Jos se sestra na prijemu cudila al profa je potpisala na onoj tablici i stavila kvacice kao da vrijede i za ovaj postupak i sestra je rekla nisam ni ja znala da od sad to uvazavamo.
Super, ja isla danas napraviti da imam za stimulacijski u 7.mjesecu 😂😂😂😂😂
Marijaiva ajmo trkom po testove, pa necemo valjda mi sa fetisom na testove iznevjeriti i bojkotirati 😂😂😂
Roza pa čestitam!!! 🍀🍀💓💓
Curke bas je neko plodno razdoblje!!! Hani kakva je statistika ovaj mjesec?
Roza - eto, mužić nije uzalud "stradao". Već mi je onda to bio dobar pokazatelj trudnoće. 😁 Čestitam!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Liora znam da je floskula, ali mlada si i to imas uredne nalaze i zasad je to super pocetak, a vidjer ces i sama kako ce se sve odvijati. Oboruzaj se strpljivoscu i slusaj doktoricu.
Roza čestitkeeeeee kako divno💜
Ženske moje ja sam obavila i drugu laparo.sad idem po uputnicu i kod prof.Vrčića da vidi nalaze i toplo se nadam da i mi brzo krećemo u postupak🤞🤞sve što mi je bilo rečeno napravila sam.
Sad nikako isčekat taj susret s prof.da vidimo što i kad krećemo😃
Nestrpljenje samo takvo🙈
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Drage cure,
Evo javljam se prvi put i sve vas lijepo pozdravljam :)
Ja nemam problem s oplodnjom, evo već 4.put sam došla do transfera. Danas mi je 2. dan nakon et, vracena jedna blastocista. Ali, nažalost, imam hidrosalpinx na desnom jajovodu i tekućina iz jajovoda mi se ulijeva u maternicu pa se embrij ne moze uhvatiti. Pokusala sam i laparoskopiju i laparotomiju da izvadim jajovod, ali zbog prethodnih operacija crijeva nastale su obilne priraslice i crijeva su kompletno u bloku pa se do jajovoda uopće nije moglo doći.
Molim vas da mi kažete je li ijedna od vas ili znate nekog tko je zatrudnio, a da je imao hidrosalpinx na jajovodu?
Molim vas dajte mi neku nadu ako ste čule za sličan slučaj. Unaprijed svima od srca hvala.
Svima želim svu sreću. ❤️
Liora znam da je floskula, ali mlada si i to imas uredne nalaze i zasad je to super pocetak, a vidjer ces i sama kako ce se sve odvijati. Oboruzaj se strpljivoscu i slusaj doktoricu.
Plaši me postotak inseminacije..jako mali..😑😑 ako sam cekala 7 godina valjda cu izdrzati i sve sto me ceka sada...
Sortiraj odgovore
Najstariji