Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    02. Lipanj 2019. 08:37

Jutro curke evo dok ispijam kaficu danas Nedjelja uh jos par dana i testic radit , nikako docekat ali nekako nisam optimisticna boli me opet nekad navecer prije spavanja i tako kao da cu dobiti traje 3, 4 , minute 5 pa prestane! 
    Grudi su mi se skroz kao ispuhale ali digo malo bole ka probada jedino sta cutim zadnji dio ledja nekad na momente kao da ce me ukociti! 
    Mislim tako bi volili ja i on ali u prvon postuku sam procurila 2 dana prije testa tocno 28 dana ciklus dobila mengu ! Ali eto nadamo se molimo se da se mrvica ipak izborila 🙏❤ 
    Odoh sad u crkvu na misu i pomolim se za sve nas😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

02. Lipanj 2019. 08:40

Grizli

Marijaiva dosta je tog pesimizma da i sjednice spominjes! Nadam se da nisi mislila na one od sabora 😂! Ja jos drzim fige da je plus bez obzira sto ti mislis da bi vec mozda trebala vidit nesto.

😜😂😂😂😂😂😂🤩

Vaki
    02. Lipanj 2019. 08:51

Karla - odlično. Prava koka nesilica! 
    Marijaiva - držimo palčeve... 
    Belaa - super simptomići. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• maja555
    02. Lipanj 2019. 08:57

Marijaiva kod mene ista stvar, niti sjene. Negativan, a danas ni je 10 dnt. 
    Kolike ste vi pauze radile izmedju stimuluranih ivf-a? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Babylove
    02. Lipanj 2019. 09:13

Marijaiva zao mi je, mozda je stvarno jos rano, ali ti znas najbolje 💖 Drzim fige da ipak bude debela pluscina, 
    Karla odlican rezultat, sretno 💖
    Bella drzim 🤞
    Maja zao mi je, minimalna pauza bi trebala biti bar 3 mj... ali meni je sad dao 6 mj da mi se tijelo odmori jer sam u 10 mj bila u 3 stimulacije...
    Cure pitanje, od zadnje stumulacije evo proslo 2 mj.. a meni prsa i ramena i dalje puna pristica upaljenih crvenih, koma.. nikada mi nije tako bilo ni u prve 2 stimulacije.. ok sa licem inace imam konstantno problema, u stimulaciji malo jace, ali drugdje nikada cak ni u pubertetu, na prsima mi se znalo izbaciti ako slucajno parfem naspiracam, pa sada pazim jer sam skuzila da mi smeta... omeksivac i prsak konstantno isti koristim, jedino gelove skroz minenjam ali nikad mi nista nije smetalo.. ugl pitanje je dali ste imale koja problema sa time? 

Grizli
    02. Lipanj 2019. 09:22

Karla uuu lijep rezultat. Samo neobicno da ti vec danas nisu dali stopericu. Meni su svaki put kad su folikuli 15mm sibali stopericu. 🤞🤞🤞 Da bude puno js i embrija!
    Belaa drzim fige!
    Maja a joj zao mi je. Ko tebe je bio 3-dnevni ili sam pobrkala? Pauza od 3-6mj kako kome.
    Babylove ma meni su u stimulacijama znali doc sitni pristici po ledjima i ramenima kazu da je to od disbalansa hormona. Meni je pomoglo pranje sa mlijekom za tusiranje od balea urea 15% mislim da pise. Lagano bi si sa puno sapunice i obom skupzvom mrezastom prosla taj dio pa su prestali mi se stvarati ti sitni pristici. Nazalost stimulacija nas razdrnada pa imamo svakakve nuspojave mjesecima. 

02. Lipanj 2019. 09:39

maja555

Marijaiva kod mene ista stvar, niti sjene. Negativan, a danas ni je 10 dnt.
    Kolike ste vi pauze radile izmedju stimuluranih ivf-a?

3 do 4 mjeseca.... 
    Iskreno, imala sam 10 transfera.. Ne znam dal su ti vratili blastice ili... Pouzdani testovi poput gravignost mini ili iz mullera bi 10 dan bar sjenu pokazat trebao.. Malu bar😪... 

• Babylove
    02. Lipanj 2019. 09:40

Grizli

Karla uuu lijep rezultat. Samo neobicno da ti vec danas nisu dali stopericu. Meni su svaki put kad su folikuli 15mm sibali stopericu. 🤞🤞🤞 Da bude puno js i embrija!
    Belaa drzim fige!
    Maja a joj zao mi je. Ko tebe je bio 3-dnevni ili sam pobrkala? Pauza od 3-6mj kako kome.
    Babylove ma meni su u stimulacijama znali doc sitni pristici po ledjima i ramenima kazu da je to od disbalansa hormona. Meni je pomoglo pranje sa mlijekom za tusiranje od balea urea 15% mislim da pise. Lagano bi si sa puno sapunice i obom skupzvom mrezastom prosla taj dio pa su prestali mi se stvarati ti sitni pristici. Nazalost stimulacija nas razdrnada pa imamo svakakve nuspojave mjesecima.

Hvala ti pokusat cu sa time.. luda sam vec, i sa alkoholom i tonikom sam probala, pa ajd reko svi kazu sa kamilica smiruje upala pa sa tim probala, ma nista, kao par dana da je manje i onda se ujutro probudim puna 😣

• maja555
    02. Lipanj 2019. 10:14

Kod mene je bio trodnevni embrij, pa da uzela sam test u mulleru. 
    Jeli se estrofen racuna kao stimulacija? Ili pod stimulacijom podrazumijevam ono prije, inekcije pergoveris itd.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    02. Lipanj 2019. 10:19

Vaki nadam se da jesu dobri siptomici 🙂
    Grizli hvalaa😍
    Joj koja bi to sreca bilaa ah🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.