Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Lipanj 2019. 11:10

Jenn super! Malo si drmni cikle da endo zadeblja jos idealano je kad je pred punkciju 8! 🤞 Da bude uspjesno

• Jenn
    01. Lipanj 2019. 11:12

Pijem ju vec 3 dana 👍👍

• Babylove
    01. Lipanj 2019. 11:27

Meto ma to je plus 100% 💖💖
    Roza mislim da je za 10dt to okej beta i drzim 🤞🤞 da se lijepo dupla 💖
    Cure sa negativnim testovima drzim 🤞 da su prerano napravljeni 💖

• Srećica
    01. Lipanj 2019. 12:26

roza1308

Jutro svima, vadila sam betu. 98.48! Samo da se u pon dupla.
    Meto sutra ce bit deblja, nema sumnje!

Čestitaaaam!!! Ma bit će 🙏😍

• roza1308
    01. Lipanj 2019. 12:50

Hvala svima na lipim zeljama. Od srice danas ne kuvam 😂😂😂. 
    MarijaIva sutra najranije cekamo slikicu.

• Blacky89
    01. Lipanj 2019. 14:15

Meto vidi se crtica... 🤞 da za dan, dva bude jos tamnija 💓
    Roza beta je super i 🤞za pravilno duplanje! Ma nemoj nista kuhat 😂 uživaj ovaj vikend trudnice naša 😘

• Blacky89
    01. Lipanj 2019. 14:17

Maja nadam se da ce test za koji dan ipak pokazat drugačije 🙏
    Jenn 🤞🍀💓

• ruška
    01. Lipanj 2019. 14:34

Curke,bila danas na prvoj folikulometriju za prirodni ivf i naravno opet ranija ovulacija.folikul 22,endometrij 8,mislim da Ce svaki tren puknuti,sto vi mislite?danas mi je 8dan ciklusa.navecer dobivam štopericu a u pon.punkcija.mislim da nece biti postupka.
    Planiram prije štoperice imati seks pa da mozda uhvatimo i da mi ne propadne ovaj ciklus.
    Danas mi je doktor spomenuo estrofem za sljedeći puta,mada sam vec bila na terapijama koje nisu pomogle.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Grizli
    01. Lipanj 2019. 15:38

Ruska predlazem ti ako ti sad pukne folikul da za iduci ih upozoris da imas rane ovulacije. Ja sam tako svaki put pa su me za 1 folikulometriju narucivali 3-4 dan cak i u ciklusu kad sam imala monitornig ciklus bas sa ciljem da ulove na vrijeme rast. Odnos moze samo ubrzat da golikul pukne ranije tako da ako si sigurna da nece izdrzat druzite se, ako postoji sansa da prezivi suzdrzite se. Kako god nadam se da ce biti uspjesno. 

• Hani
    01. Lipanj 2019. 15:41

Ruška, ajde, držim fige da ne pukne. Prirodnjaci su uvijek kidanje živaca. A nemate prvi uzv 6.dc? Kako je bilo u prethodnim prirodnjacima?
    Jenn, 🙏.😘 
    A da se niste srele mozda vas dvije ako ste obje bile danas na odjelu🤔😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.