Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2019. 22:33

Kengurica

E da, ja test uvijek uranjam u čašicu jer sam mislila da to s pisanjem po testu samo u teoriji funkcionira.

Pa ja citam to vase testiranje i nist mi nije jasno🙄
    Pa naravno da treba piskit u casicu i drzati u urinu 10-ak sekundi, ispocetka i duze ako piskite ranije  pa zar tako ne pise i u uputama?
    Kak pisat po testu.. Pa kak znas koliko dugo traje to uranjanje🧐🤣🤣

03. Lipanj 2019. 22:36

vuky

Cure, nakon koliko ste išle sa potpomognutim? Meni je 37 god i moja doktorica je rekla da tek nakon godinu dana ako ne uspijemo možemo tim putem… to mi se čini predugo….

6 mjeseci maximum nakon 35 god, ako stvara probleme mozes i smuljat.. Otkud ona zna koliko vi radite na bebi... 

03. Lipanj 2019. 22:41

Grizli

Kengurica rekla frendici i tu info ako ce uspjet di dogovoriti privatno. U selendi od mjesta di ona zivi je jedan jedini privatnik i ne prima nikog osim svojih pacjenitica jer je navodno prebukiran. Negdje sam i ja procitala da nakon nekog broja vise ne dupla tako brzo, al neznam vise nakon kojega. No kako god zena se smirila i necu joj vise nis govoriti jer onda samo krene panicariti. Nadam se da ce joj sve biti ok na kraju, a mora biti svijesna da cim je isla u ivf postoji veca sansa za blizance. Al eto ako joj je koje viska kaze Marijaiva da ce ga uzeti pa problem rijesen. Hehehe!

Nakon 1000 se ne mora duplat tocno no mozda je bila rana implantacija pa je beta visa..
    Znam da sam citala da je cura 12dan imala oko 2000 betu i jedan plod...
    Dijeljenje jedne blastice je zbilja rijetkost uostalom to se moze dogodit i u prirodno zacetoj oplodnji... 
    Joj moj Boze... Da su mi takvi problemi🙄😅😅

03. Lipanj 2019. 22:47

Meni moja doktorica niti spomenula andol nije, ja ga mislim uzimati na svoju ruku ovaj put jer koliko vidim svi ga piju! Po čemu oni zaključuju da li je andol potreban ili nije?

03. Lipanj 2019. 22:50

Kad joj je bila zadnja menga? .. Mislim da vi vec ulazite skoro u 6tt s 21 danom nakon transfera.. Po meni je to sasvim ok beta.. Taj spektar je tako sirok da po Beti apsolutno znat ne mozes dal su blizanci... 

vuky
    03. Lipanj 2019. 22:52

Marijaiva očito stalno moramo muljati da ispune sto su nam prava! Hvala na odgovoru! Ako ne uspijemo kroz 2 ciklusa, idemo tražiti pomoć! 

• Kengurica
    03. Lipanj 2019. 22:57

Vuky samo se ti postavi. Ja i frendica kod istog doktora i ja odmah dobila uputnicu, a ona ne, ali ja sam rekla, molim vas uputnicu, imamo problem i ja smatram da osim toga nemam svi vrijeme svijeta i frajer dao uputnicu. Reci da si pratila ovulacije, imala ciljane odnose i da nista. Kakva godina s 37. majko mila. Moze ti proci jos na humanoj godina do postupka ako se nesto zakomplicira i onda ce te netko pitati di si bila prije. 

03. Lipanj 2019. 23:04

Kengurica

Vuky samo se ti postavi. Ja i frendica kod istog doktora i ja odmah dobila uputnicu, a ona ne, ali ja sam rekla, molim vas uputnicu, imamo problem i ja smatram da osim toga nemam svi vrijeme svijeta i frajer dao uputnicu. Reci da si pratila ovulacije, imala ciljane odnose i da nista. Kakva godina s 37. majko mila. Moze ti proci jos na humanoj godina do postupka ako se nesto zakomplicira i onda ce te netko pitati di si bila prije.

Bas tako.. 
    Zamisli cekas primjer do 38 pa dok dogovoris termin na humanoj.. Pa ajmo vadit nalaze (znamo koliko to traje) pa propuhivanje jajovoda, ne daj Boze svast moze bit i ne mora, pa npr se neki sjete i inseminacije radit bez obzira na godine i eto skoro 40..pa ce rec bas to gdje ste bili prije.. 
    Koja glupost

• Kengurica
    03. Lipanj 2019. 23:09

Zbog ovoga, biologije bi ta doktorica trebala malo lakse ruke biti kod davanja uputnice. 

vuky
    03. Lipanj 2019. 23:10

Tako i ja razmišljam i nebi toliko čekala... imamo ciljane odnose, i imam O bas redovito 14/15 dan, potvrđeno i na uzv i lh trakicama! Dragi je radio prije spermiogram i ima sporiju spermu ( pred 2 god) Sad nije radio kontrolno, ali bude, i jednostavno mislim da ako kroz 6 ciklusa ne uspijemo da moramo potražiti pomoć. A doktori to sve hladno, svaka čast na iznimkama, ali oni to tak, samo smo broj!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.