Krenuo je novi val... cure sretno vam bilo i da sve prođe savršeno! 🤗
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
E ja sam imala 3 punkcije bez dolantina i jednu sa i on je bas fina droga, ali isto malo osjetis. No meni ni ive tri bez toga nisu bile nimalo traumaticne, ali to smo ponavljali da je sve individualno ni nemojte se cure bojati, Hani je to savrseno opisala. Najvise dusa boli.
HANI booster je bijs u utorak zadnji a prvi na dan transvera ma poslal bi sliku ali se skoroz slabo vidi kad slikam a ovako okom da pogotovo na svijetlu ali moze biti od hcg tako da i neki osjecaj imam da to nije to u poceku sam bila uvjerena sad nista vise ni simptome ne pratim ni nista ako do cetvrtka ne dobijem a tad tribam dobit ujutro test i onda betu ali sam uvjerena da cu procurit i ovo ako i je to je od boostera garant njemu nisam tila niti govorit da se ne nadamo vele a na kraju nista☹ strah me ako i ne dodju pa onda bete ako bude mala losa pa nedaj Boze da ne uspijem prokrvarit pa kiretraza ☹ svega vise strah kad si se j3fnom opeka
Inace ako imas zivaca kupi neki jeftiniji test i ponavljaj.. Mozes i sutra.. Ako je crta tamnija nije od boostera ako svijetli do njega je..
Tako sam ja u svojoj neslavnoj trudnoci pratila…
Nemam vise zivaca za testove cekat cemo jos ovi par dana i vidjet u Bozjim je rukam kako god je samo da dobro zavrsi pa taman i procurila da mogu dalje odma na prirodnii🙂
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Grizli divno divno stanje kod tebe, milina za citati 👼🏻👼🏻 Koliko prije transfera si počela sa andolom i brazilskom oraščićima ?
Roza tako vec da uzdolantin logicno da nisi osjetila jer on umrtvljuje osjet boli na 2-4h. Njega cak i zenama na porodu daju. Sad mi ima logike da te nije bolilo, jer ja sam imala bez ikakvih lijekova punkciju i nikako nije bezbolna. Al u svakom slucaju najvaznije je da zene ne osjecaju bol jer tramu ostaje i treba nekoliko dana da se preboli.
Marijaiva budem joj rekla za ovo dijete viska ako ce ga otpisat sa inventure da ti se javi. 😂
😂😂😂😂😂😂😂😜
E da, ja test uvijek uranjam u čašicu jer sam mislila da to s pisanjem po testu samo u teoriji funkcionira.
Grizli divno divno stanje kod tebe, milina za citati 👼🏻👼🏻 Koliko prije transfera si počela sa andolom i brazilskom oraščićima ?
Pa ja sam pocela andol piti taj 7dc kad je utvrdjeno da je endo tanak i pila ga do dana prije Fet-a i onda sam prestala jer sam htjela cut dal nastaviti ili ne od dr nakon transfera, al ona mi je rekla da nastavim tako da sad pijem i dalje ga. A orasice sam uzimala do transfera i onda zapravo 4-5 dana nakon transfera nisam uzimala od dodataka ni prenatale, ni vitamini ni nista tako, nis osim prepisane terpaije decotin, andol i crinone. Sad orasice uzme onako kad se sjetim 1-2 al ne svaki dan.
Kengurica rekla frendici i tu info ako ce uspjet di dogovoriti privatno. U selendi od mjesta di ona zivi je jedan jedini privatnik i ne prima nikog osim svojih pacjenitica jer je navodno prebukiran. Negdje sam i ja procitala da nakon nekog broja vise ne dupla tako brzo, al neznam vise nakon kojega. No kako god zena se smirila i necu joj vise nis govoriti jer onda samo krene panicariti. Nadam se da ce joj sve biti ok na kraju, a mora biti svijesna da cim je isla u ivf postoji veca sansa za blizance. Al eto ako joj je koje viska kaze Marijaiva da ce ga uzeti pa problem rijesen. Hehehe!
Ruska se bojala puknuca.
Ena, zasto si ipak odustala od st?
Ifka, vama je azoospermija problem? Kenguricavje preporucila ivf i dr simunica za muski problem, koliko se sjecam.
Belaa, kad je ono bio booster? Mozes ti nama slobodno stavit slicicu tog sumnjivog testa.😉
Suncice, narucis se u petrovu, usput izvadis nalaze koji ce bit gotovi za mj dana kad ces doc na red, a 900 kn stavis u dzep. Ili potrosis na ljetovanje. Ili na dodatke prehrani😁
Jenn, nika, mislimo na vas😘
Nisam stigla javiti ...da pukao mi je folikul☹️
Dobila sam estrofem za sljedeći ciklus,idemo dalje.
Imam jos malu nadu,mozda uspije prirodno,druženje bilo prije puknuća folikula😀
Držite se😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Cure, nakon koliko ste išle sa potpomognutim? Meni je 37 god i moja doktorica je rekla da tek nakon godinu dana ako ne uspijemo možemo tim putem... to mi se čini predugo....
Sortiraj odgovore
Najstariji