Meni su u RI uvijek brisevi vrijedili 6 mjeseci
Grizli kad je uzv,mozda mi je promaklo?
Ja sam dobila onaj papir sa potrebnom dokumentacijom i tamo pise 3 mjeseca...kad smo u prvom pokusaju spominjali sljedeci stimulirani (u slucaju da taj put ne uspije kao sto i nije) da ako budemo isli u 7.ili 9.mjesecu da ce trebati novi brisevi. Zadnji put ih nije spomenila, samo je rekla ako prirodni ne uspiju idemo u 7.mjesecu.
Nema veze, bolje da ja njih imam spremne nego da mi radi toga odgadja za poslje ljeta.
Iako mi vjerovatno nece trebati jer cu sada ostati trudna 😂😂 samo da dobijemo js 😬
Jenn nek ai ti obavila, ali meni je sestra zadnji put u Rijeci kad sam pitala za briseve rekla da ako je sve bilo u redu prije, odnosno sterilno, da toleriraju svakih 6 mjeseci da se ponavlja umjesto 3
Srecice - svu srecu ti zelim. Ja sam oba jajovoda izvadila uoravo zbog hydrosalpinx. Imala ga na oba. To sto ga ti imas samo na jednom mozda ti daje nesto vecu sansu da se trudnoca ostvari. Nadam se da ima koja citalica da je iznijela trudnocu s tom dijagnozom jakovoda. Ne vidim zasto ne pokusati. Bilo uspjesno ili neuspjesno, triba provat. Jesi bila di vec na konzultaciju za MPO? Ja bi ti preporucila da ides na konzultacije na par mista, da cujes razlicita misljenja i prijedloge sta i kako dalje. U svakom slucaju - sretno! 🙏🏼
Puuno hvala. Bila sam na dosta konzultacija. Svi govore isto. Bilo bi bolje da ga nema, ali s obzirom da se u mom slucaju ne moze izvaditi treba pokusavati i biti uporan. Nije nemoguće. Sad cemo vidjeti, ovo je 4 put da sam u postupku... Tko zna.. Javim vam je li kojim čudom uspjelo... Radit ću test za 10ak dana😊😊
Sreciceja isto imam odstranjena oba jajovoda radi hydrosalpinxa. Al sve je moguce… tako da, ne gubi nadu…
Ja danas poslala D1 uputnicu, kažu mi na prijemu, guzva nevidjena kod prof., a jos ide i na godisnji. Sad cekam da jave hocu uspjet doći na konzultacije (i po lijekove) prije njegovog godišnjeg… ooo jbmt, kak volim kad se vec u startu iskomplicira 😂
Hvala na odgovoru i puno sreće ti želim!!!! 🙏😊
Bok kako mi se ne vidi moj komentar curke i dali mi je itko sta napiso odgovrioo nova sam pomozitee🙂
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo bas malo prije dobila mail od njih uzv 10.6. Taman cu biit 7+3 ako sam dobro izracunala. 😊 Jos par dana cekanja.
Kad ti je bio transfer Grizli? Nemogu se vise sitit... da se znam ravnat 🙈. Ipak ujutro idem vadit betu, nemogu izdrzat.
Norules i Grizli - znate li kako je Hrabrica? Znam da je imala krvarenje zbog hematoma. Ne javlja se ovdje pa ne znam.
Ne ja nisam isto dugo ju "srela" na forumu.
Curkee zasto ne vidim svoj post koji sam stavila i dali mi iko odgovorioo nova sam molim pomoc pliz!🙂
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Jenn i ja sam dobila taj papir i bila sam za prva 3 postupka radila nove briseve al sad za fet mi uvazili. Da uvijet je da je uvijek bilo sterilno do sada, al gle bolje da napravis pa si mirna kad imas vremena da ti je na lnap ko sto je meni bilo onda igra ulogu kad ti produze ovako bolje odraditi.
Nymeria da da svaka klinika i skoro svaki dr ima svoju filozofiju nema ti tu pravila.
Srecica sretno onda za 10 dana.
Roza meni je transfer bio 8.5. 1 blastica. Kad si ti imala?
Belana ja sam trazila tvojnpost al ja ga ne vidim nigdje pa ne znam ni na sto da odgovorimo. Pokusaj ponovno natipkat ga.
Pisale smo ti na drugoj temi, draga! Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE - tu smo ti pisale jer si i ti tamo pisala.😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ispravak Bela ne Belana probaj opet natipkat jer ga ne vidim ni ja pa pretpostavljam nitko od nas
Sortiraj odgovore
Najstariji