Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2019. 16:18

Nika5555

Bila na folikolumetriji danas 8 dan ciklusa,a folikula,klomifen nije bas dobro se pokazao,zadnji put s njim imala 4 folikula al ok,i ova 2 su sasvim dovoljna,dobila femaru jer endo je 10,natacem se i s ciklom pa ce se valjda udebljat 😄, veceras stoperica,u srijedu punkcija pa pomozi Boze

Pa endometrij 10mm je super

• Jenn
    03. Lipanj 2019. 16:42

Daaa i ja bi takav endo 😬 jos ce ti se i zadebljati do transfera, mislim da ce on i bez cikle biti super.

• roza1308
    03. Lipanj 2019. 16:44

🤞 svim curama koje su u postupku. I zaista, punkcija nista ne boli. Ja imam bas nizak prag tolerancije na bol (bolje receno nemam ga) a nije me bolilo. Osjetis, al meni lakse nego briseve kad radim. Nika5555, to je odlican endometrij

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 17:38

Cureeee imam jedno pitanje...čula sam nekoliko puta da su neke državne bolnice znale dati koji više postupak.. Znači npr netko je ispucao sve u petrovoj ali došao u vinogradsku i doktor rekao idemo sve ispočetka?????

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Grizli
    03. Lipanj 2019. 18:29

Marijaiva, Hani pa zaprvao kad tako komentirate i meni ste rasvjetilie nije to nista ekstra veliko. Rekla sam joj i smirila se zena odmah kad sam joj sve prezentirala kako ste vi navele. 👍 Svaka vam cast. Ponekad od brige zaboravim na zdrav razum.
    Jenn sretno sutra da bude js i oplodnje!
    Ninna pa super je 10 endo, al nastavi ti cikla nece skodoti.
    Roza blago tebi da te punkcija ne boli i da su ti bolniji brisevi. Ja sam krepala na punkciji u stimuliranim postupcima jer nisam dobila anesteziju. No za dobar xilj sve se izdrži.
    Simba ja nemam ta saznanja.
    Cek koja cur je danas trebala imat punkciju al je bilo upitno da će folikuli puknut prije?

• Hani
    03. Lipanj 2019. 19:22

Ruska se bojala puknuca.
    Ena, zasto si ipak odustala od st?
    Ifka, vama je azoospermija problem? Kenguricavje preporucila ivf i dr simunica za muski problem, koliko se sjecam.
    Belaa, kad je ono bio booster? Mozes ti nama slobodno stavit slicicu tog sumnjivog testa.😉
    Suncice, narucis se u petrovu, usput izvadis nalaze koji ce bit gotovi za mj dana kad ces doc na red, a 900 kn stavis u dzep. Ili potrosis na ljetovanje. Ili na dodatke prehrani😁
    Jenn, nika, mislimo na vas😘

Sunčica5
    03. Lipanj 2019. 19:32

Hani dobro govoris 😂 
    A kako se naruci u Petrovu? Mailom ili zovem?
    I bas trazim doktora kojeg zelim 

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    03. Lipanj 2019. 19:33

Pogledati cu obedvije opcije pa cu vidjeti sto mi je lakse iskombinirati s poslom

“Nebo strpljive voli.”

• ifka
    03. Lipanj 2019. 19:39

Hani

Ruska se bojala puknuca.
    Ena, zasto si ipak odustala od st?
    Ifka, vama je azoospermija problem? Kenguricavje preporucila ivf i dr simunica za muski problem, koliko se sjecam.
    Belaa, kad je ono bio booster? Mozes ti nama slobodno stavit slicicu tog sumnjivog testa.😉
    Suncice, narucis se u petrovu, usput izvadis nalaze koji ce bit gotovi za mj dana kad ces doc na red, a 900 kn stavis u dzep. Ili potrosis na ljetovanje. Ili na dodatke prehrani😁
    Jenn, nika, mislimo na vas😘

Da azospermija ,hvala puno 😘

• Nika5555
    03. Lipanj 2019. 19:49

Ma ja tuka,krivo sam ju cula,sad gledam u papir,endo mi je 6,3 jbt 😵😵, sta mislite hoce li se to zadebljat uz ciklu i femaru,transfer bi mogao bit u subotu ili nedjelju ak sve bude ok,joj zivci zbor 😏

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.