Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    05. Lipanj 2019. 13:32

Vaki, MarijaIva, Maja555 žao mi je za negativne testove i bete.. odtugujte, odplačite i idemo dalje, nema odustajanja!! 😘 Sve smo uz vas! 🤗
    Ja jutros imala aspiraciju - 17js 😊😊 🤗
    Sutra će nas zvati da nam kažu koliko ih se oplodilo i što i kako dalje..od terapije sam dobila standardno kod Škvorca što se dobije..decortin (2x1), aspirin (1x1), folacin (1x1) i utrogestane (3x2). 
    Piše mi u nalazu da je endometrij 9.4mm, njega nije ništa komentirao, jel to po vama ok za 12dc? 
    Na kraju mi sestra rekla da razmislimo o embrioglue, ima li koja od vas iskustva s tim i preporučate li uzeti? 
    I da..jedna bitna novost - kod Škvorca se više ne plaća anestezija 🙂

• maja555
    05. Lipanj 2019. 13:38

Ja sam isto za uplatu ako kojoj bude trebalo, super ideja 😁
    Ja doma, cekam da procuri, iscprljena cila.. 😏
     E da, bilo bi super i kad bi se dogovorile za neku kavu, tipa cure iz zagreba, splita, osijeka. Mislim da nas ima iz svakog grada po nekoliko.. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

05. Lipanj 2019. 13:54

Hani odlična ti je inicijativa!! Ja sam za 👍👍
    MarijaIva da znaš da nisi sama 🤗 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Lipanj 2019. 14:27

Cure i ja sam za  jer danas sutra ko zna ocu uspijeti i imati za privatno iskreno , ali o tome jos ne zelim razmisljat ali svako bi dala za svakog i svaka pomoc je dobro dosla svima drago mi je da smo ovako slozne i jake💪😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Bjanka🍀
    05. Lipanj 2019. 15:17

Cure i ja sam za pomoći ✌citam i pratim redovito.Postalo mi rutina nakon posla 😁 samo sto se nakupi oho-hooo pa traje i možda i preskočim što.Jucer išla vaditi krv i sutra moram opet a 14.6.prvi razgovor sa doktoricom i onda ću da dosadujem sa pitanjima.Zasad još hvatam konce kad nešto pišete pa na googlu tražim kad mi nije jasno🙈

Ja 35, mm 40
    2017.vanmaternična trudnoća
    2018. 2x Op endometrioze
    2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
    11/20 OP polipa u maternici
    03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
    23.4.sljedeće konzultacije

• Babylove
    05. Lipanj 2019. 15:20

Cure samo da javim da sam i ja za 💖

Vaki
    05. Lipanj 2019. 15:47

Otići ću u petak do banke da se malo raspitam kako to funkcionira. Nemam pojma što je sve potrebno da se osnuje fond i može li se to samo tako kako smo si mi zamislile. Što mislite o tome? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Nika5555
    05. Lipanj 2019. 15:51

Karla89

Vaki, MarijaIva, Maja555žao mi je za negativne testove i bete.. odtugujte, odplačite i idemo dalje, nema odustajanja!! 😘 Sve smo uz vas! 🤗
    Ja jutros imala aspiraciju - 17js 😊😊 🤗
    Sutra će nas zvati da nam kažu koliko ih se oplodilo i što i kako dalje..od terapije sam dobila standardno kod Škvorca što se dobije..decortin (2x1), aspirin (1x1), folacin (1x1) i utrogestane (3x2).
    Piše mi u nalazu da je endometrij 9.4mm, njega nije ništa komentirao, jel to po vama ok za 12dc?
    Na kraju mi sestra rekla da razmislimo o embrioglue, ima li koja od vas iskustva s tim i preporučate li uzeti?
    I da..jedna bitna novost - kod Škvorca se više ne plaća anestezija 🙂

Ti si onda bila samnom u sobi jutros,ja sam bila ona izbedirana,prva na redu,tak da oprosti sto nisam niti a rekla jer nije mi bglo do nicega,jedva sam cekala da odem odande,samo ne znam jepi li ti ona zadnja ili druga na redu bila 🙄

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Nika5555
    05. Lipanj 2019. 15:53

I da,i ja sam za

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Lemon
    05. Lipanj 2019. 16:03

Karla odličan broj stanica, neka ih se što više oplodi da više ni ne moraš ići na punkciju nego samo na transfere 
    Ja ću javiti svoje iskustvo sa fetom vani, jer meni će stimati dan transfera po uzv i hormonima. Rekli su mi samo da neće sigurno biti prije 14 dc. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.