Sunce, čestitam! Di si bila u postupku? Jesi li ti inzistirala na decortinu, ili? Kod mene nitko uopce ne obraca paznju na taj hashimoto. Sto su tebi rekli?
Jutro moje curke, prijavljujem betu 250! Danas 12.dan, u sub 10ti dan je bila 98. U ponedjeljak je dr rekao ulttazvuk.
Svim cekalicama 🤞🤞❤
Sunce, čestitam! Di si bila u postupku? Jesi li ti inzistirala na decortinu, ili? Kod mene nitko uopce ne obraca paznju na taj hashimoto. Sto su tebi rekli?
U IVF centar Lučinger. Imali smo iza sebe 2 inseminacije, IVF, FET, sve bez uspjeha, a i kod mene i kod supruga sve u redu i onda sam prije ovog postupka pitala dr. sto misli utjece li hasimoto na to. I rekao mi je da mozemo pokušati s decortinom. Mada sam ja na prve konzultacije ponijela nalaze od stitnjace, ali tada se nije tome pridavala veća pozornost.
roza 1308 čestitam!
Vaki, pa tebi, jednoj veteranki, ispadaju testovi??!😁
Produžavas nam agoniju😊
Marija iva, ti si sigurno nakon transfera trčala na wc sa testom i bebač je reka: ma, vidi lude matere, e,sad cu joj poslat sjenu tek 8.dan, pa neka čeka😉😘
belaa, simba, ponavljate za dva dana i nadamo se boljim vijestima
Thinkpink1, držim fige
MakiST, sve super kod tebe zasad, nek se tako i nastavi😉
Joj mene 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Sad sam skuzila da si toliko visoka 😂😂 sve 5, ne cini mi se strasno 😬
😂😂😂😂😂 kako si ti pristojno rekla da sa 178kg mora dosta skinuti ;)
Joj mene 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Sad sam skuzila da si toliko visoka 😂😂 sve 5, ne cini mi se strasno 😬
Ja sam isto prvo skuzila 178 kila mislim OMG da koje 3 kile sad tu vam tam 😂😂😂😂
Iskra, i ostale cure koje niste još u postupcima, nemojte se plašit punkcije!!! U mpo stradaju samo živci i duša od boli, strepnje, čekanja i propitkivanja zasto bas meni. Sve ostalo je macji kasalj😘😉
Lilypie, dugi protokol, ha? Dobitna kombinacija, nadamo se.
En@, thinkpink1, koje su vaše priče?
Sunčice, kako si otprilike isplanirala vadenje nalaza, konzultacije i postupak?
Dorice2019, jesi li nas zaboravila?
Sierra v, brzo će taj fet, sretno!
Roza, beta lijepo raste! Uzv vec u pon?! Meni tek 18., mozda da zamolim gin da poćiri😊
Kengu, kad nam stiže tvoj bebač?😊
Ja sam isto prvo skuzila 178 kila mislim OMG da koje 3 kile sad tu vam tam 😂😂😂😂
Cure stvarno ste me nasmijale
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Vaki, pa tebi, jednoj veteranki, ispadaju testovi??!😁
Produžavas nam agoniju😊
Marija iva, ti si sigurno nakon transfera trčala na wc sa testom i bebač je reka: ma, vidi lude matere, e,sad cu joj poslat sjenu tek 8.dan, pa neka čeka😉😘
belaa, simba, ponavljate za dva dana i nadamo se boljim vijestima
Thinkpink1, držim fige
MakiST, sve super kod tebe zasad, nek se tako i nastavi😉
Vama se ništa ne tresu ruke kad piškite po testovima? Bila sam kao neki teški alkoholičar.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Roza cestitam jako lijepo beta raste!
Vaki ja iz tog razloga sam uzela male casice pa piskim u njih i onda test umacem jer svaki put ili bi mi ispao ili ga ispisam skupa sa pol kupaone... Ovako fino sam imala 100 komada casica za kavu 🤣. Ajde sretno sutra i da bude plusonja!
Marijaiva ja mislim da tebe ova nasa Hani zajebava za testove. Od srca ti zelim plus!
Cure jel realno rec zeni koja betu na 21dnt ima 25000 da su mozda blizanci i da ne brine. Vracena joj blastica pa je malo zabrinuta jer je kao jako visoka. Mislim doslovce dupla i jos malo vise od moje.
Sortiraj odgovore
Najstariji