa tim malim andjelom sta spremas za svaku od nas ❤🙏 ok sada nisi dao ok hvala ti dat ces bit cu strpljia , moliti i nada ti se jer nema koristi od molitve ako mislimo negativno u duhu pa onda u tijelu je sve ako je nas duh spokojan i sretan onda ce i tijelo to tako prihvatiti! Pricajte s njim kad molit kao sa najboljim prijateljem jer on i je to on je dao zivot ta nas ! Nikad nemojmo kolunti zahvalimo i dalje u nove pobjede bit ce i dat cee ! Jer on sve vidi i zna prije nego iti pomislimo mi ista !!🙏🙏🙏

Belaa prekrasno si ovo napisala.. Ja sam danas nakon svega otišla u crkvu i zahvalila se, živa sam i to je dovoljno.. Vjerujem ja i to više nego ikada, ali isto tako ima puno ljudi koji ni uza sve nisu uspjeli.. Ostaje samo još jedan pokušaj i napraviti ću maksimalno što mogu, a ovaj prirodni ako treba tražiti ću da si kupim sama terapiju pa makar morala posuditi novce.. Samo mi sada treba mir.. Inače sam jako osjećajna a sada sam tupa, emocije ništa, kao da ovo nisam ja 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vaki
    07. Lipanj 2019. 19:16

Nika - i ja bih probala... Bilo što samo da se maknem s mrtve točke. Nakon 5 neuspjelih transfera polako gubim nadu u mrve koje me čekaju. I travu bih jela da znam da će mi to pomoći. 
    Trudnice - otkrijte nam tajnu...

🤞❤️🙏

• Nika5555
    07. Lipanj 2019. 19:35

Nasla sam neku doktoricu u zg,ostavila joj poruku pa ce me nazvat,javim

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Vaki
    07. Lipanj 2019. 20:10

Nymeria - točno to govori i moj muž, da nam fali zrno sreće. 💓
    Nika - javi! ❤️

🤞❤️🙏

• roza1308
    07. Lipanj 2019. 20:59

Drage moje cure, beskrajno mi je zao za sve negativne bete zadnjih par dana. Citam vas stalno ali mi je jako tesko vam pisat jer nemam nikakve rijeci utjehe u ovim momentima. Pogotovo sto sam iz prvog pokusaja ostala trudna. Nema nikakvog pravila, uzimala sam isto sto i vi prije postupka, isla u bolnicu na besplatan pokusaj i isto molila ko i sve vi. Mislim da ste dobro rekle, samo triba molit i virovat. I normalno, triba mrvu srice jer je bez nje sve uzalud. Saljem vam more 🙏🏻🤗😘, rado bi vam pomogla s cim god i kad god bude tribalo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.