Ja sam 38 i trudna tako da se nemoj zbedirati, ali krenula sam na prve konzultacije malo prije 36. rodjendana. Vecini se nista ne zakomplicira i brzo si u postupku no nekad ne ide bas tako. Ja ti zelim da vama uspije i prije tih konzultacija. Sretno!
Hvala! Ja bi sve to prije da sam upoznala dragog ranije, ali eto, moralo je valjda ovako to sve ići ....
Uh mrzim kad cijeli dan ne citam pa imam par stranica i onda ne zapamtim sto sam sve i kome htjela reci.
Hani bebac dolazi cca 20.11. Po ultrazvucima ispada ranije po menstruaciji kasnije, ali to je prst palac.
Marijaiva jako ti zelim da je samo prerano za tvoj test, ali da ce se crta pojaviti. Tebi to bas posebno zelim.
Ifkadoktor Grubišić Igor radi u Vinogradskoj i privatno u poliklinici Zahi. On je nas obradio jer je i vanjski suradnik u Poliklinici IVF. Kako ste azoo ne znam jel se privatno rade te velike (ja ih tako zovem) biopsije, ali cak mislim da i da u toj klinici no svakako odite prvo s njim pricati u Zahi. Mi jesmo i taj razgovor je bio vrlo produktivan. Osim toga mozda odete k njemu u Vinogradsku pa prenosite tkivo gdje zelite. I vrlo je pristupacan doktor.
Grizli i Marijaivabeta iznad nekog broja ne raste vise duplo. Mislim da te preko 10000 svakako ne. Inace na rodinom forumu je cura iz Rijeke otisla prvo svom gini na pregled pa ju je prof opasno oprala tako da i ako uspije obaviti prijateljica pregled prije nek ga ne spominje na KBC-u. Cudno mi da ju jedan privatnik ne pogleda pa njima je to ziva lova. U Zg bi se nasao neki sigurno ;)
@kengurica hvala 😘
Vuky nisam ti ja htjela reci da si se ti kasno sjetila nego kad vec ne ide da budes cvrsta da te ne zavlace, odnosno ako ne bude islo. Jer doktori od velikog broja pacijenata nekad ne stignu dublje razmisljati vec slijede šprance. A razumijem ja jako dobro da nemamo svi kao mladi ni stabilne partnere ni uvjete neki, ni zelju neki i sve je to meni normalno. Uopce ne mislim da si se kasno sjetila, kad god zena i muskarac pozele dijete to je njihovo pravo i ja bih rado da svakom paru i uspije.
Iskra, i ostale cure koje niste još u postupcima, nemojte se plašit punkcije!!! U mpo stradaju samo živci i duša od boli, strepnje, čekanja i propitkivanja zasto bas meni. Sve ostalo je macji kasalj😘😉
Lilypie, dugi protokol, ha? Dobitna kombinacija, nadamo se.
En@, thinkpink1, koje su vaše priče?
Sunčice, kako si otprilike isplanirala vadenje nalaza, konzultacije i postupak?
Dorice2019, jesi li nas zaboravila?
Sierra v, brzo će taj fet, sretno!
Roza, beta lijepo raste!Uzv vec u pon?! Meni tek 18., mozda da zamolim gin da poćiri😊
Kengu, kad nam stiže tvoj bebač?😊
Uf...kod mene duga prica...6 prirodnih trudnoca, 1.zavrsila sa induciranim u 20.tt, ostalih 5 bili spontani...u međuvremenu se svasta nesto izdesavalo pa smo krenuli u postupke tek kad smo rijesili svu problematiku. Uglavnom kombiniramo malo preko HZZO-a i privat, jer nemam više ni živaca ni vremena cekati, jer su me skinuli za glavu, tj.izgubila na njihovim (lijecnickim) propustima 5 godina.
Samo da javim da je test negativan! Potpuno čist minus na oba testa.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Takodjer
Ja prestajem s terapijom.. 7 dan 2 blastice bar mala sjena bi morala bit.. I to je to...
Nijecrano cure, necemo se lagati.. Previse tog sam prosla i znam da nije rano...
A joj...glavu gore i idemo dalje,bit će i nama plus😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Vaki, Marijaiva zao mi je djevojke znam da sve poznajemo svoje tijelo i ne volimo zavaravanje, ali od srca vam zelim jos dan-dva strpljenja s terapijom i testove koje ce vas razveseliti
Blacky89 mi bi se stvarno mogle pratiti, ja bi isto trebala dobit pocetkom sedmog mjeseca. Idem iduci tjedan na dogovor, nadam se da mi nece odgodit do 9.mj zbog guzvi, drzi mi fige
Grizli jedva cekam tvoj uzv, sretno!!!! Mi smo slican slucaj i bas sam zbog tebe optimisticna
Sortiraj odgovore
Najstariji