Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    03. Lipanj 2019. 10:29

Mislim na konzultacije pa do postupka napravim sve nov.

“Nebo strpljive voli.”

• Ema1987
    03. Lipanj 2019. 10:31

Sunčica5 imaš li hormone sad već spremne i tsh i ft4? I spermiogram?  Mislim da bez toga nema ni smisla da ideš ali ako I nemaš, stigneš izvaditi. Mene je tražio hormone na 2DC. 

• Ema1987
    03. Lipanj 2019. 10:32

Sunčica5

Ena okrazumjem.
    Imam hormone iz 9/18 sad ih necu uspjeti napraviti.
    Mogu li mu te donijeti?

Sad vidim da si odgovorila već. 9/18 je ok! 

En@
    03. Lipanj 2019. 10:44

I progesteron koji nije na ovom nalazu.ma moze  taj,nemoze se to bas znacajno promjenit njemu je vazno okvirno da vidi.
    VRCIC super super dr sve prizemno tako jednostavan sve sta pitas dobijes odg objasnjenje sve... sve... veliki strucnjak al za uspjesnost treba malo vise od dobrog dr, sve zvijezde se moraju poklopit a to ni najbolji nemoze sredit.ja sam bila 2x kod njega i sad mi je zbog posla nezgodno al u njega ima bas puno povjerenje.i sigurna sam da ce mi kad tad bas on "napravit" dijete ;)

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

03. Lipanj 2019. 10:47

Belaaa

marijaiva

Belaaa

Jutro curke evo da prijavim da sam napravila testitc nisam mogla izdrzat 11 dan od transfera 3 dana vracen , četvorostanicna mislim da vijestica stize nista od testa nwgativan ☹ iako su oni reki da se 14 dan radi test ja smatram da bi trebalo pokazat radila na nekom gethrmans testu ali u četvrtak trebam dobit pa cemo vidit mogu danas kupi cleeebluu test ako ne dobijem do cetvrtka jutro opet napravit ali mislim da je to to nista ni ovaj put☹

Nemoj trosit novce na te skupe testove molim te.. Ako si trudna i gravignost mini ili iz mullera trakica po 15 kn ce ti pokazat.
    Meni je teta u ljekarni sama rekla da su skupi samo smensi pakiranje nista drugo

Ma nisqm ti ga ni kupila kako imam adotiva karticu u ljekarni nedavno bija na bodovima mi besplatan i onda ga uzela ka navodnob4 dana ranije prije menge ce pokazat mislim da ga nisam ni dobro popiskila isko jr kontrloni prozorcic pokaza svoju crticu ma inace uzimam u ljekarni naj obicniji od 20, 30 kn i to je to
    Ma ako ne dobijem do cetvrtka jutro onda cu opet napravit i to je to tesko je ali se idemo borit dalje!

Onda dobro😂
    Inace i obicna trakica po 15kn pokaze par dana prije nije taj test nist posebno osim sto je skup😁

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 10:48

En@

I progesteron koji nije na ovom nalazu.ma moze taj,nemoze se to bas znacajno promjenit njemu je vazno okvirno da vidi.
    VRCIC super super dr sve prizemno tako jednostavan sve sta pitas dobijes odg objasnjenje sve… sve… veliki strucnjak al za uspjesnost treba malo vise od dobrog dr, sve zvijezde se moraju poklopit a to ni najbolji nemoze sredit.ja sam bila 2x kod njega i sad mi je zbog posla nezgodno al u njega ima bas puno povjerenje.i sigurna sam da ce mi kad tad bas on "napravit" dijete ;)

A jel postoji kakva dodatna pretraga što nije dobro pošto je ovo čini mi se 3.neuspjesni icsi???? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

En@
    03. Lipanj 2019. 10:52

Simba

En@

I progesteron koji nije na ovom nalazu.ma moze taj,nemoze se to bas znacajno promjenit njemu je vazno okvirno da vidi.
    VRCIC super super dr sve prizemno tako jednostavan sve sta pitas dobijes odg objasnjenje sve… sve… veliki strucnjak al za uspjesnost treba malo vise od dobrog dr, sve zvijezde se moraju poklopit a to ni najbolji nemoze sredit.ja sam bila 2x kod njega i sad mi je zbog posla nezgodno al u njega ima bas puno povjerenje.i sigurna sam da ce mi kad tad bas on "napravit" dijete ;)

A jel postoji kakva dodatna pretraga što nije dobro pošto je ovo čini mi se 3.neuspjesni icsi????

Napravili smo kariogram sve ok.muz imao varikocele koje je operirao na nasu ruku,vrcicu to iopce nije vazno bilo(a ni biologici jer mi je rekla da je njoj oplodnja 100%,da taj zahvat moze neki mali postotak popravit al ona tako na icsi bira.i da je problem tajming po njezinom.2 postupka sam imala kod vrcica 

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

Sunce1508
    03. Lipanj 2019. 11:08

Simba

Cure vidim da puno hvalite prof.Vrcica..zar kod njega zaista bude tako velika uspješnost??? I jel postoji neka metoda ili potpora osim utrogestana i to da dodje do implatacije??

Ja sa dobila injekciju decapeptyla 3dpt.  Dr. mi je rekao da pomaže implantaciji.  I ne koristim utrogestan, nego cyclogest, ali to je isto progesteron.

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 11:17

Sunce1508

Simba

Cure vidim da puno hvalite prof.Vrcica..zar kod njega zaista bude tako velika uspješnost??? I jel postoji neka metoda ili potpora osim utrogestana i to da dodje do implatacije??

Ja sa dobila injekcijudecapeptyla 3dpt. Dr. mi je rekao da pomaže implantaciji. I ne koristim utrogestan, nego cyclogest, ali to je isto progesteron.

Znači vjerojatno su veće šanse sa takvom terapijom.. Nisam ni znala do ovog puta za potporu embriju u takvom obliku 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Sunce1508
    03. Lipanj 2019. 11:19

Simba

Sunce1508

Simba

Ja sa dobila injekcijudecapeptyla 3dpt. Dr. mi je rekao da pomaže implantaciji. I ne koristim utrogestan, nego cyclogest, ali to je isto progesteron.

Znači vjerojatno su veće šanse sa takvom terapijom.. Nisam ni znala do ovog puta za potporu embriju u takvom obliku

I u travnju sam imala FET i isto dobila tu injekciju, ali nije bio uspješan postupak.  A ovaj postupak je za sada obećavajući sudeći po testovima.  Imam hasimoto i ovog puta sam dobila i tablete decortin za terapiju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.