Hvala Hani, također tebi i svim curama ženama želim puno ++++ Koliko sam čitala na ovom forumu nitko nema dijagnozu kao ja i moj muz..idiopatska neplodnost...koliko vidim dosta žena ima baš neke probleme..bilo s hormonima jajnicima..ovulacijama.. Ja sam se dugo nadala i priželjkivala da imam neki problem da ga možemo riješiti..ali nažalost 7 god nam ništa nisu otkrili..sve žive pretrage pokazale savršeno..kod supruga i kod mene..i evo odlučili smo se na iui prvo..baš zato što ništa sa zdravstvene strane nas ne koči...postupak je krajem 6mj..do tad sam na iglama..
A ne znam… znam samo da mi se smrklo kad sam čula. Svo vrijeme ja razmišljam o toksoplazmi zbog mačke kad ono bris.
Uz Q10, gynositol, omega 3, kapi za vitamin D uvodim i antibiotik i probiotik. Dosta mi tableta. Od nalaza mi ostao još jedino Papa test da stigne.
Bas me zanima sto će reci u Beta Plus za bris jer mi je na konzultacijama rekla da njima nije toliko bitno.
Nakon antibiotika trebam za 3 tjedna ponoviti briseve, a u postupak bi trebali krajem 6. mjeseca. Kako će to sad sve biti nemam pojma.
Isto se i meni desilo, brisevi svako malo, kada ono u jednom ureaplazma. Riješila sam je doksicikinom. Meni su u Beti rekli da brisevi mogu biti godinu dana. Ja ću sad prije postupka ipak ponoviti.
Marija iva i vaki, baš sam uzbuđena zbog vas!!! Nestrpljivo iščekujem dobre vijesti🤗😘
Mimice, stvarno, stvarno mi je žao što je loše završilo. I doktori se uče na prvoj stimulaciji jer ne znaju kakva će reakcija biti pa se nadajmo da će to pomoći Lučiju da pogodi pravu kombinaciju!
Ruška, znači, nije bilo punkcije u dva prirodnjaka pa imaš pravo ponovno ih iskoristiti?
Roza, koliko imaš godina? Kinez ti je puno jeftiniji od vađenja bete privatno😊 Izdrži jos malo😁
Ninna, ima li šta nova? Kad si dogovorila histero?
Maki St, koliko ti je nizak amh?
Nika, neka zadnji bude dobitan! Jesi li jos kod skvorca?
Liora, sretno!
Perla, medo, jenn 🤗🤗🤗🤗 🙏za proširenje obitelji!
Što se tiče ovih dodataka, meni je embriologica uz matičnu preporučila i ostale dodatke, nije spominjala pretjerivanje, s tim da sam je uzimala samo mjesec i pol na početku godine jer ste me upozorile zbog hashimota. Ona misli da su dodatci pomogli da dođe do makar jedne dobre stanice. Ja sam planirala povećati doze nakon menzisa i uvesti još shat i ashw.
Da Hani,jos sam kod Skvorca,a vidjet cemo sto bude,na sve sam spremna i poraze i pobjede,a ako ni ovo ne uspije onda do jeseni skupljat pare pa privatno
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Beba1 ako imas samo hipotierozu onda mislim da mozes maticnu mislim nigdje nisam nasla da se ne smije uzimati za imunitet suplemente kad je tsh povisen ili snizen, vazno da ne postoji problem sa antitijelima odnosno autoimunu bolest sto hashimoto je.
Perla bolje provjeriti ako stignes prije postupka cisto da si ti mirna. Meni su u Ri sad uvazili briseve stare 6 mj i rekla je profa da i tako kad se utvrdi trudnoca se ponavljaju brisevi i rijesava problem ako postoji.
E i pitanje za cure koje su pile ciklu 😂😂,kako i koliko ste se dozirale sokom? Bojim se da mi klomifen ne sjebe endometrij debljinu pa krenula piti ciklu
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nika joj ja sam ti imala 7dc jako tanak endo i do 9dc sam ga poduplala, al ja sam popila u ta 2 dana 2 litre soka od cikle i 2 ananasa. Ako tek kreces sa folikulometrijama ond amozda da pijes dnevno 2dcl pa vidi ako bude tanak na folikumetriji pojacas dozu. Jako brzo dijeluje po mom iskustvu.
Nika ja sam pila oko 3-3,5dl... taman sam onu bocu imala 2 dana. Mislim da 2-3 dl bi ti trebalo biti dovoljno... a po potrebi ga uvijek mozes pojačati. Ne škodi...
Sretno 🤞
Hani - hvala, draga!
Ja isto kao i Blacky. Na transferu je bio lijep trolinijski.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hani 😂😂😂😂 bas si me nasmijala. 38 godina mi je. Mislim da cu u pon ipak vadit betu, to ce bit 12ti dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji