Nymeria da ocjena C bas i nije najbolja. Vjeruj svaku od nas skrsi neuspjeh. Meni je prvi put bilo najteze poslije sam naucila da si trebam dat vremena i da ce proci taj osjecaj uzasan iako uvijek na srcu boli. Neka je napisala da ovo sve najvise boli psihicki i to je tocno skroz. Nismo sve iste i neka ce se oporaviti za 2 dana a neka ni za 2 godine. Nemoj sebe kriviti jer ti za nesto treba vremena, najvaznije je da na kraju si ti dobro. Strea je velik problem, zato je dobro makar potraziti pomoc lijecnika da ti pomogne suociti se sa strahovima i stresom, akupunktura je dobra za opustanje u takvim situacijama. A stoperica za imat gadne nuspojave. To je hcg i kao sto trudnice znaju biti emotivne i placljive tako je i nakon stoperice nije to nis cudno. Jesi vec razmisljala da bi ponovno pokusala?
Vaki bas mi je zao. Od srca sam se nadala da je to to. 😭
MarijaIva ja se ipak nadam da kad se odmoris na prolice ce izac neka mogucnost...
Nymeria, sve je to normalno. Nitko ne moze znat koliko je tezak ovaj cili postupak dok ga ne prodje. Ja sam syper prosla svu stimulaciju, stopericu, aspiraciju. Ali nakon transfeea sam bila za instituciju. Unistilo me cekanje i neznanje...
Kengurica nisam ni pomislila da si to pomislila, bar mislim da ovdje nitko od nas to ne pomisli, nego, čisto sad često pomislim da bi bilo puno bolje da sam sve stigla ranije, ali nisam ...
Babylove ne pokušavamo dugo, od 2.mjeseca, s tim da jedan siguran ciklus nismo pogodili jer drago radi u drugom gradu, a možda i 2 nismo! Sad zadnja 2 sam sigurna da smo pokrili O, ali ništa, a sa obzirom na godine, ne želim gubiti vrijeme, ako nešto se može popraviti da čim prije to napravimo.
Vuky iskreno ti predlauem da ako u roku iducih par mejseci ne zaneses da odes kod gin i kazes da rafite na tome 11 mjeseci ko da ce ona znat tocan podatak i dobit ces uputnice. A u tvojim godinama doslovno svaki mjesec je bitan, jer nismo svakim danom mladje i sansa se nakon 35 drasticno dmanjuje iz mejseca u mjesec. Zato za svoje dobro inzistiraj, ako treba muljaj kad su nerazumni.
Vuky iskreno ti predlauem da ako u roku iducih par mejseci ne zaneses da odes kod gin i kazes da rafite na tome 11 mjeseci ko da ce ona znat tocan podatak i dobit ces uputnice. A u tvojim godinama doslovno svaki mjesec je bitan, jer nismo svakim danom mladje i sansa se nakon 35 drasticno dmanjuje iz mejseca u mjesec. Zato za svoje dobro inzistiraj, ako treba muljaj kad su nerazumni.
Ponekad stvarno pomislim da cu ja tam s 40 rodit jer ja sam zivi primjer da statistika ne funkcionira uvijek...
Krenula u ovo sve s nepunih 31...sad 35 i eto...
Mozda sam jos mlada 🙄😂😂😂
Marijaiva sada si u postupku potpomognute? Kada si krenula?
Grizli hoću sigurno! Pitala sam doktoricu informativno i hladno mi je odgovorila da nakon godinu dana, ali kad sljedeći put odem neću se dati, stvarno je glupo čekati toliko vremenski kad imaš preko 35! A tad sam imala 36, pa joj je to valjda malo! Još 2 ciklusa budemo ovako, i napraviti će on pretrage da vidimo kako su sada pokretni spermici, da imamo sto vise info! Hvala svima na savjetima!
P.s. Frendica ( 2 česku na postupak, jer su tu htjeli procedure najprije folikulometriju, pa u prirodnom ciklusi itd. a suprug joj pol godine uopće nije u hr)
Vaki i marijaiva suosjecam s vama, minus ko kuca i kod mene danas.
Osla sam jutros vadit betu, pa da skinem s terapije nakon nalaza.
Valjda cemo mi u nekom narednom putu imat vise srece, iako trenutno ni ne mogu razmisljat kad cu ic opet dok ovo ne zaboravim....
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Marijaiva, Vaky i maja555, žao mi je cure znam kako boli svaki negativan test / beta i da se svaki put pitaš kako baš nama ne uspijeva nikako. Jbg...ponekad je život pravi seronja!
Znam da Marijaiva nema smrzliće a vi cure?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure, zao mi je, želim vam da nađete snage i pozitive i brzo dođete do željenog uspjeha i vaše bebice 🤞🏻
Nemam ni ja smrzlica.
E i buduci da sam sad isla privatno i nisan nikad koristila postupke priko HZZO-a, i zelim sad ih koristit, jeli uvjet da prvo moram proc odredjen broj ineseminacija i prirodnih ivf-a ili mogu odma na stimulirani Ivf?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji