Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2019. 12:32

Vaki

Hani

Vaki, pa tebi, jednoj veteranki, ispadaju testovi??!😁
    Produžavas nam agoniju😊
    Marija iva, ti si sigurno nakon transfera trčala na wc sa testom i bebač je reka: ma, vidi lude matere, e,sad cu joj poslat sjenu tek 8.dan, pa neka čeka😉😘
    belaa, simba, ponavljate za dva dana i nadamo se boljim vijestima
    Thinkpink1, držim fige
    MakiST, sve super kod tebe zasad, nek se tako i nastavi😉

Vama se ništa ne tresu ruke kad piškite po testovima? Bila sam kao neki teški alkoholičar.

Jesu ispocetka😂😂
    Vise ne🙄

03. Lipanj 2019. 12:35

Grizli

Roza cestitam jako lijepo beta raste!
    Vaki ja iz tog razloga sam uzela male casice pa piskim u njih i onda test umacem jer svaki put ili bi mi ispao ili ga ispisam skupa sa pol kupaone… Ovako fino sam imala 100 komada casica za kavu 🤣. Ajde sretno sutra i da bude plusonja!
    Marijaiva ja mislim da tebe ova nasa Hani zajebava za testove. Od srca ti zelim plus!
    Cure jel realno rec zeni koja betu na 21dnt ima 25000 da su mozda blizanci i da ne brine. Vracena joj blastica pa je malo zabrinuta jer je kao jako visoka. Mislim doslovce dupla i jos malo vise od moje.

21 dan.. Zbilja ne znam nikad tak kasno nisam vadila betu i po Beti je tesko znati dal su blizanci... 
    Nekome bude full visoka pa ono sigurno su blizanci a nekom niska pa budu dvoje, uostalom po toj Beti odavno je mogla na ultrazvuk. 
    Moja je Npr jednom 12 dan bila 1200 a jedna bladta meni svi ajme sto je visoka to se podijelila
    Je mos mislit

Grizli
    03. Lipanj 2019. 12:41

Marijaiva da znam da je mogla na uzv al isto je u Ri, tako da tek ceka termin za uzv, a soc. gin joj je rekla da ceka njihov pregled. Isto kao sto je i meni moja gin rekla. Tako da ona jadna odmah pocela panicariti. Mislim moguce je da se podjelila kad je tako velika beta, a i uskoro joj je 6tt pa sam joj rekla da je i to ok. Ne znam vise sto da joj kazem pametno da se smiri, a sto je najgore nece ju ni privatnik primit jer reko joj da ne panicari bezveze i da se javi svom ginu. 

En@
    03. Lipanj 2019. 12:57

Oligoastenozospermia 
    Hipotireoza,blaga inverzija fsh i lh
    Prof.vrcic
    3mj.2018.menopur 14 js samo 2 vratili beta 0
    7mj.2018.ovaleap 18 js 1 blastocista zamrzavanje i 1.mj2019.fet beta 0 to be continued ;)

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• avama
    03. Lipanj 2019. 13:16

Evo da se javim. Idem u cetvrtak na prvi pregled tada ce biti 6+4 . Jos uvijek ne vjerujem da smo uspijeli prirodno nakon toliko vremena. I da ja sam pila vrkutu i marulju. I to samo do oplodnje. Tako mi je i doktorica rekla.
    U medjuvremenu smo dobili nalaz spermiograma asthenozoospermia  (progresivno pokretni 31,43, ukupno pokretnih48,57, nepokretni 51%). Nismo nigdje bili za nalaz pa ne znam koliko je to lose?

• Hani
    03. Lipanj 2019. 13:18

Marija iva, znaš da ti i ja od srca želim plusić😘
    En@, znači, u 7/18 nije bilo transfera? Zasto tolika pauza?
    Grizli,  ne čini mi se toliko velika ta beta. Pa i tvoja bi bila tolika za dva dana. Mozda malo ranija implantacija kod nje, čini mi se ok. Sretno joj!

Sunce1508
    03. Lipanj 2019. 13:19

Danas 14dpt, beta 315.

• avama
    03. Lipanj 2019. 13:20

avama

Evo da se javim. Idem u cetvrtak na prvi pregled tada ce biti 6+4 . Jos uvijek ne vjerujem da smo uspijeli prirodno nakon toliko vremena. I da ja sam pila vrkutu i marulju. I to samo do oplodnje. Tako mi je i doktorica rekla.
    U medjuvremenu smo dobili nalaz spermiograma asthenozoospermia (progresivno pokretni 31,43, ukupno pokretnih48,57, nepokretni 51%, ukupan broj 63, koncentracija 17,50). Nismo nigdje bili za nalaz pa ne znam koliko je to lose?

• roza1308
    03. Lipanj 2019. 13:20

Hani, i ja sam se iznenadila kad je rekao u ponedjeljak. Nemogu vise razmisljat, najlakse je poslusat kako kaze. a i sva srica da me nije opet posla vadit betu, jutros mi jrv nije tekla, zenska mi je raskopala cilu venu 😂.
    I ja isto piskim u casice jer od zivaca sve okolo ispisam. Osim po stapicu 😂😂😂.
    MarijaIva, sutra xekamo tebe i Vaki
    I da, jos jedna cura koja se samnom pratila kod dr Mrsic je trudna! 

En@
    03. Lipanj 2019. 13:27

Ja sam iz zg al sam se udala u makarsku,lakse mi je bilo od mame i tate ic na postupak nego u split.oni me tetose uzivam ko kraljica to mi dode do godisnji.i kako sam lose podnjela sto nije bilo transfera i tako malo zamrznut,i sva sam se napuhala od terapije htjela sam se malo ocistit al i stres je svoje napravio brisevi mi nisu bili ok prvo neka pm pa iza nje druga i onda Bozic nova nije ih bilo i eto ti 1mj.i onda opet razocaranje nista pa kao pauzu cemo napravit i dat sansu operaciji varikocela nebi li se neko cudo desilo.a u medu vremenu sam bila u kbc st na konzultacijama upisala se da prije ljeta pokusamo da neidem opet u zg al sam odustala 

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.