Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • roza1308
    31. Svibanj 2019. 20:02

Maja555 imala sam trodnevni sestostanicni i osmostanicni. Sad si pripala... idem sutra vadit betu. Jesi ti primala onaj buster? Ja nisam nikako

• Kengurica
    31. Svibanj 2019. 20:05

Hani pa bravo! Ma bit ce to uredna trudnoca, vidim ja to. 

• maja555
    31. Svibanj 2019. 20:08

Aha..  ti si dan prije mene imala transfer. Nisam primala boster. Ja sam u FET-u ovaj mjesec. E i kod mene je jedan embrij. 
    Pa da, opekla sam se pa sam sad skulirana do daljnjega. 
    Idi ti sutra izvadi betu pa ponovi u poned da vidis jeli se dupla. 
    Btw dr.Mrsic mi je je operirao polip, odlican je. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• roza1308
    31. Svibanj 2019. 20:11

Drzim ti fige da ovaj put bude sve kako triba 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Kupila sam maloprije jos jedan test za svaki slucaj 😂😂. a ujutro vadjenje krvi cim lab otvori

• maja555
    31. Svibanj 2019. 20:13

Moze.. :) ja cu test u poned, ako slucajno budem ranije svakako javim rezultat. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Svibanj 2019. 20:31

Hani

Iskra, Ema1987 je sad zatrudnila kod Vrčića, nastavi niz!😘
    Jenn, to je pozitiva😉 u st nalazi vrijede godinu dana, ja sam isto sada napravila nove da imam za postupak na ljeto😊😁
    Srećice, što kaže tvoj dr? Kolike su šanse za uspjeh?
    Belaaa, stimulacijom si dobila jednu stanicu oba puta?
    Maja555, mi smo spremne za tvoj testić😁
    Blacky, ajde, valjda ćeš uspjet u postupak kako si planirala. Što se statistike tiče, na 37,5%smo, cekamo jos enu i skakavca, plus prirodne trudnoće nema sekirancije i avame.

Hani  u prvom postupku 3 ostale dvi jedna prazna bila druga trostanicna 
    Sada u drugom postupku u pocetku 5 pa onda na 3 pa od te 3  jedna jedina ove sve stale rast male i eto bila cetvorostanicna i puna bar nisqm uzalud se bola 13 dana i postupak izgubila bez iceg bar dosli do transfera Boze fala ti🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Hani
    31. Svibanj 2019. 20:51

Belaaa, zelim ti srecu, jedna je stvarno dovoljna! 
    Evo roza i ja smo isto u splitu, drago mi je čuti da je i kod nas napokon krenulo, predajemo ti štafetu😊 Doduše, malo se osjećam kao izdajica jer sam već isplanirala za sljedeci postupak ici u petrovu, a onda se raspitati o pravu na donaciju. Može se naci zamjerki kao i svugdje, ali stvarno jesu dragi i ljubazni, sestre pogotovo, tu se nema sto reći.
    Srećice, je li bilo fetova u ta 4 transfera?
    Majo, kad budes spremna, nema žurbe.
    Meto, dorice, laganini, simba, ne javljate se, kako ste vi?

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Svibanj 2019. 21:23

Hani

Belaaa, zelim ti srecu, jedna je stvarno dovoljna!
    Evo roza i ja smo isto u splitu, drago mi je čuti da je i kod nas napokon krenulo, predajemo ti štafetu😊 Doduše, malo se osjećam kao izdajica jer sam već isplanirala za sljedeci postupak ici u petrovu, a onda se raspitati o pravu na donaciju. Može se naci zamjerki kao i svugdje, ali stvarno jesu dragi i ljubazni, sestre pogotovo, tu se nema sto reći.
    Srećice, je li bilo fetova u ta 4 transfera?
    Majo, kad budes spremna, nema žurbe.
    Meto, dorice, laganini, simba, ne javljate se, kako ste vi?

Hani hvala ti nadamo se 🙏ako ne idemo dalje u nove borbe 🙂 Roza meni su oni u Splitu super i stvarno savrsene setre a i svi doktori i nadam se da cu od ovih 6 puta hzzo sta daje uspijet jer za privatno nemamo kunica☹ toliko sad mi je 2 postupak i eto nadam se i moramo mislit svi pozitivno ali tesko je sta sve mi zene prolazimo lipo je da jedna drugu ovako podupiremo💪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• roza1308
    31. Svibanj 2019. 21:25

Samo da prijavim da sam opet pisala test 😂😂😂😂😂😂. Tanka crta al se vidi 🙈. Bar nisam zivcana, muz je odahnija. 

• roza1308
    31. Svibanj 2019. 21:30

Belaaa od srca ti zelim sricu ❤. Moja poznanica je isto ostala trudna od 1 cetverostanicnog. tako daaa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.