Marijaiva samo da te sjetim ja sam lh trakicu radila 4dnt i bila je neka sjena, a 5ndt lh je bio pozitivna skroz. Tako da se nadam da ces test radit i 10dnt samo da bis ugledala deeebelu crtu!
Da odem kupit i ih trakice ha😂😂😂😂
Jutro svima, vadila sam betu. 98.48! Samo da se u pon dupla.
Meto sutra ce bit deblja, nema sumnje!
Ne morate biti bezobrazne , jednostavmo.mozete iskulirat ako vam.nije srcu drago pitanje
Nismo bezobrazne Ivancica samo su ovdje osjetljive teme i mi zene koje nemozemo tek tako zatrudnjet i borimo se i idemo na umjetnu , mislim da si mlada cura i da na taj nacin nisi ostala trudna i da se ne bediras , vjerovarno ti se ciklus poremetio i savjetujem ti da odes provjeriti štitnjaču jer ona je jako bitna i kad se poremeti ona bude uzrok nerdoviti ciklusa i svega ! I danas sutra nadam se da neces doci u situaciju da molis Boga 🙏 da dobijes dijete , opustiti se ne ostaje se tek tako trudan zna se desit ali to su rijetki slucajevi! I jos jedan pametan savjet posjeti svog ginrkologa radi neredoviti ciklusa i svega ! 🙂
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hoce rozaa ne brinii dobro je to koji ti je dan danaas?
Molit cemoo🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hoce rozaa ne brinii dobro je to koji ti je dan danaas?
Molit cemoo🙏❤
10. dan od transfera 🙏🏻
Roza super je to bice ona veca ne brini❤ samo opusteni i pozotivnoo 🙏🙏❤
Roza, beta ti je bas kakva treba bit, bravo😊 za desetak dana bit ce peteroznamenkasta, ko i Grizlina
Meto, vidim jeee🤗😚, a jučer je nije bilo, vidite, majo i marija iva, prerano je još, bit ce za koji dan🙏🙏
Sunshine, kako brzo!! Odlično!!!😚
Vaki, ima li kod tebe simptoma i nervoze😁
Marijaiva ma rano je jos 😂 nist, za dva dana opet 👍😬
Maja zao mi je, ipak postoji mogucnost da je bila kasnija implantacija, mozda ipak bude nesto!
Meto ovo je prava crtica, cestitam 💕💕👍
Ja se vratila sa uzv, endo 6, folikul 15..prvo je rekao da dodjem u pon pa da bi punkcija bila u srijedu..do sada mi je punkcija uvijek bila 12dc pa je ipak rekao da dodjem jos i sutra pa cemo vidjeti.. da nam ne pobjegne slucajno.
Sortiraj odgovore
Najstariji