Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    03. Lipanj 2019. 13:36

Simba

marijaiva

Kengurica

MakiST

Joj mene 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Sad sam skuzila da si toliko visoka 😂😂 sve 5, ne cini mi se strasno 😬

😂😂😂😂😂 kako si ti pristojno rekla da sa 178kg mora dosta skinuti ;)

Ja sam isto prvo skuzila 178 kila mislim OMG da koje 3 kile sad tu vam tam 😂😂😂😂

Cure stvarno ste me nasmijale

Kraljice,dakle oplakah😂 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Lipanj 2019. 13:43

Cure drage bila sam kod prije i ona cila ushicena da je crtica blago vidljiva odma ju je primjetila da mozda mi pre rano i mozda mi betica jos mala a ja nekako mrtva hladna i mislim da to nije to mozda mi od hcg inekcije moze pokazat nista cekamo cetvrtak ako do tad ne dobijem onda cu pisnit jos jedan lipo u bocicu i lipo umocit ne ko jutros sve štrc , brc ,i nije mi bila prva mokraca ! Uglavnom prija mi ona je iz 3 pokusaja stimuliranog uspjela sa četvorostanicom ali ona ima dobar amh i malo je mladja od mene ! 
    Uglavnom ako i je samo daj Boze da sve bude ok 🙏 samo da opet ne bude nedaj Boze kiretraza il sta vec! 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

03. Lipanj 2019. 14:08

Grizli

Marijaiva da znam da je mogla na uzv al isto je u Ri, tako da tek ceka termin za uzv, a soc. gin joj je rekla da ceka njihov pregled. Isto kao sto je i meni moja gin rekla. Tako da ona jadna odmah pocela panicariti. Mislim moguce je da se podjelila kad je tako velika beta, a i uskoro joj je 6tt pa sam joj rekla da je i to ok. Ne znam vise sto da joj kazem pametno da se smiri, a sto je najgore nece ju ni privatnik primit jer reko joj da ne panicari bezveze i da se javi svom ginu.

Pa ja Isla malo zbrajat za primjer.. Ako je meni Npr 12dnt bila skoro 1200 pa 21 dan bi mi bila slicna i bio je jedan plod.... 

03. Lipanj 2019. 14:13

Grizli

Marijaiva da znam da je mogla na uzv al isto je u Ri, tako da tek ceka termin za uzv, a soc. gin joj je rekla da ceka njihov pregled. Isto kao sto je i meni moja gin rekla. Tako da ona jadna odmah pocela panicariti. Mislim moguce je da se podjelila kad je tako velika beta, a i uskoro joj je 6tt pa sam joj rekla da je i to ok. Ne znam vise sto da joj kazem pametno da se smiri, a sto je najgore nece ju ni privatnik primit jer reko joj da ne panicari bezveze i da se javi svom ginu.

I po meni to uopce nije tak velika beta nego vi u rijeci kasno vadite betu pa normalno da su vrijednosti vece... 

Iskra💞
    03. Lipanj 2019. 14:24

Hani

Iskra, i ostale cure koje niste još u postupcima, nemojte se plašit punkcije!!! U mpo stradaju samo živci i duša od boli, strepnje, čekanja i propitkivanja zasto bas meni. Sve ostalo je macji kasalj😘😉
    Lilypie, dugi protokol, ha? Dobitna kombinacija, nadamo se.
    En@, thinkpink1, koje su vaše priče?
    Sunčice, kako si otprilike isplanirala vadenje nalaza, konzultacije i postupak?
    Dorice2019, jesi li nas zaboravila?
    Sierra v, brzo će taj fet, sretno!
    Roza, beta lijepo raste!Uzv vec u pon?! Meni tek 18., mozda da zamolim gin da poćiri😊
    Kengu, kad nam stiže tvoj bebač?😊

Ajmeeeeee baš ti hvala na ovim ričima,pola straha mi je nestalo😂😂 unaprid,hvala tiiii 😘😘😘😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• ifka
    03. Lipanj 2019. 14:59

Cure Podobnik ili Beta plus? Tj sta bi preporucile u Zg,koju kliniku,tj dr? Hvala

• Jenn
    03. Lipanj 2019. 15:12

Stigli testovi 👏👏💪 bit ce pisanja 😂😂😂
    Jucer bila stoperica, sutra punkcija, molim se za js 🙏

• Jenn
    03. Lipanj 2019. 15:30

Hvala, i ti isto! Kada je tebi punkcija? 

• Nika5555
    03. Lipanj 2019. 15:50

Bila na folikolumetriji danas 8 dan ciklusa,a folikula,klomifen nije bas dobro se pokazao,zadnji put s njim imala 4 folikula al ok,i ova 2 su sasvim dovoljna,dobila femaru jer endo je 10,natacem se i s ciklom pa ce se valjda udebljat 😄, veceras stoperica,u srijedu punkcija pa pomozi Boze

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Nika5555
    03. Lipanj 2019. 15:51

Nika5555

Bila na folikolumetriji danas 8 dan ciklusa,2 folikula,klomifen nije bas dobro se pokazao,zadnji put s njim imala 4 folikula al ok,i ova 2 su sasvim dovoljna,dobila femaru jer endo je 10,natacem se i s ciklom pa ce se valjda udebljat 😄, veceras stoperica,u srijedu punkcija pa pomozi Boze

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.