Ruska se bojala puknuca.
Ena, zasto si ipak odustala od st?
Ifka, vama je azoospermija problem? Kenguricavje preporucila ivf i dr simunica za muski problem, koliko se sjecam.
Belaa, kad je ono bio booster? Mozes ti nama slobodno stavit slicicu tog sumnjivog testa.😉
Suncice, narucis se u petrovu, usput izvadis nalaze koji ce bit gotovi za mj dana kad ces doc na red, a 900 kn stavis u dzep. Ili potrosis na ljetovanje. Ili na dodatke prehrani😁
Jenn, nika, mislimo na vas😘
Nisam sprema,nije mi se svidio st pa nisam htjela na silu samo da idem.pricekat cu muzev nalaz i sad pocet s maticnom da js malo nafilam
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Stigli testovi 👏👏💪 bit ce pisanja 😂😂😂
Jucer bila stoperica, sutra punkcija, molim se za js 🙏
Sretno draga!!
Meni večeras štoperica i u srijedu punkcija..
Pratimo se🤞🤞 🤗😘
HANI booster je bijs u utorak zadnji a prvi na dan transvera ma poslal bi sliku ali se skoroz slabo vidi kad slikam a ovako okom da pogotovo na svijetlu ali moze biti od hcg tako da i neki osjecaj imam da to nije to u poceku sam bila uvjerena sad nista vise ni simptome ne pratim ni nista ako do cetvrtka ne dobijem a tad tribam dobit ujutro test i onda betu ali sam uvjerena da cu procurit i ovo ako i je to je od boostera garant njemu nisam tila niti govorit da se ne nadamo vele a na kraju nista☹ strah me ako i ne dodju pa onda bete ako bude mala losa pa nedaj Boze da ne uspijem prokrvarit pa kiretraza ☹ svega vise strah kad si se j3fnom opeka
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ma ja tuka,krivo sam ju cula,sad gledam u papir,endo mi je 6,3 jbt 😵😵, sta mislite hoce li se to zadebljat uz ciklu i femaru,transfer bi mogao bit u subotu ili nedjelju ak sve bude ok,joj zivci zbor 😏
Slusaj do subote mozes to full zadebljat draga. Meni je 7dc bio 5.4, a 9dc preko 9mm. S time da sam ja u ta 2 dana popila 2 litre soka od cikle biotta je najkoncentriraniji, 2 ananasa sam pojela, svaki dan 1 andol 100 popila da cirkulacija bude sta veca, svaki dan 2 brazilska orascica. Nisam imala femaru. Znaci meni je iskljucivo nešto od toga pomoglo ili sve skupa u kombinaciji. Prije toga u 2 dana rastao je samo 0.2 mm dnevno. Znaci skroz malo nis zapravo. Probaj isplati se. Samo ako mozes toliko cikle piti meni je bila fenomenalna. Kad je dosao endo na 9 onda sam smanjila sok od cikle na 2 dlc, 1 porcija ananasa na dan, andol nastavila normalno i orascice, i jela sam salatu od cikle. Mokraca mi je bila skoro crvena, al na dan ovulacije endo je bio ako se dobro sjecam 12mm odnosno idealan. Drzim fige da pomogne nesto i da zadeblja lijepo.
Ma ja tuka,krivo sam ju cula,sad gledam u papir,endo mi je 6,3 jbt 😵😵, sta mislite hoce li se to zadebljat uz ciklu i femaru,transfer bi mogao bit u subotu ili nedjelju ak sve bude ok,joj zivci zbor 😏
Slusaj do subote mozes to full zadebljat draga. Meni je 7dc bio 5.4, a 9dc preko 9mm. S time da sam ja u ta 2 dana popila 2 litre soka od cikle biotta je najkoncentriraniji, 2 ananasa sam pojela, svaki dan 1 andol 100 popila da cirkulacija bude sta veca, svaki dan 2 brazilska orascica. Nisam imala femaru. Znaci meni je iskljucivo nešto od toga pomoglo ili sve skupa u kombinaciji. Prije toga u 2 dana rastao je samo 0.2 mm dnevno. Znaci skroz malo nis zapravo. Probaj isplati se. Samo ako mozes toliko cikle piti meni je bila fenomenalna. Kad je dosao endo na 9 onda sam smanjila sok od cikle na 2 dlc, 1 porcija ananasa na dan, andol nastavila normalno i orascice, i jela sam salatu od cikle. Mokraca mi je bila skoro crvena, al na dan ovulacije endo je bio ako se dobro sjecam 12mm odnosno idealan. Drzim fige da pomogne nesto i da zadeblja lijepo.
Cikla rules 😁,hvala ti draga na savjetima,budem sve trpala sad u sebe 😚😚
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Jenn, Nika, mislim na vas.. 🙏🏻
Belaa, mantramo samo na dobro. Nema crnih misli dok se ne dokaze u supeotno. A nadamo se da nece! Nikaa, nema ti druge nego udri po cikli. Meni je fina u nitribulletu s bananom i kokosovom kremom. Iako, ja bi s kokosom mogla i gustera progutat.
Grizli, dobila sam dolantin i jos nesto. Stvarno me nista nije bolilo. A ja popijem tabletu za glavu kad mislim da xe me pocet bolit...
Marijaiva, Hani pa zaprvao kad tako komentirate i meni ste rasvjetilie nije to nista ekstra veliko. Rekla sam joj i smirila se zena odmah kad sam joj sve prezentirala kako ste vi navele. 👍 Svaka vam cast. Ponekad od brige zaboravim na zdrav razum.
Jenn sretno sutra da bude js i oplodnje!
Ninna pa super je 10 endo, al nastavi ti cikla nece skodoti.
Roza blago tebi da te punkcija ne boli i da su ti bolniji brisevi. Ja sam krepala na punkciji u stimuliranim postupcima jer nisam dobila anesteziju. No za dobar xilj sve se izdrži.
Simba ja nemam ta saznanja.
Cek koja cur je danas trebala imat punkciju al je bilo upitno da će folikuli puknut prije?
Ako joj viska jedno dijete ja ga uzimam😂😂😂😂
HANI booster je bijs u utorak zadnji a prvi na dan transvera ma poslal bi sliku ali se skoroz slabo vidi kad slikam a ovako okom da pogotovo na svijetlu ali moze biti od hcg tako da i neki osjecaj imam da to nije to u poceku sam bila uvjerena sad nista vise ni simptome ne pratim ni nista ako do cetvrtka ne dobijem a tad tribam dobit ujutro test i onda betu ali sam uvjerena da cu procurit i ovo ako i je to je od boostera garant njemu nisam tila niti govorit da se ne nadamo vele a na kraju nista☹ strah me ako i ne dodju pa onda bete ako bude mala losa pa nedaj Boze da ne uspijem prokrvarit pa kiretraza ☹ svega vise strah kad si se j3fnom opeka
Inace ako imas zivaca kupi neki jeftiniji test i ponavljaj.. Mozes i sutra.. Ako je crta tamnija nije od boostera ako svijetli do njega je..
Tako sam ja u svojoj neslavnoj trudnoci pratila...
Roza tako vec da uz dolantin logicno da nisi osjetila jer on umrtvljuje osjet boli na 2-4h. Njega cak i zenama na porodu daju. Sad mi ima logike da te nije bolilo, jer ja sam imala bez ikakvih lijekova punkciju i nikako nije bezbolna. Al u svakom slucaju najvaznije je da zene ne osjecaju bol jer tramu ostaje i treba nekoliko dana da se preboli.
Marijaiva budem joj rekla za ovo dijete viska ako ce ga otpisat sa inventure da ti se javi. 😂
Uh mrzim kad cijeli dan ne citam pa imam par stranica i onda ne zapamtim sto sam sve i kome htjela reci.
Hani bebac dolazi cca 20.11. Po ultrazvucima ispada ranije po menstruaciji kasnije, ali to je prst palac.
Marijaiva jako ti zelim da je samo prerano za tvoj test, ali da ce se crta pojaviti. Tebi to bas posebno zelim.
Ifka doktor Grubišić Igor radi u Vinogradskoj i privatno u poliklinici Zahi. On je nas obradio jer je i vanjski suradnik u Poliklinici IVF. Kako ste azoo ne znam jel se privatno rade te velike (ja ih tako zovem) biopsije, ali cak mislim da i da u toj klinici no svakako odite prvo s njim pricati u Zahi. Mi jesmo i taj razgovor je bio vrlo produktivan. Osim toga mozda odete k njemu u Vinogradsku pa prenosite tkivo gdje zelite. I vrlo je pristupacan doktor.
Grizli i Marijaiva beta iznad nekog broja ne raste vise duplo. Mislim da te preko 10000 svakako ne. Inace na rodinom forumu je cura iz Rijeke otisla prvo svom gini na pregled pa ju je prof opasno oprala tako da i ako uspije obaviti prijateljica pregled prije nek ga ne spominje na KBC-u. Cudno mi da ju jedan privatnik ne pogleda pa njima je to ziva lova. U Zg bi se nasao neki sigurno ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji